Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5. Ne znam nista dok ne dodje pivoTESTIRAJ SVOJ IQ
Šta vidiš
1.vazu
2.pizzu
3.kutiju
4.slep sam i ne vidim nista jer jos nisam usao u ložu
![]()
Oni to sto veruju za njih je to istina i sve ostalo da ubedis nekoga bi bilo na stetu... ako covek ima za cilj uzdizanje i pozitivnu.
Pa pominjes one koji ne veruju, ili veruju nesto drugo, dozivljavaju metafiziku ovako ili onako, naucnici, akademici .... Ipak je prosvetljenje individualna stvar, a diskutuje se u okviru odredjene grupe ljudi koji kapiraju ... zato u nastavku sam napisao ono.
Bilo je "pozitivu", pogresio sam nazalostUzdizanje i pozitivu....
kad okacis nesto nemoj da ga brises, bila slika ragbiste nekog sa ruzom i krstom na dresuKoji,onaj na sedistu od bicikla?Ovaj znak † ne predstavlja oblik raspeca,vec njegovo ime.
http://modern50.com/files/gimgs/2856_regalia-ceremonial-hat-freemason-vintage2.jpg
kad okacis nesto nemoj da ga brises, bila slika ragbiste nekog sa ruzom i krstom na dresu
Pa jeste preziveo. Prva knjiga mu je izasla 1956.-e godine, slede jos dve i treca nedovrsena kao sto bi se ocekivalo od potpune knjige.
Original postavio Vlada Krauzer
Oni to sto veruju za njih je to istina i sve ostalo da ubedis nekoga bi bilo na stetu... ako covek ima za cilj uzdizanje i pozitivnu.
Vlada Krauzer;21238494
pogresio sam nazalost ... Uzdizanje i pozitivu....
Kamel , imam jedno pitanje..
Da nisi malo odlepio??
Ma jeli tako ...
Gledaj da ne pogresis treci put jer tada nece biti ispravke.I ne bavi se drugima, jos nemas masu.
Stay softly couched, oh, my body, according to your voluptuous mission!
Taste daily joys and passions whose tomorrow never comes. Leave no pleasure unexplored, lest you regret the evening of your death....
The Songs of Bilitis by Pierre Louÿs[/QUOTE]
Hop.Cup.