Masoni, Templari, Rotarijanci

Svako može otići u ćrkvu i videti da je ovo što sam ja rekao istina. Ako ti kažeš drugačije onda lažeš...

sabornans07wq2.jpg

оћеш да кажеш да је на своду оваква слика

svevideceoko-1.jpg

ако је таква онда јавно признајем да сам лажов

sabornans07wq2.jpg

оћеш да кажеш да је на своду оваква слика

svevideceoko-1.jpg

ако је таква онда јавно признајем да сам лажов

Nema piramide, ali to je isto oko. To oko je poznato u hrišćanstvu mnogo pre nego su masoni nastali. a inače ispod toga piše na dolaru In God We Trust... Amerika kad je nastajala je bila ekstremno hrišćanska... malo obrazovanja ipak ne bi škodilo.

Istina jeono što ja govorim, a ti si lažov. Samim tim si i satanista. Plus, što stavljaš piratske diskove linkove na net, što znači da i kradeš... a i to je greh po hrišćanstvu. Dakle...

шта дакле, ти би да се свађаш у пола 4 ујутру?
то "око" је божје а не луциферово јер нема пирамиде и проучи мало о масонерији.

Hvala na savetu, no po onome što sam ja napisao o Jevrejima i masoneriji možese naslutiti da ja o tome nešto i znam. A po onome što si ti napisao ne bi se moglo zaključiti isto. Elem, evo nekoliko masonskih kecelja.

apron_eye.jpg

oldeyeapron.jpg

WM-2008-002.jpg

Ti tu vidiš negde piramidu? Problem je u tome što se piramida ne sreće u svim masonskim jurisdikcijama, ona simboliše prošle graditelje. Vezu piramide i oka su smislili teoretičari zavere. je li ti sad to jasno?.

а јел теби јасно да је хришћанство старије од масонерије?

Ja sam to i napisao gore, naime da je to oko hrišćanski simbol koji je u hrišćanstvu korišten mnogo pre su masoni i nastali? U čem uje tvoj problem? Ti stavljaš sliku sa dolara - aman čoveče, to nije mason napravio. Četiri osobe su imale veze sa pravljenjem tog znaka, od njih samo je Bendžamin franklin bio mason. I on nije doprineo tom izgledu jer je postojao drugi predlog koji je odbijen od strane konkresa.
Drugi predlog je takodje odbijen, tek je treći, koji su napravila tri čoveka koji sa masonerijom nisu veze imali i koji si ti stavio ovde, prošao. I ta piramida sa okom veze nema sa masonima. U čemu je onda tvoj problem i što se blamiraš ovde nesrećniče?

браво велики мајсторе само у 45 минута си успео да ме назовеш лажовом, сатанистом, лоповом и несрећником.

очито имаш неку фрустрацију, али то се не лечи на форумима, него се посаветује са неким блиским.
појма ти немаш о масонерији и хришћанству.

ПИРАМИДА МОЋИ НА ЗЕМЉИ

На дну је читавом ширином ЧОВЕЧАНСТВО
Следе МЕДИЈИ
Затим УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ
ЕВРОПСКА УНИЈА (у коју нас по сваку цену наши политичари желе угурати) и ТРГОВАЧКИ БЛОКОВИ
БИЛДЕРБЕРГ ГРУПА (Rotschild, Rockefeller, Kissinger, Tony Blair, Bill Clinton)
КРАЉЕВСКИ ИНСТИТУТ ЗА ИНОСТРАНЕ ПОСЛОВЕ
АМЕРИЧКИ САВЕТ ЗА ИНОСТРАНЕ ПОСЛОВЕ (Rockefeller, Kissinger, Bush stariji, Warren Christopher, Richard Holbrooke)
ТРИЛАТЕРАЛНА КОМИСИЈА (Rockefeller, Jimmy Carter)
ОКРУГЛИ СТО
ПРОСВЕТЉЕНИ МАСОНИ
ВИТЕЗОВИ МАЛТЕ
SKULL & BONES (Rockefeller, George Bush Jr., John Kerry)
ЦРНО ПЛЕМСТВО
ЛУМИНАТИ
КОМИТЕТ 300 (300 најмоћнијих фамилија на свијету)

informationawarenessofficeuq1.jpg

и НАТО има логотип са симболом пирамиде и ока

nato-1.jpg

чудно, али је тако, уколико пресавијете ова 4 крака добија се пирамида, а круг пролази тек нешто испод врха шпица троугла, то је заправо око као на долару.

