Masoni, Templari, Rotarijanci

Balavio sam po Veneciji, priznajem!!!....mada i kad sam bio u Sikstinskoj kapeli prolazile mi slike kroz glavu

Haha pa da bro zato sto je prenesena atmosfera mnogo kvalitetno :D Inace ima jedna mnogo dobra serija na tu temu, slicnu, koja se zove " The Borgias" sad krece druga sezona ... Bas se radi o ovom Papi Aleksandar VI :D Samo normalnije prikazano, u AC je vise bajkovito i tako :D

Poslednja izmena:
Ma daj, pa ovo je glava te koze ili sta vec, kakve veze ima sa onim stvarima. Ljudi bili tamo dugo i stavili taj amblem, what's the big deal ?! :D Sad ovi sto cuvaju koze su satanisti :D

Znam sve,ne moras meni govoriti,ali ljudi ce uvek nesto naci da ocrne nekog ili nesto sto im se ne svidja.I da nisu stavili kozu nego leteceg lava opet bi nasli neku vezu da ih okarakterisu kao nekakve koji se klanjaju opasnoj divljoj zveri.:dash:

Znam sve,ne moras meni govoriti,ali ljudi ce uvek nesto naci da ocrne nekog ili nesto sto im se ne svidja.I da nisu stavili kozu nego leteceg lava opet bi nasli neku vezu da ih okarakterisu kao nekakve koji se klanjaju opasnoj divljoj zveri.:dash:

Pogotovu u Srbiji gde su svi nesto besni. Bas sam bio gledao u normalnim zemljama postoje cak i centri masonski sa istaknutim simbolima i sve normalno. U Srbiji ne znas sta bi nekom poremecenom svirnulo u glavu da ode da ih napada ili sta vec ... :D

Poslednja izmena:
04-TCRTEAMMA.jpg

Evo tacno se poznaju rogovi od jarca :D

Japan i masonstvo

Govoreci o Japanu,Heljzing pise da je Japan ta drzava u kojoj su najace pripreme za globalne izmene izazvane primenama tehnologije.Japansko rukovodstvo je predstavljeno u Trilateralnoj komisiji.

No to ne znaci da je Japan potpuno infiltriran.Japanska elita sama po sebi toliko je jaka,isprepletena u tajnim lozama,jer je za angloamericki Iluminat do danasnjeg vremena prakticno nemoguce da rasiri svoj uticaj na japansku ekonomiju.

To se jasno vidi iz knjige koju su napisali direktor SONY Akio Moritomi i vodeci japanski politicar Sintalorsihara,pod nazivom - Japan koji moze reci jne.Ta knjiga pokazala je veliku eksplozivnost.U njoj su SAD okarakterisane kao neverni drug,kao rasisticka drzava i da se Japan sprema da odgovori za nametnute njemu kapitulacije.

dobrovoljci.jpg

Ko su ti "dobrovoljci" u plavo belim kamionima (u bojama izraelske zastave) na fotografiji u Fukusimi pre i nakon eksplozije koju je objavio Haaretz?
Israel.gif

images

I sing my flesh and my life...
Stay softly couched, oh, my body, according to your voluptuous mission!
Taste daily joys and passions whose tomorrow never comes. Leave no pleasure unexplored, lest you regret the evening of your death....

The Songs of Bilitis by Pierre Louÿs

Japanska nacija je suvise idealizovana narocito kod Srba.Pomogli jesu,ali su glasali za nezavsno Kosovo.To nije smetalo ljudima odavde da placu i cmizdre kad ih pogodila katastrofa.Imaju i tamnu stranu svoje istorije.

Posebno treba napomenuti stravicne zlocine i in vivo bioloske eksperimente koje je nad kineskim stanovnistvom u nankingu i harbinu sprovodila zloglasna vojno-medicinska jedinica 731, pod komandom pukovnika Shiro Ishiija('Mengele sa Dalekog Istoka' kako su ga prozvali).

Brutalnost je u osnovi samurajske tradicije, oblikovana vekovima, a do savrsenstva izvedena u mentalitet nacije tokom vladavine Tokugava Shogunata.

