masoni u srbiji...

Ti stvarno branis ove sataniste,stvarno verujem da je i Srbija puna satanizma,katastrofa!,Znas li da je 4 jul praznik Amerike,znas,
znam. pa sta? kakva je simbolika cetvrtog jula?
znas li sta znaci zvezda koja sija iza pramide i sta ona znaci-znas ali kao nije ovo sto cu reci i sto mozes da procitas svuda na internetu,Ta zvezda je sirijus-zvezda zla-sotonism,
koja zvezda i iza koje piramide? na masonskim grbovima imas i sunce i mesec, pa?
sta masoni rade i kom se priklajanju,odakle-od iluminata koji su stvorili sve to-klajanju se bogu Valu,bogu vode-opet sotonism,hoces dalje,da nisam mozda u pravu,pitaj svestena lica ako ne verujes,ali znam da znas nego nas pravis budalama..
ciji je bog vode val? i kakve veze to ima sa sotonizmom?

Masoni u Srbiji postoje, naravno! ALI to nisu isti masoni kao u svetu, kao sto ti masoni nisu isti masoni od pre 100 god. Danasnji masoni pogotovo u Srbiji su nesto sto Paulo Koleljo naziva bankama usluga sto i jesu, po sistemu ti meni pa cu ja tebi. Sto nije osnovna tema masonerije, barem nekada nije bila.

da,samo sto niko u ovoj zemlji ne reaguje na to,ja u crkvu prvo dobro osmotrim svaki detalj pa onda udjem,tim antihristima nije mesto na zemlji...zaludise ovaj mucni narod:worth:

pa bas tako. danas ti trebaju debele pare da sahranis nekog, da se vencas, krstis. al zato skoro svaki pop ima nov auto, super kucu i nevidjenu lovu (u keshu u evricima). zaludese ovaj mucni narod. a od onog gorespomenutog isusa su sve dalje. momak, bog ne zivi u crkvi :cool:

,najbitnije je to da sam cistog uma i da znam sa kim imam posla,evo opet malo satanizma u crkvi,dijaspora... sta kazete mmm pentagram na pravoslavnoj crkvi ej breee :poludeo:

kazem da ne postujes vise linkove ka tom sajtu :cool:

Ne znam da li se o tome pricalo, ali pentagram je simbol zvezde Danice, a secas se one Isusove: "Ja sam alfa i omega... ja sam zvezda Danica...".

Inace, sam pentagram je simbol star vise od 5 milenijuma i o njemu moze da se prica i prica...

Re: Novi Svetski Poredak - Zadnja vremena

’Погледај високог свештеника и питај се да ли је испод мантије пацов'’!
‘’Мало се схвата да је Рим тајно уједињен са илуминатима, масонима, и атеистима, и да њихове подружнице контролишу банке и светску трговину, и злоупотребљавају медије да би манипулисали скоро са сваким на Земљи. Резултат који желе да постигну је једна црква и једна светска власт.'’ (Исто)
Списак је увек истоветан… истоветан чему?
Истоветан списку ‘’високих свештеника'’ који су заседали у такозваном храму испред којег је Исус испретурао њихове шићарџијске тезге…
Истоветан списку ‘’високих свештеника'’ који су заседали у сенату Римске Империје када је озакоњен Милански Едикт…
Истоветан списку ‘’високих свештеника'’ који су заседали иза затарабљених врата Авноја на челу са Мошом Пијаде који је људска бића сматрао ‘’народним масама'’… чега?
‘’Бескућника'’. ('’Како су комунисти преко српских костију освојили власт'’, Владислав Б. Сотировић, Новинар.де, 08/26/09)
‘’У циљу боље и ригорозније организације свога похода на Исток, римокатоличка црква је 1543. године основала Језуитски ред по узору на војне одреде, на челу са Игнасиом Лојолом. Врховно лице реда био је генерал ('’црни папа'’), који је имао неограничену власт на свим члановима. Ред је био независтан од цркве, а преко свог генерала био је потчињен непосредно папи.'’ ('’Русини у Војводини'’, Владимир Биљња)
‘’Игнасио Лојола саздао је ‘’науку'’, која је садржавала неизмерно лицемерје, жестину, неверство и незаситост римокатолицизма, угњетавајући читав низ држава. У том учењу нарочито је изражена мизантропија'’:
Игнасиов ученик био je дужан ‘’замрзети свога оца, мајку и властиту душу'’; ‘’потчињени се мора понашати према старешини као према Христу, да му се потчињава као стуб који се може окретати у свим правцима'’; ‘’старешина је ослобођен свих људских грешака и слабости'’.'’ (Исто)

Back