браво велики мајсторе само у 45 минута си успео да ме назовеш лажовом, сатанистом, лоповом и несрећником.

очито имаш неку фрустрацију, али то се не лечи на форумима, него се посаветује са неким блиским.
појма ти немаш о масонерији и хришћанству.

JA sam dao veoma jasna objašnjenja i argumente. Koliko se t irazumeš u masoneriju smo videli. A ne razumeš se ni u hrišćanstvo, niti se ponašaš kao da si hrišćanin. Onaj ko iznosi neistine, znaš, naziva se lažovom.

Tema je o templarima, pa ću malo samo da ih spomenem ...

Zaista je teško pregovarati oko nečega kada ti to sve u nuženom paketu baš ne treba. Još teže je kada je neko pre 3-4 god. potpisao u Vladi RS nekakvu saradnju između Francuske-Srbije u ogromnoj vrednosti. Još teže je kada uzmaš nešto, a naša deca to treba da im otplaćuju. Zapadnjačko trgovačke pohlepne ujdurme... Polako gube strpljenja sa nama, a ja sam sa njima tako spor, odmeren, razuman za svaku komponentu pojedinačno... nemaju vremena kao mi... nije to više onaj zapad pre krize...

Petak 13, Februar 2009.god. Pariz, Francuska

Nastavak radnih timova.

Nakon teških i nezavršenih pregovora u Parizu između naših stručnih predstavnika timova, rešio sam da na pauzi odem do reke Sene. Odlučio sam se da se izduvam na jednom od dva ostrva koja su danas spojena. Na najstarijem mostu Pariza je bila dobra prilika ispod spomenika Henric I, gde su vodile stepenice dole ka ostrvu. U doba Templara nije bilo čvrstih mostova preko Sene, te sam pomislio kako je bilo Žaku i njegovim prijateljima pre lomače, gotovo sam mogao da vidim sa jedne i druge strane srednjovekovne francuske njuške kako čekaju da egzekutor zapali vatru. (izgleda da sam i ja počeo da osećam vatru od više mesečnih iscrpljujućih pregovora - lomača)

Sobzirom da francuskom timu ova poseta ostrvima nije interesovala, sišao sam dole sa prijateljem. Dole se protezao mali park ka špicu ostrva. To je bilo sve, osim snega koji je provejavao, kada sam se pomalo razočarano i po meni čudno okretao ne znajući da me Tabla posmatra na odstojanju od svega 1m. Prijatelj iz srpskog tima pokaza iznad: "Tvoji Templari..."

Na tabli je pisalo:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žak Molej
Veliki Majstor
Reda Templara
Ubijen 18.Marta 1314.g.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Stvarno nisam znao da je to bilo baš ovde..." - odgovorim mu ushićen, ali nekako sam ipak predosećao i znao.

Kada smo nastavili u 19h pregovore kod fontane Saint Michel otvorio sam sastanak na njima čudan i uvek zabavan način, ali ovog puta zadovoljan iskorišćenom pauzom, malo sam im ga jače zbog utiska dodao:
"Mi u Srbiji nemamo para, pa samim tim nemamo ni probleme. Ali, Vi u Francuskoj imate para, pa samim tim imate problema. Vama trebaju projekti i poslovi, ali i zemlje koje će opravdano realizovati projekte. Po svakoj ugovorenoj komponenti morate realno uložiti u Srbiju, a Srbija mora svaku komponentu namenski i potpuno iskoristiti..." ... mislim se usput da li je Filip lepi o nečemu razmišljao dok se zaduživao u 13.veku, ovako kao Srbija danas ?

Pozdrav svim sagovornicima

Poslednja izmena:
---------- Tabla ----------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
------- Žak Molej -------------
---- Veliki Majstor ----------
--- Reda Templara ---------
Ubijen 18.Marta 1314.g.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I moja malenkost :kpozdrav:

Prilozi

• 3.jpg
    3.jpg
    23,5 KB · Pregleda: 41
  • 1.jpg
    1.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 27
@Sale
Пирамида у Паризу, испред музеја Лувр. Направљена од 666 комада стакла.

Nije sve jasno:
Postoje 4 strane piramide, ali ne i 5. kvadratna osnova, jer je dole otvoreno kao veliki ulaz u podrum.
Dakle 4 strane i 666 komada stakle,
:. 666 / 4 = 166,5

Nije ceo broj. ?
Zatim, ulaz u piramidu je takodje narusen zbog vrata, te je moralo biti secenja ?

? ? ?

Back