Matej 5: 3 - koji su to siromašni duhom?

kolega kaze ide sina da vodi, ne znam, kod lekara, a rastavljen je, nikada se nije ozenio sa majkom svoga detata - imas takvih primera koliko hoces, deca rastu samo sa jednim roditeljem, drugi ih odvede tako ponekad negde, kod lekara ili gde god
Nisam pomenula samohrane roditelje, već roditelje koji žive u zajednici čija je osnova ljubav, nikada se nisu venčali, za tako nešto nije bilo potrebe, sve što vredi imaju u sebi...

ako voliš svoje onda nisi dostojan Hristu, moraš da ih mrziš i sve prodaš i pare daš sirotinji. Isus ne smatra ni majku ni braću i sestre bližnje ako ne tvore volju božiju.
koliko mudo onda treba da imaš kad kažeš da slediš Hrista. ne verujem da iko od forumaša je prodao sve i mrzi porodicu.
vuces me za jezik, a ja pazim da ne lanem - koje porodice ako su vecina razvedene, zene prave decu uvek s a novim/drugim muskarcem,ako ne abortiraju, a oci placaju child support? to je kurvanluk, a deca su roba. popisaj se na te porodice. Hristos je bio u pravu.

Stih Matej 5:3:

Daničić-Karadžić: Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko;

SPC: Blaženi siromašni duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko;

Dimitrije Stefanović: Blago duhovno siromašnima, jer je njihovo carstvo nebesko!

Lujo Bakotić: Blaženi siromašni duhom, jer je njihovo kraljevstvo nebesko!

Aleksandar Birviš: Blaženi su siromašni duhom - njihovo je Carstvo nebesko.

Milin-Čarnić: Blaženi su siromašni duhom, jer je njihovo carstvo nebesko.

Novi srpski prevod: Blaženi su siromašni duhom, jer je njihovo Carstvo nebesko.

Savremeni srpski prevod: Blago siromašnima duhom, jer njihovo je Carstvo nebesko.
To su nišči duhom... Oni koji znaju koliko su zavisni i mali u odnosu na tvorca...Suprotni bi bili oni koji velicaju sebe, hvale isl...

vuces me za jezik, a ja pazim da ne lanem - koje porodice ako su vecina razvedene, zene prave decu uvek s a novim/drugim muskarcem,ako ne abortiraju, a oci placaju child support? to je kurvanluk, a deca su roba. popisaj se na te porodice. Hristos je bio u pravu.
to što ti danas globalisti serviraju a ti se pecaš je druga stvar.
vazda je kod Srba porodica bila osnovna ćelija društva. ako ti porodica nije sveta onda ti ništa nije sveto i za šta se onda držiš. barem sam ja tako vaspitan, da nisam dovoljan bi bio sebi, ali bog očito imao drugu namenu za nas da ćemo sa ženama biti jedno telo tj bez žene nisi potpun čovek.
ja nažalost sam to shvatio na najgori mogući način. ruina.
e sad neko je drukčije vaspitan i boli ga kar za sve. ko zna možda je tako bolje, bolje da težimo životinjskim nagonima nego ljudskosti.

vazda je kod Srba porodica bila osnovna ćelija društva.
видим, rekorder po abortusima
ako ti porodica nije sveta onda ti ništa nije sveto i za šta se onda držiš. barem sam ja tako vaspitan, da nisam dovoljan bi bio sebi, ali bog očito imao drugu namenu za nas da ćemo sa ženama biti jedno telo tj bez žene nisi potpun čovek.
sve je to u redu, ali ja ti pricam sta je realnost
ja nažalost sam to shvatio na najgori mogući način. ruina.
pa, napadas me kada se ja ispovedam, a sta ima da krijem, drugi su i gori, ispovedi se sta te kosta, bice ti lakse
e sad neko je drukčije vaspitan i boli ga kar za sve. ko zna možda je tako bolje, bolje da težimo životinjskim nagonima nego ljudskosti.
ovde ili su razvedeni, ili se nikada nisu ni zenili/udavali, napravili po neko dete slucajno, a sta ja radim? samo dijagnostikujem problem

Back