masoni u srbiji...

Zidari zidari :think:
Svi smo delimicno u pravu cela ekipa,mene sto nervira kod tih grupa je sektarizam gleda se pre svega interes grupe i automacki gubi se pravo na “ravnopravnu sansu“sto bi trebali u demokratiji svi da imamo,to vazi za sve grupe i asocijacije pocevsi od poljoprivrednog drustva mrkoic iz cacka pa do masona, cim imas grupu gleda se interes grupe sto automatski navodi na mini NWO u interesu grupe,to su jevreji prvi ukapirali
Ps.nema potrebe objasnjavati kako masoni imaju svoje dobrociniteljske radove(gledano iz njihovog ugla)

Stvar je u neravnopravnoj sansi za koje su krive grupe( a nisam za komunizam)

Treba izmisliti nesto novo,novi sistem umesto novih bombi :super:

Ako je uopste moguce :sad2:

:super:
Zidari zidari :think:
Svi smo delimicno u pravu cela ekipa,mene sto nervira kod tih grupa je sektarizam gleda se pre svega interes grupe i automacki gubi se pravo na “ravnopravnu sansu“sto bi trebali u demokratiji svi da imamo,to vazi za sve grupe i asocijacije pocevsi od poljoprivrednog drustva mrkoic iz cacka pa do masona, cim imas grupu gleda se interes grupe sto automatski navodi na mini NWO u interesu grupe,to su jevreji prvi ukapirali
Ps.nema potrebe objasnjavati kako masoni imaju svoje dobrociniteljske radove(gledano iz njihovog ugla)

Stvar je u neravnopravnoj sansi za koje su krive grupe( a nisam za komunizam)

Treba izmisliti nesto novo,novi sistem umesto novih bombi :super:

Ako je uopste moguce :sad2:

:ok::super:

Masoni su samo produzena ruka porodica nastalih u Vavilonu tj. Iluminata(ne Bavarskih vec Vavilonskih).

Masoni su danas pod upravom porodica Rothschild i Windsor .

Masoni su naslednici vitezova templara.

Iluminisani masoni su oni koji su 33. stepen i oni koji su jedan od 9 Illuminisanih stepenova.

Tito je bio Iluminisani mason. Postoje masonski stepeni za koje se otvoreno zna, i 9 stepeni za koje se ne zna. Ni neki koji su masoni ne znaju za ovo, osim ako si pozvan.

1826. god.-William Morgan pokusa da objavi knjigu o zloupotrebi masonskih loža. Dok je u procesu da knjiga bude stampana,on misteriozno nestane. Pronadju mu telo posle godinu dana u Lake Ontario.

1871. god.-Albert Pike publikuje knjigu od 861 stranicu,
Morals and Dogma,koja je namenjena bila samo za "Masonske oci".On indicira da nizi rangovi masonerije su namerno prevareni od visih: "Plavi stepeni(prva 3 stepena) su samo spoljni zid Hrama. Deo simbola se da pocetniku ali on je namerno vodjen u drugi pravac sa laznim interpretacijama.Nije namenjeno da on razume njih,nego je namenjeno da on misli da razume njih. Njihov pravi znacaj je rezervisan za Adepte,za Princeve Masonerije. Ovo je razlog zbog cega 95% koji su u masoneriji nemaju pojma koji su ciljevi organizacije. Oni su pod iluzijom da je drustvena organizacija koja radi za dobro drustva".

Juli 14,1889 god. -Albert Pike izda instrukcije za 23 Supreme Councils sveta. On otkrije sta je pravi cilj Masonskog obozavajna.Rekao je:
"vama generalnim instruktorima kazem da mozete da prenesete braci iz
30. ,31. i 32. stepena da masonska religija treba da bude od svih nas,iniciranim u visim stepenima,odrzavana u cistoti Luciferove doktrine".

I sad slusajte ironiju koju su nam uvalili braca masoni u vezi Alberta Pike-a. Albert Pike (za koga ste sada culi da tera masone da se mole Luciferu) je jedini general Konfederacije kome je podignuta statua na drzavnom zemljistu u Washington DC. On nije slavljen ni kao komandant, cak ni kao advokat, vec kao juznjacki vodja Masona.

