-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Nikako ne igrati kao mag prvi put, igrala sam paladina, šta ću. XD Htela sam maga posle ali nisam mogla jer sam bila paladin. Sledeći put, i to četvrti igram kao mag. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si se sreo sa abhastom?Cekaj malo, pa sto toliko hvalite Risen? Ja sam igrao, igra je odlicna naravno, ali brate nije da mozes da izgubis protiv pacova, ne znam mozda jer sam ja igrao gothic mi je risen bio easy mode, igrao sam kao mag i ne secam se da sam posteno umro ni 2 puta...
Previše, ali previše akcije, po mom mišljenju... Plašim se da to ne bude čistokrvna pucačina.
...pih.makar je mordin tu
. i tali.Prica je vrhunska. Bas za one koji su igrali sve prethodne delove. Sreces sve likove iz proslosti, a znacajni su bas moji omiljeni Liara i Tali.
Ali nije samo prica dobra vec je i sve drugo ispeglano. Menadzment oruzjem i armorom, koji je uvek igra u igri, je vracen na kao u kecu i jos poboljsan, zamorno skupljanje resursa iz dvojke je ukinuto - moze ako hoces ali nije obaveza, borbe su vrhunski odradjene, filmske sekvence su kao pravi film - mozes da se opustis i uzivas, rezija odlicna, voice acting savrsen... Sve je po volji sem kraja koji je malo zaguljen. Postoji srecan kraj, ali nije ocigledan. Tako da je to jedina zamerka koju bi neko mogao da izrekne.