NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Немаш ти појма о исхрани
Bидиш да долчевита пуца од здравља![]()
Mora bato da pazi na ishranu jer je sponzorstvo dosta zahtevno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немаш ти појма о исхрани

Znam, ali vi jedete i paradajz i MESO, a to je jos gore.![]()
a ti posto samo jedan otrov unosis ti si nadrljala. Mora bato da pazi na ishranu jer je sponzorstvo dosta zahtevno![]()
A otvorila temu "ja ne gutam virlše i kobasice,nije zdravo"Mora bato da pazi na ishranu jer je sponzorstvo dosta zahtevno![]()

Matijevic i njegovo carstvo... Evo sta jedete... Ja sam, doduse, tu kupovala samo psecu salamu, ali odsad vise ni to...
Sledi citat...
Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.
Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od 20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...
Pa naravno... V ste nejač.... Znate samo da bukačite po forumima...![]()

Moja poznanica radi za njega, nije obicna radnica... Kaze da ni slucajno ne kupujem tamo, sve salame, kobaje... sve je to ista masa, samo se dodaju ukusi, boje, tj. hemija...
Ja jedem samo biljno meso, tj. soju... mada i o njoj ima oprecnih misljenja.
Dakle, samo snicle od soje, ostalo ne konzumiram.
Petar Matijević, kao osvedočeni nekrofil

Evo, direktna prozivka i ukazivanje za korupciju. I, šta sad? Ništa.O nekakvoj kontroli njegovih monstruoznih proizvoda nema ni govora. Od tri postojeća veterinarska inspektora, dvojica vode dokumentaciju, a jedan je u klanici za svinje i goveda! Klanicu živine, otpremanje robe, povraćaj robe, samu proizvodnju, proizvodnju pseće hrane koja je posebna, stočni depo, kamione koji stižu iz uvoza, hladnjače i još mnogo toga - jednostavno nema ko da kontroliše. Po pravilima struke, u Matijevićevoj mesnoj industriji svakodnevno treba da radi najmanje devet veterinarskih inspektora, zbog redovne kontrole ispravnosti proizvodnje mesa... Gospodin Petar Matijević je, očigledno, došao do ministara, a posebno do ministra poljoprivrede. Tu dužnost sada vrši Saša Dragin, i veterinarska inspekcija žmuri na oba oka kada su u pitanju proizvodi mesne industrije Matijević.
Bas pregledala temu da vidim da li smem da napisem da ne jedem meso...ne volim uopste od malena, moj problem je sto jako volim ribu, kupovala sam u Merkatoru dobrih sest meseci filete ribe list da bih kroz pola godine procitala da uopste nije riba list u pitanju vec riba panga koja zivi u tajlandskim prezagadjenim rekama i uopste nije korisna za organizam...digla se frka i sada vidim da je prodaju kao fileti Pan. a ja sto sam jela sest meseci i placala je kao list to nikom nista![]()

vijetnamskim...rijekama...
mada, list slovi kao "bolnicka hrana" ono...bljutava riba...
zar pored lososa, tuna, skarpine i ostalih...ukusnih riba da jedes...list?![]()
Matijevic i njegovo carstvo... Evo sta jedete... Ja sam, doduse, tu kupovala samo psecu salamu, ali odsad vise ni to...
Sledi citat...
Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.
Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od 20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...

Добра ти ова живина, само нема крилца...Nema bre potrebe kockati se sa zdravljem..na selo kupis zivinu i laganica![]()
Ja to ne mogu ni da gledam, a ne još da jedem! fuj!Upravo tako. Kamo srece da to samo Matijevic radi.
Recimo kad vidis ono mesto sto se prodaje po maxiju,IDEI i slicnim megamarketima ....kao od crkotine neke.
Добра ти ова живина, само нема крилца...
@тема
А је л` онај ко се здраво храни неће да мре?
ima se kvalitetniji zivot kapiram s manje boljki..ko ovi sa sela..rad..dobra klopa neprskana..rano ustajes..legas s kokoskama i tako
Zar ti mislis da su salame ostalih proizvodjaca nesto drugacije?????
Jedino ako odes na selo i kupis od nekog seljaka domace kobaje i ostalo e to je ono pravo a te razne salamcine i sve ostalo po nasim marketima je dno
Vazdušasta , ta riba što si ti kupovala nije iz taiwana već iz mađarskih , austrijskih i nemačkih ribnjaka gde se ona masovno uzgaja.Bas pregledala temu da vidim da li smem da napisem da ne jedem meso...ne volim uopste od malena, moj problem je sto jako volim ribu, kupovala sam u Merkatoru dobrih sest meseci filete ribe list da bih kroz pola godine procitala da uopste nije riba list u pitanju vec riba panga koja zivi u tajlandskim prezagadjenim rekama i uopste nije korisna za organizam...digla se frka i sada vidim da je prodaju kao fileti Pan. a ja sto sam jela sest meseci i placala je kao list to nikom nista![]()
Које црно непрскано?!? Кад Панчево запрска, у пола Баната нема воћа....легаш с кокошкама само ако си ожењен, иначе трешти до јутра, криза а кафане пуне....за рад се не брини, само нема резултата, али добро, важно да се ради...устајеш када те кошмари потерају...A krilca prvo nestanu to najmasnijeima se kvalitetniji zivot kapiram s manje boljki..ko ovi sa sela..rad..dobra klopa neprskana..rano ustajes..legas s kokoskama i tako
![]()
Ген мод соја а
И, како организам реагује на соју?![]()
Немаш ти појма о исхрани