Kralj Solomon nije bukvalno bio prvi mason zato sto masonerija tada nije ni postojala. Ali treba dublje razumeti masoneriju da bi shvatili zasto se kaze da je Solomon bio prvi mason.

Svi znate sta je sestokraka zvezda. Naziva se jos i heksagram ili Davidova zvezda. Jak magijski simbol. Solomon je bio Davidov sin. Policija narocito cesto nosi znacku koja je sestokraka zvezda,na uniformi,a vecina ako ne i svi u vrhu policije su masoni. Heksagram (sestokraka zvezda) ritual koriste iluminatske porodice u ritualima seksualne magije. Ovaj ritual ima znacaj sa projekcijom na visi stepen.Znacaj je: ono sto cu projektovati na gore,bice manifestovano dole na Zemljinu razinu.U ovom ritualu vise ljudi ucestvuje,i ponovo svi moraju da projektuju istu misao kada dodje do vrhunca. Ne mogu dalje da pisem ovo jer je previse provokativno i bizarno.

Mogao bih ovde iznositi rituale i okultizam vrhunskih igraca, elite koja generacijama odrzava svoje genetske i krvne linije, o tim familijama - stvarnim vlasnicima svetske ekonomije. Ali ipak cu se suzdrzati, jer mislim da je previse bizarno za javnost, a i ne zelim da ugrozavam svoju bezbednost.

Zbog toga sto su Rothcshildovi svuda, nastradao je Djindjic.Jel smo pricali o tome da ima nekoliko glavnih iluminati porodica koje vladaju svetom, kontrolisu masone i koje su vlasnici mnogo cega.
Ovaj teren,zvani Srbija nije namenjen Romanov porodici,a Djindjic je bio resio da se okrene ekonomskoj saradnji sa Rusijom i da aktivira i vazece ugovore vojne saradnje,i bezcarinski trgovinski odnos,koji su sklopljeni jos za vreme Milosevicevog mandata.Pre nego sto je ubijen,otisao je u Banja Luku. Tadasnji ministare spoljnih poslova,Goran Svilanovic upozorio ga je da je iz Bele Kuce stigla pretnja da ne putuje u Banja Luku. On je i pored ovoga otisao tamo i po svemu sudeci se nasao sa Valerijom Odnjicovom, Ruski diplomata i licni prijatelj Vladimira Putina. Putin radi za Romanov familiju. Sa njim je vise sati proveo i odlucio da preda Srbiju Rusima tj.Romanov familiji. Nekoliko dana posle ove odluke je ubijen.

Za sada, da dodam jos nesto u vezi toga kako Masoni kroje javno mnenje u Srbiji. Moj saborac u iznosenju istine, David Icke je trebalo na RTSu da prica o Kosovu, medjutim Aleksandar Tijanic koji je u masonskoj loži je sve stopirao. Ne dozvoljavaju ni na jednoj televiziji da se spomene o hibridnim familijama, bilo je dogovoreno da ga puste na Stankomu, na kome i inace sve zivo pustaju. Medjutim, ne lezi vraze, i tamo su odmah stopirali, rekli su da se jos ne sme ovde o tome pricati. Ni jedna televizija u Srbiji nije smela da pusti to. Masoni su uveliko na vlasti. Drustvo je totalno nedemokratsko.

Dok ih ne vidim svojim ocima ne verujem!Da te pitam imas li ti neke krucijalne dokaze za ovo sto pises!?Evo odgovoricu ja umesto tebe,NEMAS!
Bojis se za svoju bezbednost ma daj,svi mogu da se vade na ovo!A ja tebi nista ne verujem,a bas nista,ko zna mozda su tebe poslali ovde da siris kojekakve teorije i da nam odvlacis paznju,dok oni na vrhu uzimaju pare GUSTERU JEDAN!

