Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Meni je nekako mnogo logicnije ono sto je Hrastovnik napisao, ali 'ajde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko nam rece?![]()
Covece, simbol svevideceg oka je stariji od bilo koje avramske religije, otkud tebi uopste zamisao da predstavlja antihrista?! Sta, Horus rekao Isusu, WTF?! Procitaaaj moooolim te kao Boga svevisnjeg makar trunku Zep Tepia..
Ja nisam rekao da nije. Samo sam rekao da simbol "jedno oko" nije Bozije.
Ni tuki nije simbol Boziji pa ga ima na svakom koraku..... jel i to nesto...masonsko-iluminati-satanik?![]()
Kazes nije? Vidis... Clanovi iznad se ne slazu sa tobom.
Ti ni sam ne znas sta hoces...![]()
Branis ih kao da si se rodila u nekoj m lozi na sred nekog rituala...
Ni tuki nije simbol Boziji pa ga ima na svakom koraku..... jel i to nesto...masonsko-iluminati-satanik?![]()
Tuki je obelisk i jeste masonsko-iluninatski-nacisticki simbol.
![]()
Cuveno "svevidece oko" sa americke piramide ne moze geometrijski da se uklopi u ovu piramidu. To znaci da ono tu po svojoj geometriji ne pripada i da je tu samo po necijoj zelji.
Oko je Luciferovo. Jasno se vidi da piramida ima 13 'nivoa' sto predstavlja 13 krvnih linija Iluminata (koje su zemaljskog porekla).Namerno 'ne pripada geometriji' jer je grupna dusa Lucifer poreklom sa Venere a ne sa zemlje.
Iz dijaloga sa Hidden_Hand:
ATS 1: On je reptil. To je rasa krvnih linija. One kontrolišu skoro sve iza kulisa.
.
I zapamtite ne postoji takva stvar kao loša rasa, samo izaberite pojedinca ili grupu koji se izdvajaju više od drugih.
ATS 2: Ok, imam jedno drugo pitanje za hidden_hand. Reptili su opisani kao veoma agresivni, arogantni te doživljavaju ljude kao ništa bolje od stoke. Pa šta je sa podeljenim ličnostima? ti kažeš da si ljubopitiv i duhovan a svi kažu da su reptili bića bez straha?
HH: Ovo nas baš zabavlja. Naravno da mi NISMO Reptili, i ne postoji ništa iole reptilsko u vezi Istinskih Linija Moći. Jedini 'Reptilski' uticaji koji su na bilo koji način u vezi sa ovom planetom u ovom trenutku, su oni sa Zete Reticuli i Alfa Draconis sistema. Oni vam ne predstavljaju konkretnu pretnju.
Za one kojima to može biti od interesa, mi smo poreklom sa Venere, prvobitno. Koje je drugo ime za Veneru? Povežite tačke.
Pa, to je sve što sam obećao da ću odgovoriti van toka, i moje vreme ovde je sada prilično isteklo. Imam još nekoliko minuta pre no što završim pripremu za moje dugo putovanje. Imaju dva kasna posta, za koja ću jedva imati vremena da ponudim odgovor na:
ATS: Jasno mi je i svestan sam da znate o ovoj igri .... Ali imam pitanje za tebe.....
Da li tvoje 3-d familije imaju frakcije. Da li one znaju to, svi nad njima.
Jer su pokušali da me ubiju, i to neće raditi. naravno.
HH: Sve što mogu reći na ovo, da je čak i Zemaljske linije naše "proširene" Familije, znaju samo onoliko koliko im mi kažemo. Određene informacije možda mogu i da ne koriste mudro, ili sa odgovarajućim uvažavaljem prema našem Kreatoru i našem Jednom Beskonačnom Kreatoru.
Kao što sam već rekao ranije, "vrh piramide, nije vrh piramide".
Iznad najvišeg pokroviteljstva Zemaljskih linija Vrhovnog Svetskog Veća (i drugog visokog aspekta koji ne smem imenovati), su "Skrivene Ruke" (nije pravo ime, naravno, ali pod tim imenom se misli na nas).
Od pomoci moze da bude cuvena knjiga Springmejera:
http://oneheartbooks.com/resources/ebooks/bloodlines_of_illuminati.pdf
oko predstavlja bozije svevidece oko, to jest simboliku da bog gleda sta amerikanci rade. trinaest stepenika predstavlja tadasnjih 13 ujedinjenih kolonija, prvih 13 drzava u sad. piramida je namerno nezavrsena jer to predstavlja dalje sirenje usa. nesto nije jasno opet?
Da, to je verzija za siroke narodne mase.
Lepo je Demister rekao:
'...Btw, cak i da je on upravu, to znaci da se pojavilo mnogo pre avramskih religija.' Dakle nema veze sa tim bogom o kome ti pricas...
Oko je Luciferovo. Jasno se vidi da piramida ima 13 'nivoa' sto predstavlja 13 krvnih linija Iluminata (koje su zemaljskog porekla). Namerno 'ne pripada geometriji' jer je grupna dusa Lucifer poreklom sa Venere a ne sa zemlje.
Iz dijaloga sa Hidden_Hand:
ATS 1: On je reptil. To je rasa krvnih linija. One kontrolišu skoro sve iza kulisa.
.
I zapamtite ne postoji takva stvar kao loša rasa, samo izaberite pojedinca ili grupu koji se izdvajaju više od drugih.
