gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Potvrdjujem i to sa verom u Boga Isusa Hrista,vreme je da se ljudi opametite jednom i pogledate realnost..
za pocetak, isus nije bog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrdjujem i to sa verom u Boga Isusa Hrista,vreme je da se ljudi opametite jednom i pogledate realnost..
znam. pa sta? kakva je simbolika cetvrtog jula?Ti stvarno branis ove sataniste,stvarno verujem da je i Srbija puna satanizma,katastrofa!,Znas li da je 4 jul praznik Amerike,znas,
koja zvezda i iza koje piramide? na masonskim grbovima imas i sunce i mesec, pa?znas li sta znaci zvezda koja sija iza pramide i sta ona znaci-znas ali kao nije ovo sto cu reci i sto mozes da procitas svuda na internetu,Ta zvezda je sirijus-zvezda zla-sotonism,
ciji je bog vode val? i kakve veze to ima sa sotonizmom?sta masoni rade i kom se priklajanju,odakle-od iluminata koji su stvorili sve to-klajanju se bogu Valu,bogu vode-opet sotonism,hoces dalje,da nisam mozda u pravu,pitaj svestena lica ako ne verujes,ali znam da znas nego nas pravis budalama..
znam. pa sta? kakva je simbolika cetvrtog jula?
koja zvezda i iza koje piramide? na masonskim grbovima imas i sunce i mesec, pa?
ciji je bog vode val? i kakve veze to ima sa sotonizmom?
http://www.scribd.com/doc/8150688/Duh-Vremena-ZEITGEIST-kompletan-prevod
ako imas vremena da citas o sirijusu,a to se i zove pasja zvezda,za koju je vezana prica cuvari pakla ako znas o cemu pricam...
ja ti necu objasnjavati o Bogu Valu i sirijusu posto sam ostavio sa youtube imate sve tamosve lepo objasnjeno iz 8 delova mislim i vise
,najbitnije je to da sam cistog uma i da znam sa kim imam posla,evo opet malo satanizma u crkvi,dijaspora... sta kazete mmm pentagram na pravoslavnoj crkvi ej breeeimam sve sem tvog licnog misljenja, a to je na forumu najbitnije.
Aaaa...Kent pises o masonima u SPC...Stara prica...
da,samo sto niko u ovoj zemlji ne reaguje na to,ja u crkvu prvo dobro osmotrim svaki detalj pa onda udjem,tim antihristima nije mesto na zemlji...zaludise ovaj mucni narod![]()
,najbitnije je to da sam cistog uma i da znam sa kim imam posla,evo opet malo satanizma u crkvi,dijaspora... sta kazete mmm pentagram na pravoslavnoj crkvi ej breee![]()
kazem da ne postujes vise linkove ka tom sajtu![]()
Dobro pokazuje tvoj potpis black and white,to je prepoznavanje masona a to se sve moze videti na youtube,decko vrlo si providan...
...hvala za boldovano...
...hmmm...pishe mi u profilu i Hassan seckati......kako li ce tek ovo "deshifrovati" tvoj jutjub "rechnik"...
![]()
Dovoljan je tvoj avatar........Ne znam da li se o tome pricalo, ali pentagram je simbol zvezde Danice, a secas se one Isusove: "Ja sam alfa i omega... ja sam zvezda Danica...".
Inace, sam pentagram je simbol star vise od 5 milenijuma i o njemu moze da se prica i prica...
Dovoljan je tvoj avatar........