masoni u srbiji...

Личи да је добро.
Значи за хуманитарне акције је потребно једно тако високо организовано друштво са члановима на свим могућим важним местима у држави и то у свим државама света.
Зар то није друштво са тајнама?
Ма те хуманитарне акције су увек параван за неку мутљавину.

Личи да је добро.
Значи за хуманитарне акције је потребно једно тако високо организовано друштво са члановима на свим могућим важним местима у држави и то у свим државама света.
Зар то није друштво са тајнама?
Ма те хуманитарне акције су увек параван за неку мутљавину.

eb ga, ako imas dokaze u suprotno izvoli daj linAk :)

Па уједињеност свих масона око заједничког ритуала без обзира на религију.Зар то не подсећа на екуменистичке скупове?Шта мислиш ко су идејн творци и једног другог?

...jedno pitanje...

...Zbog chega je ( po tebi ) Hrishccanstvo " Uber Alles" religija...? :eek:

Стварају услове за антихристово царство на земљи.

...jedno pitanje...

...Zbog chega je ( po tebi ) Hrishccanstvo " Uber Alles" religija...? :eek:

...Samsone...ne dobih odgovor na moje pitanje ( povodom tvojih postova )...a "proshao" si ovom "ulicom" danas...
...mozhda trazhish (ovde) svoju Delilah...? :mrgreen:

eb ga, ako imas dokaze u suprotno izvoli daj linAk :)
Доказа нема, линка нема бар колико ја знам али је све обавијено индицијама и велом мистерије и зато се ова тема и налази на овом пдф-у.
Neko je u nekom od prethodnih postova spomenuo nesto o skrivanju masona... Licno mislim da oni nemaju potrebe da se kriju, stavise i kad bi sad poceli o sebi da trube na sva zvona ne bi ste im mogli nista jer su toliko razvijeni (barem tako mislim) da 3/4 svega sto vi znate!
Tuzno je jer ne bi imali kome da se zalimo kad drze sve. I vladu i policiju...
Ne bi se toliko obazirao na to jer nema nikakvog efekta, za to vreme cu lepo da izvedem curu, da popijem i zavarim s ortacima...
Lepo im recite jedno veliko **** YOU, and have a nice day ;)

pre neki dan sam procitala jednu vrlo zanimljivu recenicu :
"masoni nisu tajno drustvo, oni su drustvo sa tajnama".
И ја сам прочитао на неколико места да су масони "друштво са тајнама" а и очигледно је да је тако пошто се не зна ко је све у њиховом чланству.
Колико знам чланови из нижих нивоа ни не знају ко је све на нивоима који су два и више нивоа изнад њих. То би било као да доктор на некој државној клиници не зна ко је министар здравља. А сви морају без поговора да извршавају шта им надређени ниво каже.
Колико сам до сада прочитао откривају идентитет оних чланова који су само "поштари" тј. они који преносе наређења са виших нивоа ка нижим. А они који обављају "послове" или омогућавају несметано обављање остају у тајности.
Као рецимо што су Б. Тадић, Т. Милосављевић, П. Кон за њих се нигде не каже да су масони, а јесу бар судећи по ономе шта раде.
Рецимо, појаву безазленијег грипа од обичног прогласити као пандемију иако пандемије није било и увести неиспитане вакцине је један од њихових "бриљантних" потеза који бацају сумњу на њих.

Доказа нема, линка нема бар колико ја знам али је све обавијено индицијама и велом мистерије и зато се ова тема и налази на овом пдф-у.

И ја сам прочитао на неколико места да су масони "друштво са тајнама" а и очигледно је да је тако пошто се не зна ко је све у њиховом чланству.
Колико знам чланови из нижих нивоа ни не знају ко је све на нивоима који су два и више нивоа изнад њих. То би било као да доктор на некој државној клиници не зна ко је министар здравља. А сви морају без поговора да извршавају шта им надређени ниво каже.
Колико сам до сада прочитао откривају идентитет оних чланова који су само "поштари" тј. они који преносе наређења са виших нивоа ка нижим. А они који обављају "послове" или омогућавају несметано обављање остају у тајности.
Као рецимо што су Б. Тадић, Т. Милосављевић, П. Кон за њих се нигде не каже да су масони, а јесу бар судећи по ономе шта раде.
Рецимо, појаву безазленијег грипа од обичног прогласити као пандемију иако пандемије није било и увести неиспитане вакцине је један од њихових "бриљантних" потеза који бацају сумњу на њих.

...Derane,

...majke ti, koliko ti je leta...? :hahaha:...je l' si maturir'o...? :rotf:

...ovako...navedeni nisu SAMOVOLJNO proglasili pandemiju i pustili u upotrebu "mladu" vakcinu...pre njih to je uradila Svetska Zdravstvena Organizacija, kao i mnoge velike svetske zemlje...ne qaqaj vishe...:mrgreen:

...Moderatori, imam 1 predlog...za ovakve forumashe kao shto je DjSt001 i njemu slichnim, zamolio bih da se otvori ili Tema ili Pdf sa nazivom Hyde Park...;)

...Derane,

...majke ti, koliko ti je leta...? :hahaha:...je l' si maturir'o...? :rotf:

...ovako...navedeni nisu SAMOVOLJNO proglasili pandemiju i pustili u upotrebu "mladu" vakcinu...pre njih to je uradila Svetska Zdravstvena Organizacija, kao i mnoge velike svetske zemlje...ne qaqaj vishe...:mrgreen:

...Moderatori, imam 1 predlog...za ovakve forumashe kao shto je DjSt001 i njemu slichnim, zamolio bih da se otvori ili Tema ili Pdf sa nazivom Hyde Park...;)
Ако ти неко каже отруј своје укућане хоћеш ли то учинити јер је и тај неко тако урадио?

http://www.svinjskigrip.site11.com/optuznica.pdf
http://www.conopljanews.net/svinjska_gripa.html
Тако да им кривица остаје.

Ако ти неко каже отруј своје укућане хоћеш ли то учинити јер је и тај неко тако урадио?

http://www.svinjskigrip.site11.com/optuznica.pdf
http://www.conopljanews.net/svinjska_gripa.html
Тако да им кривица остаје.

...dete, gubish se u sopstvenoj konfuziji...:mrgreen:
...prvo Tadicc (Mason) i ostali (Masoni) :rotf:...pa njihovo-(ne)njihovo nametanje pandemije H1N1...do nekih teza o "hipnotichkom" trovanju...:rotf:...predoseccam da cce "jagoda" tvoje priche biti u leteccim reptilskim Iluminisanim Masonima...:hahaha:

...dete, gubish se u sopstvenoj konfuziji...:mrgreen:
...prvo Tadicc (Mason) i ostali (Masoni) :rotf:...pa njihovo-(ne)njihovo nametanje pandemije H1N1...do nekih teza o "hipnotichkom" trovanju...:rotf:...predoseccam da cce "jagoda" tvoje priche biti u leteccim reptilskim Iluminisanim Masonima...:hahaha:
Делиш ли и ти став са милицом да су масони хуманитарци?

Back