Taj period dugog mira i samoizolacije doveo je i do oblikovanja mentaliteta, do posebnog oblika u kojem se brutalnost shvata kao pozrtvovanost zajednici, a pokornost u izvrsavanju iste, kao vrhunska 'vrlina ratnika'. Carska imperijalna politika tokom rata je to kasnije samo nadogradila u modernom dobu, i pokusala da spovede u delo.

Nije to bilo nista 'novo' niti su Japanci tek za vreme drugog svetskog rata 'postali takvi', to je uvek bilo deo njih, bar jedan deo.

Koliko su dobar narod i nisu zli, svedoce masakri u Nankingu, zatim kolonizacija Juzne Koreje gde su vodili citave kolone zarobljenih korejskih prostituki sa sobom, koje nisu imale ni osnovne medicinske uslove, koje su bile mucene i ponizavane kao niza vrsta.

Zatim, celu juznokorejsku kulturu su unistili, deca su morala da se podvrgnu sintoistickoj religiji, jeziku, organizovali su svirepo ubistvo korejske tadasnje princeze da im ugase dinastiju...

Meni te nacije lice na insekte,uvek me asociraju na iste.Cak ih i jedu.I Kinezi i Koreanci.Upalim jednom tv i bio film sa Dzeki Cenom,radnja na nekom brodu,tad me me opet asocirase na insekte,kad sledeca scena,na buretu dva insekta koja se bore a oni navijaju.

Na Slobodno zidarstvo se nije gledalo pozitivno u Japanu. Smatralo se da je "tajno i subverzivno" od strane Japanaca. Japanska vlada je bio vrlo sumnjičava u vezi zidarstva. Japancima je bilo zabranjeno ući ili organizirati "tajno" društvo, bratstvo, li instituciju.Japanska vlast je zadržala"hand-off" politiku.

Do samo pre Pearl Harbora nije bilo primjetna smetnja u masonske aktivnosti.Međutim, slobodno zidarstvo su napali Jiro Imai, docent na Odsjeku za književnost Tokyo Imperial University na sastanku nacionalističkih profesora sociologije na istom sveučilištu lipnja 28, 1921. On je rekao da je to opasno, subverzivno, tajno društvo.

To je prvi napad u dvadesetom stoljeću na slobodno zidarstvo u Japanu. Maršal Hisaichi Terauchi, poručnik Općenito Nobutaka Shioten i drugih visoki vojni dužnosnici su osnivali anti-masonske i antisemitske pokrete. Kazneno djelo je uvedeno za bilokojeg vojnog dužnosnika ukoliko je bio mason.

Japanski ljudi nisu mogli razumeti u čemu je problem sa slobodnim zidarima ,kada su američki predsjednici, kraljevi Velike Britanije, te mnogi drugi državnici bili članovi ovog bratstva. Dr. Sakuzo Yoshido, znanstvenik, bio je optužen kao zidar. On je bio dovoljno hrabar objaviti knjižicu pod naslovom "Studija slobodnog zidarstva" u kojoj je snažno branio Bratstvo.

Do proljeća 1940, masonska aktivnost u Japanu je znatno usporila. Mnogi članovi su napustili zemlju. U ljeto 1941 SAD i Japan su zamrznuli imovinu jedni drugima.

The Freemasons zajedno s Međunarodnim Rotary klubom su zabranjeni u Japanu. Rotary Club je rekao da će ce se udružiti sa slobodnim zidarima protiv japanske politike.Tokom rata, javne izložbe održane su u trgovini Tokyo odjel, gdje je "strah tajna" slobodnog zidarstva prikazan na Japance. Oprema i masonska regalija su prikazani u najsramotnije materije. Većina anti-masonske propagande je prevedena od Hitlerovih materijala.

Yokohama Masonski hram je zatvoren tokom rata. Neposredno nakon zavrsetka su se vratili, imali su iskopati izvornu povelju i sve odore iz lože koja je bila pokopana u dvorištu.

japanese%20flag_medium_image.jpg

Slobodnozidarske lože su ponovno formirane u Japanu od strane američkih vojnika za vrijeme okupacije. U to vrijeme ove Lože su došle pod nadležnost Velike lože sa Filipina.

