Масовни нереди у Лондону

Са сајта РТС-а:
narode
Ja sam ovde vec 5 godina u Londonu, ovo nije divljanje Engleza ovo je divljanje imigranata Azijata i Afrikanaca reseni su da uniste ovaj grad, samo sto to nema niko da kaze broj imigranata u Londonu je ogroman i oni su ti koji ruse Englesku. Sta ce tek biti boga pitaj ali ne sluti na dobro.
Драго ми је да сатиру Енглезе, али ово је опомена да треба држати домаће еврофанатике и лдп лоодаке на ланцу са електроогрлицом и редовно притискати дугмић!
(Још сам и хуман)
У противном, ако се стрпамо у ЕУрупу важиће њихови, а не наши закони и ускоро ћемо имати ову Афро-Азијску банду код куће!!!

ta banda kako ih ti zoveš su potomci engleskih slugu koje su dovlačili iz svojih kolonija pa sad došao đavo po svoje...:)

Podržavam pravo na burka odeću u engleskoj ! Burka nema alternativu !
c031.gif
:super: :klap:

Ја не знам одакле некима право да тврде како су Енглези или Французи били позвани да "доносе културу" у афричке или азијске крајеве.

Ако мене не пита као хришћанина, реално бијели народи су више зла нанијели управо тим колонизованим народима, а овакав одговор с обзиром да су се одали декаденцији и демонији економије, увозу разних имиграната је очекиван...
Да ли жалим Енглезе ?? Не ни најмање ! Не саосјећам се са протестантском лихварском стоком на умору, а Срби никад нису колонизовали друге на шта се поносим као православац.
Што су тражили то су и добили и тек ће добити, а историја ће показати да ли исплати такво лицемјерно "ширење културе" у замјену за злато у натури...

Poslednja izmena:
Englezi (i Francuzi) su-i preko porobljavanja- izvukli crnce iz kala
poluživotinjske egzistencije u kojoj su ovi tavorili u svom postojanju bez povijesti i kalendara.

Da Europljani- Portugalci, Španjolci, Englezi, Francuzi- nisu krenuli u Afriku, to bi bila idiotska rupa
kao Borneo. Baš zbog kolonijalizma, crnci su se proširili u Karivima i obje Amerike, imaju
u SAD i Brazilu 500 puta bolji standard nego u bilo kojoj crnačkoj afričkoj zemlji, a
u Bahamima i Trinidadu i zavidan način života- kao paraziti bijelaca.

Kolonijalizacija je izvukla crnce iz kamenoga doba, produljula im život, cijepila ih, opismenila..
no uzalud.
Za civilizaciju oni- nisu. Pojedinci jesu, ali to je u promilima.

U borbi za nezavisnost poginulo je 1,5 miliona Alžiaca (svaki sedmi) , a u zadnjih 60 godina Francuska je napravila 17 nuklearnih proba u Sahari:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/65053/Alzir-Francuzi-platite-odstetu-za-nuklearne-probe
O engleskim manirima da ne pričamo ..
Sad tandrljaju o multikulturanost, a riječ je o njihovoj kulturi i subkulturi siromašnog predgrađa ..

ta banda kako ih ti zoveš su potomci engleskih slugu koje su dovlačili iz svojih kolonija pa sad došao đavo po svoje...:)
Ма јок, банда и остало је заправо био урадак у Европи извршен на притисак САД, како би се сламањем националних држава и националног осећања створило либерално индивидуалистичко друштво обесмишљених људи слабог образовног нивоа чији је једини заједнички именитељ ,,потршачи".
Имаш о томе у интербјуу апсолутно најбољег канцелара СР Немачке( бивша Западна Немачка) Хелмута Шмита.
Како и зашто су морали примити Турке у време када су ипак имали довољно властитих незапослених и томе слично.

U borbi za nezavisnost poginulo je 1,5 miliona Alžiaca (svaki sedmi) , a u zadnjih 60 godina su napravili i 17 nuklearnih proba u Sahari:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/65053/Alzir-Francuzi-platite-odstetu-za-nuklearne-probe
O engleskim manirima da ne pričamo ..
Sad tandrljaju o multikulturanost, a riječ je o njihovoj kulturi i subkulturi siromašnog predgrađa ..

Fato, Englezi su se krvi napili domorocima pola sveta. Sve što su imali vredno ustaše Englezi su pokupili, "digli". Sad su kao bogati, kulturni i umešni ... a iza njih vekovi pljačke i klanja.

***, to ti tako mislis
vi ste ipak ljubili svakog okupatora
milioni ubijenih i na smrt izmucenih crnaca vape da ih danasnji narastaji osvete

Hhah- turski dupelisci nam ne mogu pričati o okupatorima, nama- ne.

A glede jadnih crnaca- ima ih više no ikad zahvaljujući baš zapadnoj patronizaciji.
A dio koji je stradao u trgovini robljem malen je i usporediv s onim što su
počistili Arapi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_toll

Kako će crnački problem biti riješen, ne znam. Ali znam da
im svijeća gori, i dogorjet će. Ne narodima koji su ih udomili, ne njima.

Ма јок, банда и остало је заправо био урадак у Европи извршен на притисак САД, како би се сламањем националних држава и националног осећања створило либерално индивидуалистичко друштво обесмишљених људи слабог образовног нивоа чији је једини заједнички именитељ ,,потршачи".
Имаш о томе у интербјуу апсолутно најбољег канцелара СР Немачке( бивша Западна Немачка) Хелмута Шмита.
Како и зашто су морали примити Турке у време када су ипак имали довољно властитих незапослених и томе слично.

druga stvar su Svabe, oni su ipak i dalje pod okupacijom

Видно је да се код западних сусједа недостатак националног идентитета замјењује "расном чистотом". Очито да су то големи комлекси чиме прикривају сопствене конкретне недостатке и недовршености.
Узмимо историју, па Срби и поред тога што су били турски вазали бар више од 8 пута су успијевали да створе државу у овом или оном облику... а херватићи ?...

И што чине те НВО удруге, јел нема тамо соња и наташа, вумен ин ин блацк, либерала, сороша?
Цео запад је критиково Путина што им не дозвољава рад, ГДЕ СУ САД на том истом западу?

Nemaju ni Chedomira Jovanovicha ? Pa to je strashno. Ja sam surprised and offended ! :evil:

shto vishe paljevina i divljanja to manje shanse za evrotalibane liberale i ostale ljubitelje multikulturalnosti pederluka i ostalih abnormalnosti da shire svoje nakaradne ideje
tako da,palite braco afrikanci i ostali indusi
nek gori i bakingemska palata

То и ја говорим. Увјек бирам виталност над девијацијом природе.

Nemaju ni Chedomira Jovanovicha ? Pa to je strashno. Ja sam surprised and offended ! :evil:

Гоподине Шојићу,
предлажете да просрбиа изађе у сусрет пријатељима и пошаље помоћ у виду ехперата калибра једног г. Јовановисцха,
или да пошаље комплет НВО удругу, зарад емглеске будућности?

Back