umrimuski
Ističe se
- Poruka
- 2.658
Juce lepismo slike raznih arhitektura a nigde nismo stavili "velikog arhiteku srbije" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema pomenutom istrazivanju iz 1993. godine, od uticajnih pojedinaca izvan političkih stranaka u strukturi srpskog političkog lobija povezani sa vrhom nomenklature Srbije, kao masoni tada su navedeni princsve sto imas o masonima iz Srbije lepi ovde
pola persira pola ne... cccc...
ne fascinira me ama bas nista kod njih. jednostavno mi je bilo interesantno da vidim fasade na kojima ima masonskih obelezja. generalno, ja sam osoba koja voli lepe, neobicne, starinske fasade. ima li tu cega cudnog?
slazem seMolim vas vi zelite da vam pricam o simbolima u masoneriji, pa masonerija se moze slobodna nazvati religijom i to religijom kroz koju je provucen kompletan sadrzaj svih paganskih religija sveta pa i ovih drugih , dakle od kecelje koju dobijaju inicijacijom i rukavica, pa do tajnog imena bozanstva koje se otkriva u potpunosti na 33 stepenu sve ima duboku simboliku i zahteva kakvo takvo poznavanje materije i ozbiljnost, ja ne zelim ovde ikog da ubedjujem u bilo sta vec samo iznosim ono sto mislim , kapis....
a ako zelis imena i citate nema problema, ali sumljam da ce ti to bilo sta pomoci ako samo malo ne pokazes volje za istinom....
pozzz
Ako nekog interesuje neka pogleda dokumentarac esoteric agenda, tu se malo detaljnije govori o istorijatu iluminata i masona i šta nam to interesantno spremaju za budućnost.
Ako je neko već odgledao nek prokomentariše.
jos bolje Svetozar Radisic npr a i Dejan Lucic prica isto![]()
Ma ne samo da sam ih vredjao vec i bicovao covece, zar nisi video
ps.Ti mene ne volis![]()
![]()
pusti gustere
idi negde spasi se
POSLE spektakularne konferencije za štampu Dušana Mihajlovića, ministra policije Vlade Srbije, kome je asistirao i Andreja Savić, šef Bezbednosno-informativne agencije, kada je saopšteno da su uhapšeni članovi terorističke grupe koja je imala za cilj da likvidacijama Zorana Đinđića, Čedomira Jovanovića, Miroljuba Labusa, Vojislava Šešelja i Jovice Stanišića destabilizuje vlast i izazove haos u zemlji, Tada se javila slika povezanosti ovdašnjih masona sa članovima te grupe koja je, po nekim informacijama, u sukobu sa drugom masonskom organizacijom čiji je značajan član upravo ministar policije Dušan Mihajlović. Mihajlovićeva **sabraća** su još i Nebojša Čović, Dragoljub Mićunović i Jovica Stanišić.RADI SE STVARNO O FRAKCIJAMA UNUTAR GOTOVO ISTE IDEOLOGIJE...