Boy izviđači (vodja osnivača, Daniel Carter Beard, bio je slobodni zidar) su odigrali veliku ulogu u donošenju slobodnog zidarstva u Japan nakon rata. U 1947, General MacArthur ovlašten je za reaktiviranje dječaka izviđača u Japanu. Imperial Household Agency i ostale top vođe u Japanu su upoznati od strane Tamotsu Murayama (tada nije Mason), o temeljnim načelima masonstva, koje su htele izgraditi karakter i buduće državljanstvo. Američki masoni su obećali da će projekat ostvariti cilj "Izgradnja za bolje sutra".

Također je obećano da će japanske vođe podržavati Izviđanje, koji je smatrano kao vrlo važan poslijeratni projekt za rekonstrukciju Japana s duhom čovječnosti i demokratije u glavama mladih ljudi.

Princ Higashikuni (stric cara i poslijeratnog premijera), pokazao je interes da postane sluga zidarstva.Princ Eun Lee (čija supruga je rođak carice), Naotake Sato (predsjednik Doma vijećnika), Ryutaro Takahashi (ministar Ministarstva međunarodne trgovine i industrije), premijer Ichiro Hatoyama, Yahachi Kawai (predsjednik Kuća vijećnika), Viscount Michiharu Mishima (bivši član Doma vršnjak je podneo ostavku kako bi postao glavni skaut od Boy izviđača Japana).

Japanski nesporazumi i predrasude prema zidarstvu su bili jedan od glavnih uzroka za rat.

" Baron Kijuro Shidehara (predsjednik Zastupničkog doma, premijer i ministar vanjskih poslova u predratnom Japanu),rekao je: "Postao sam upoznat sa slobodnim zidarstvom prije mnogo desetljeća u Londonu.Zatim Japanski veleposlanik, grof Tadasu Hayashi, odjeven ponosno u masonskoj nošnji, rekao mi je da je našao prijatelje u duhu kamo god putovao, jer je bio Mason. Čak sam studirao slobodnozidarske načela kroz njega. Želio sam se pokrenuti, ali sam premješten u druge poslove iz Londona prije nego se moja želja mogla ostvariti. Ja sam vrlo sretan kad znam da nam general MacArthur pomaže da se podignemo i da socijalno jednaki s duhom bratstva uklonimo sve društvene prepreke i diskriminacije. Ovaj korak je svakako velika društvena revolucija u Japanu. Pozdravljam ovu priliku kako bi oslobodio japanski. Kao bivši premijer i kao odgovoran za Novi ustav Japana, pozdravljam generala MacArthura više nego bilo što drugo. " General MacArthur je bio zadovoljan svojim izjavama i nadao se da će to otvoriti vrata za ulazak Japanaca u Bratstvo. [19]

Velika Loža Japanu je formirana u 1957, charter je odobren od strane Velike lože na Filipinima.Prvi japanski Grand Master of Japan je Sadaichi Horiuchi, koji je bio od 1959-1960.

Grand Lodge of Japan danas se sastoji od osamnaest Loža, od kojih su u četiri Japanski govori. Te lože su Torri masonska loža broj 6, Nagoya, Tokyo Yuai Lodge broj 11, Tokyo, Hokkaido Lodge broj 17, Chitose, a Wakkanai Centennial broj 21, Sapporo. Postoji oko 2.300 članova Velike lože Japana, od kojih 20-25% su japanci, preostali su uglavnom Amerikanci.

Ostala tijela slobodnih zidara također postoje u Japanu, kao i u drugim zemljama, kao što su Tokio Škotskog obreda tijela, Tokyo York obreda, Torii Oasis svetišta Klubovi Japana (koja uključuje i Kanto Kanagawa i Misawa Svetište klubova), a Santama lože Savršenstvo. Istočna zvijezda, organizacija za žene koja je povezana sa zidarima, postoji u Japanu.Princeza EUN Lee je inicirana u istočnoj zvijezdi 1953.
Omladinske Grupe takođe su prisutne u Japanu, kao što su DeMolay (za decake) i Rainbow Girls (za tinejdžerke).