ATS 2: Ok, imam jedno drugo pitanje za hidden_hand. Reptili su opisani kao veoma agresivni, arogantni te doživljavaju ljude kao ništa bolje od stoke. Pa šta je sa podeljenim ličnostima? ti kažeš da si ljubopitiv i duhovan a svi kažu da su reptili bića bez straha?
HH: Ovo nas baš zabavlja. Naravno da mi NISMO Reptili, i ne postoji ništa iole reptilsko u vezi Istinskih Linija Moći. Jedini 'Reptilski' uticaji koji su na bilo koji način u vezi sa ovom planetom u ovom trenutku, su oni sa Zete Reticuli i Alfa Draconis sistema. Oni vam ne predstavljaju konkretnu pretnju.
Za one kojima to može biti od interesa, mi smo poreklom sa Venere, prvobitno. Koje je drugo ime za Veneru? Povežite tačke.
Pa, to je sve što sam obećao da ću odgovoriti van toka, i moje vreme ovde je sada prilično isteklo. Imam još nekoliko minuta pre no što završim pripremu za moje dugo putovanje. Imaju dva kasna posta, za koja ću jedva imati vremena da ponudim odgovor na:
ATS: Jasno mi je i svestan sam da znate o ovoj igri .... Ali imam pitanje za tebe.....
Da li tvoje 3-d familije imaju frakcije. Da li one znaju to, svi nad njima.
Jer su pokušali da me ubiju, i to neće raditi. naravno.
HH: Sve što mogu reći na ovo, da je čak i Zemaljske linije naše "proširene" Familije, znaju samo onoliko koliko im mi kažemo. Određene informacije možda mogu i da ne koriste mudro, ili sa odgovarajućim uvažavaljem prema našem Kreatoru i našem Jednom Beskonačnom Kreatoru.
Kao što sam već rekao ranije, "vrh piramide, nije vrh piramide".
Iznad najvišeg pokroviteljstva Zemaljskih linija Vrhovnog Svetskog Veća (i drugog visokog aspekta koji ne smem imenovati), su "Skrivene Ruke" (nije pravo ime, naravno, ali pod tim imenom se misli na nas).
Od pomoci moze da bude cuvena knjiga Springmejera:
http://oneheartbooks.com/resources/ebooks/bloodlines_of_illuminati.pdf
Da, to je verzija za siroke narodne mase.
Lepo je Demister rekao:
'...Btw, cak i da je on upravu, to znaci da se pojavilo mnogo pre avramskih religija.' Dakle nema veze sa tim bogom o kome ti pricas...
Ja znam da se koristilo kao simbol u starom Egiptu... Toliko od mene...
P.S. Ne slazem se sa jokoono, jer tek za to sto prica nema nikakvih dokaza...
Ako se koristilo u starom Egiptu, onda mora postojati neki trag o tpme, neka slika, gravura, nakit...
Masoni su samo produzena ruka porodica nastalih u Vavilonu tj. Iluminata(ne Bavarskih vec Vavilonskih).
Masoni su danas pod upravom porodica Rothschild i Windsor .
Masoni su naslednici vitezova templara.
Iluminisani masoni su oni koji su 33. stepen i oni koji su jedan od 9 Illuminisanih stepenova.
Tito je bio Iluminisani mason. Postoje masonski stepeni za koje se otvoreno zna, i 9 stepeni za koje se ne zna. Ni neki koji su masoni ne znaju za ovo, osim ako si pozvan.
1826. god.-William Morgan pokusa da objavi knjigu o zloupotrebi masonskih loža. Dok je u procesu da knjiga bude stampana,on misteriozno nestane. Pronadju mu telo posle godinu dana u Lake Ontario.
1871. god.-Albert Pike publikuje knjigu od 861 stranicu,
Morals and Dogma,koja je namenjena bila samo za "Masonske oci".On indicira da nizi rangovi masonerije su namerno prevareni od visih: "Plavi stepeni(prva 3 stepena) su samo spoljni zid Hrama. Deo simbola se da pocetniku ali on je namerno vodjen u drugi pravac sa laznim interpretacijama.Nije namenjeno da on razume njih,nego je namenjeno da on misli da razume njih. Njihov pravi znacaj je rezervisan za Adepte,za Princeve Masonerije. Ovo je razlog zbog cega 95% koji su u masoneriji nemaju pojma koji su ciljevi organizacije. Oni su pod iluzijom da je drustvena organizacija koja radi za dobro drustva".
Juli 14,1889 god. -Albert Pike izda instrukcije za 23 Supreme Councils sveta. On otkrije sta je pravi cilj Masonskog obozavajna.Rekao je:
"vama generalnim instruktorima kazem da mozete da prenesete braci iz
30. ,31. i 32. stepena da masonska religija treba da bude od svih nas,iniciranim u visim stepenima,odrzavana u cistoti Luciferove doktrine".
I sad slusajte ironiju koju su nam uvalili braca masoni u vezi Alberta Pike-a. Albert Pike (za koga ste sada culi da tera masone da se mole Luciferu) je jedini general Konfederacije kome je podignuta statua na drzavnom zemljistu u Washington DC. On nije slavljen ni kao komandant, cak ni kao advokat, vec kao juznjacki vodja Masona.
Zao mi je sto necu da skinem tu istoriju (ne samo sto sam jako skeptican u vezi toga) nego sto svi vi koristite isti izvor (ivantic.net).
Mislim, koliko mogu biti verodostojne informacije iz jednog izvora, nasuprot sasvim drugacijim informacijama iz milion drugih izvora.