Matijevic

Zar ti mislis da su salame ostalih proizvodjaca nesto drugacije?????

Jedino ako odes na selo i kupis od nekog seljaka domace kobaje i ostalo e to je ono pravo a te razne salamcine i sve ostalo po nasim marketima je dno

Ja jedem samo biljno meso, tj. soju... mada i o njoj ima oprecnih misljenja.
Dakle, samo snicle od soje, ostalo ne konzumiram.

Ja jedem samo biljno meso, tj. soju... mada i o njoj ima oprecnih misljenja.
Dakle, samo snicle od soje, ostalo ne konzumiram.

Bas pregledala temu da vidim da li smem da napisem da ne jedem meso...ne volim uopste od malena, moj problem je sto jako volim ribu, kupovala sam u Merkatoru dobrih sest meseci filete ribe list da bih kroz pola godine procitala da uopste nije riba list u pitanju vec riba panga koja zivi u tajlandskim prezagadjenim rekama i uopste nije korisna za organizam...digla se frka i sada vidim da je prodaju kao fileti Pan. a ja sto sam jela sest meseci i placala je kao list to nikom nista:mrgreen:

Bas pregledala temu da vidim da li smem da napisem da ne jedem meso...ne volim uopste od malena, moj problem je sto jako volim ribu, kupovala sam u Merkatoru dobrih sest meseci filete ribe list da bih kroz pola godine procitala da uopste nije riba list u pitanju vec riba panga koja zivi u tajlandskim prezagadjenim rekama i uopste nije korisna za organizam...digla se frka i sada vidim da je prodaju kao fileti Pan. a ja sto sam jela sest meseci i placala je kao list to nikom nista:mrgreen:

vijetnamskim...rijekama...
mada, list slovi kao "bolnicka hrana" ono...bljutava riba...
zar pored lososa, tuna, skarpine i ostalih...ukusnih riba da jedes...list? :eek:

Pa koga bi ti postavio na vlast? Josku Broza?:D

Ma to je najmanji problem. Joshka Broz bi mogao da pakuje kofere za Kumrovec...sve sto ima veze sa Jugoslavijom....bi bilo istog trena ukinuto...svako pominjenje jugoslavizma....sve ustanove koje imaju u imenu JUGO i sl. morale bi da menjaju ime.....RTS vise ne bi bio RTS vec SRT ....VJ bi bila SV ......Ovo bi bila Srbija u pravom smislu te reci a ne neka mala Jugoslavija kako je to danas stanje.

Back