Royal=guster :hahaha: wow gusteru jedan lepsu uvredu nisam cuo :ok:

Realno gledano ceo svemir je u konstantnoj opasnosti a pogotovo mi na zemlji

A dobro ti je pitanje mozda bas “ONI“ sami vrse propagandu,ja prvi put kada sam usao u kontakt sa tim svetom,prvo pitanje je bilo “ako je to toliko tajno stace na netu i na konferencijama po univerzitetima,odgovor je bio “toliko su mocni da im niko ne moze nista“ :neutral:

Ali stvar koja me naterala na tesko razmisljanje je video Farmacratik Inqvizition,tu sam rekao dali je moguce da je toliko prosto a izgleda komplikovano

Guster :hahaha: :ok:

Royal=guster :hahaha: wow gusteru jedan lepsu uvredu nisam cuo :ok:

Realno gledano ceo svemir je u konstantnoj opasnosti a pogotovo mi na zemlji

A dobro ti je pitanje mozda bas “ONI“ sami vrse propagandu,ja prvi put kada sam usao u kontakt sa tim svetom,prvo pitanje je bilo “ako je to toliko tajno stace na netu i na konferencijama po univerzitetima,odgovor je bio “toliko su mocni da im niko ne moze nista“ :neutral:

Ali stvar koja me naterala na tesko razmisljanje je video Farmacratik Inqvizition,tu sam rekao dali je moguce da je toliko prosto a izgleda komplikovano

Guster :hahaha: :ok:

Ovaj video sto spominjes de se moze odgledati!?

e dobro pitanje ja ga imam na CD skinut sa neta ali gde se nalazi na netu ja nikad nisam mogao da nadjem,a da ga ja stavim na youtube treba mi vecnost jer traje 3:23sata,ali probaj svuda na tim platformama nalik youtube ili traziti na neki googeUSA GB ili drugi neki

Upravo sam nasao ali to nije orginal na orginalu su dva studenta istrazivaca koji odrzavaju internet konferenciju ali ima veze sa time,tu ces ukapirati zasto se u nekim zemljama ne jedu krave,zasto je hriscanstvo to sto jeste,ko je deda mraz,itd itd samo ovo nije org

imaju lep hram nasi veliki regularni masoni

picture.php

Masoni su danas pod upravom porodica Rothschild i Windsor .

Britanska kraljevska kuca Windsdor

Kralj Dzordz VI, otac sadasnje engleske kraljice sa masonskom keceljom

georgevi.masonic.garb.gif

Kraljica Elizabeta II, cerka masona kralja Dzordza VI, sa Bushom koji je pokazao cuveni pozdrav rogonje (za familije Windsor i Bush ima indicija da su rodjaci)

bush%2520bird%2520queen.jpg

unuk kraljice Elizabete II princ Viliam takodje pokazuje satanisticki pozdrav

prwilhorns.jpg

Poslednja izmena:
Ti znas da bih ja zbog tebe to uradila;)Ali ne smem.Plasicu se za svoju bezbednost:zcepanje::zcepanje::zcepanje:Ajde priznaj kako su slatki ti masoni.***,volim muskarce u uniformi pa to ti je.Posebno ako imaju vlast u svojim rukama.:zper:

Ja znam da ti znas,ti znas da ja znam :zag: ljubav covece :klap:
wow palis se na "moc" moc=strah opasno je to :eek:

A zanima me ova slika ako neko moze da mi kaze odakle je :think:

picture.php

Ne znam uopste koji klinac se plasite masona, i zasto vam smetaju.

Ljudi rade sto rade, ne diraju nikoga. Mene nije briga za njih, a i verovatno njih za mene.

Kraj svoje zastave su stavili zastavu srbije, sto znaci da postuju drzavu i njene zakone.

Sad, ako ja naprcim zvezdinu ili partizanovu zastavu na svoj zid, kao i na hiljade drugih navijaca, mi automatski postajemo zaverenicko drustvo? Cak se i oblacimo isto, imamo dresove, imamo i vodje navijaca po gradovima, zna se ko je ko u organizaciji...

:)

to je taj paradox "u leti ti vruce a u zimi ti isto uleti":hahaha:

mala sala ali stvarno je u pitanju paradox makro i mikro kosmosa,sve zavisi ko se gde postavi i na sta gleda,vidis i sam nama ljudima sve smeta leti kukas vruce zimi kukas hladno,ne valja komunizam nevalja demokratija isto tako i za navijace i masone,sve zavisi gde se nalazis u trenutku posmatranja

i zato mogu da mrzim i volim koga hocu:mrgreen:

Back