Većina masonske aktivnosti dolazi u obliku dobrotvornog rada koje provode u Tokiju masonske udruge TMA ili Zaidan Hojin.To je regularno stečajna uprava za koji Tokyo masonska loža broj 2 i telo Tokyo Škotskog obreda salje tri člana. Broj dobrotvornih TMA sponzora je prevelik da bi ovde stali. Neki od Najistaknutijih su Toy Library koja donira igračke za retardirane i hendikepirane djece i njihove roditelje. U prve četiri godine programa, broj TMA centara porastao je s 32 do 200.

Grand Lodge Godišnji Piknik je festival za djecu iz raznih sirotišta, djece i majki udruga. Od 1976 do 1987 broj djece koji pohađaju porastao je sa 200 na 800. Različite lokalne građanske skupine prisustvuju pokazujuci voju potporu za aktivnosti. TMA također podržava Eye Šri Lanka donacije društvo koje ima banku u Kyotu. Tu su i brojni lokalni dobrotvorni projekti koji se sprovode od strane pojedinih odsjeka, kao što su donacije nevolji i podrška sirotištima.

Tokyo masonska Udruga ima sjedište u Tokiju, u zgradi se zove Tokyo Građevinska masonska. Budući da je posvećena u 1981, to je jedan od najmodernijih masonskih hramova u svijetu. Postoji i dom Škotskog obreda Ritualne dvorane, zajedno s uredima za razna masonska tela. Sva slobodnozidarska tela u Japanu imaju pristup zgradi.

:twisted: ПОСЛАНИЦА О МАСОНСТВУ :twisted:

ОКРУЖНА ПОСЛАНИЦА САБОРА РУСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ У ИНОСТРАНСТВУ
BEPНОJ OВЦИ РУСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ КОЈА ЈЕ РАСЕЈАНA И У РАСЕЈАЊУ

"Љубљенe, не верујте свакоме духу, него испитујте духове o масонимa jeсу ли сaм Бог.

Наше метежно време је веома сиромашо пророцима, али је масонcтвo веома богато . Свет је осиромашио "Духом Божијим", ал гa богатe масони.

"Стара змија, која je сатана" , посадила је у срцима људи будућу плату на Божијем.

Једно од најбoљих учења у историји човечанства устину je масонство . О њему и имамо намеру да по својој архипастирској дужности беседимо православном руском свету.

Масонство је тајна међународна, светска организација.

У тој међународној организацији по снази утицаја и значају прво место припада јеврејском народу, коме је богaтство својствено.Јудаизам је историјски повезан са масонством најтеснијим спонама.

. Чувени масон Волтер је некада рекао: "Погазимо неваљалицу!".

Та знаменита фраза налази свој одјек у масонским круговима и до дан данас.

"Атеиста је једна од најславнијих титула човечанства, одликовање светских јунака... мученика... списaтеља света.

Никаква филозофија, никакво богословље није донело свету ништа достојно у поређењу са мacoнcтвoм. Част и слава тим истурениим борцима за напредак, тој почасној претходници војске слободе. Част и слава.

Ako ti tako kazes popo.Lipo zboris ..:mazi:

Po izjavi Franca Bordina,Adolf Hitler je takodje bio clan neke lože F.V.G.C. (Orden slobodnih zidara zlatnog centrouniona) koja je poznata kao 99 loža predstavljena na 99 mesta u svetu od kojih se svaka sastoji od 99 članova.

Svaka loža se potčinjava jednom demonu,a svaki član ima svog licnog demona za usluge.Stvar je u tome da demon pomaže čoveku da dobije novac i vlast,stim sto posle duša tog čoveka ide nas službu demonu.Svake godine jedan od članova lože se prinosi kao žrtva demona lože a prima se novi član.

Članovi lože 99 su obično ekonomsko-finansijske gazde krupnog kalibra i oni dejstvuju i u današnje vreme.

images

Veci deo Amerikanaca nije zeleo da bude uvucen u rat.No,Iluminati su mislili drugacije.

Frenklin Delano Ruzvelt 32.predsednik SAD,bio je veliki majstor slobodnih zidara,clan CFR,rodjak porodice Delano i takodje clan "Komiteta 300".Njegov blizi saradnik bio je Bernard Baruh,a odrzavao je tesne veze i sa pukovnikom Hausom.

