Mass Effect

Skini kasumi: stolen memories i overlord, vrh su questovi!!

A ostale dlc-ove možeš da skineš čisto zbog zabave i nove opreme...

Za Overlord sam cuo kao nekom AI-u proso rok trajanja pa se pobunio :lol:,a u Kasumiju nznm sta se radi. :confused:

to ranije sam skidao DLC-eve za prvi deo,pa prelazi ME1 pa onda prelazi ME2...pa onda kad sam vido sta sve ima da se skida za ME2,smucilo mi se....a overlord se tad jos pravio....i taman mi se tad skinuo Dragon Age... :lol: pa onda DLC-evi za njega...pa onda opet prelazi DA sa DLC-evima.... :lol::hahaha:

skinucu sigurno. :)
al opet...prelazi ME2.... :hahaha: :lol:

overlord je precenjen bar meni prica je retardirana i toliko puta vec vidjena
na kraju sam hteo opciju da prosviram glavu onom klisheiranom"retardu geniju"shto mi vrishti kroz celu misiju"mejkit stoop!"
kasumi je do jaja i ako kraci
i ima super muziku

The lair of the Shadow Broker je NAJJAČI DLC IKADA!!

Novosti:
Zanimljiv sistem vožnje kola Illumom, zajedno sa interaktivnim saobraćajem itd...
Polu-misije koje se obavljaju na dnevnom nivou (realno vreme u stvarnom svetu)
Zanimljiva muzika tokom fajta, kao i nove pesme na music playeru u šepardovoj kabini
Nova polubaza...

I još mnogo toga!!

Kol'ko mi se cini, meni dvojka radi sa zakucanim 62fps na 1600x1050 il tako nesto sa full detaljima, dok mi je kec bagovao na 1280x1024. Grafika neuporedivo bolja :) Totalno sam se nalozio, kontam da je prica ista bez obzira sta se odabere na pocetku od rasa i proslosti. Kontam da cu po prvi put da uradim walkhtrough cele igre kad je zavrsim, cisto da ovekovecim i uradim jednom to :)

Meni je kec radio na maxu na GeForcu 8400. Onda mi pred samu nabavku dvojke crkne grafa i daju mi Ati 4650, na kome dvojka radi max (sa 1920x1080), dok keca ne mogu ni da pokrenem. Sad sam naručio GT 240 pa se nadam da ću moći opet da pređem keca...

P.S. - Mako rules!! :D

Back