Iluminati su postavili svog coveka na potrebno mesto,i on im se oduzio tako sto je izdao antikonstitucioni zakon da se do kraja 1933. sve zlato,koje se nalazilo u privatnom vlasnistvu,preda u banku pod pretnjom kazne od 10 000 dolara ili zatvora od 10 godina.

Vrednost zlata procenjena je na 20.67 dolara za uncu.Posle toga,kad je veci deo zlata uzet,podignuta je cena na 35 dolara za uncu.Posveceni su drzali svoje zlato u inostranstvu,a kasnije prodavali po znatno visim cenama.

Predsednik Ruzvelt isprovocirao je Japance na rat tako sto im je 26.11.1941. postavio vojni ultimatum da povuku svoju vojsku iz Indokine i Mandzurije.

To je istorijska cinjenica koja se cuva u strogoj tajnosti.Ruzveltov ultimatum bio je sakriven i od Kongresa sve do napada na Perl Harbur.Japan nije imao izbora,osim stupanja u rat.

Da su se Japanci dugo pre toga spremali da bombarduju Perl Harbur bilo je poznato americkom vojnom vrhu sto se vidi iz razlicitih izvora

1.Ambasador SAD u Tokiju Dzozef Gru saopstio je u pismu Ruzveltu 27.1.1941. da ce u slucaju Japana i SAD prvi cilj biti Perl Harbur.

2.Clan kongresa Dnes dao je predsedniku Ruzveltu u avgustu 1941. strategiju i plan napada na Perl Harbur.Njegovo saopstenje je precutano.

3.Americka tajna sluzba 1941.uspela je da desifruje diplomatske i vojne sifre.

Al Belek,jedan od dvojice prezivelih od ucesnika u "Filadelfija eksperimentu" nalazio se na sluzbi u Perl Harburu,ali je nedelju dana ranije povucen kako bi radio na eksperimentu sa Nikolom Teslom.Njemu su rekli da ga vracaju jer ocekuju japanski napad.

Po izjavi Franca Bordina,Adolf Hitler je takodje bio clan neke lože F.V.G.C. (Orden slobodnih zidara zlatnog centrouniona) koja je poznata kao 99 loža predstavljena na 99 mesta u svetu od kojih se svaka sastoji od 99 članova.

Svaka loža se potčinjava jednom demonu,a svaki član ima svog licnog demona za usluge.Stvar je u tome da demon pomaže čoveku da dobije novac i vlast,stim sto posle duša tog čoveka ide nas službu demonu.Svake godine jedan od članova lože se prinosi kao žrtva demona lože a prima se novi član.

Članovi lože 99 su obično ekonomsko-finansijske gazde krupnog kalibra i oni dejstvuju i u današnje vreme.

images

Samo mala ispravka... Franc Bardon je u pitanju, ne Bordon.

Veci deo Amerikanaca nije zeleo da bude uvucen u rat.No,Iluminati su mislili drugacije.

Frenklin Delano Ruzvelt 32.predsednik SAD,bio je veliki majstor slobodnih zidara,clan CFR,rodjak porodice Delano i takodje clan "Komiteta 300".Njegov blizi saradnik bio je Bernard Baruh,a odrzavao je tesne veze i sa pukovnikom Hausom.

Iluminati su postavili svog coveka na potrebno mesto,i on im se oduzio tako sto je izdao antikonstitucioni zakon da se do kraja 1933. sve zlato,koje se nalazilo u privatnom vlasnistvu,preda u banku pod pretnjom kazne od 10 000 dolara ili zatvora od 10 godina.

Vrednost zlata procenjena je na 20.67 dolara za uncu.Posle toga,kad je veci deo zlata uzet,podignuta je cena na 35 dolara za uncu.Posveceni su drzali svoje zlato u inostranstvu,a kasnije prodavali po znatno visim cenama.

Predsednik Ruzvelt isprovocirao je Japance na rat tako sto im je 26.11.1941. postavio vojni ultimatum da povuku svoju vojsku iz Indokine i Mandzurije.

To je istorijska cinjenica koja se cuva u strogoj tajnosti.Ruzveltov ultimatum bio je sakriven i od Kongresa sve do napada na Perl Harbur.Japan nije imao izbora,osim stupanja u rat.

Da su se Japanci dugo pre toga spremali da bombarduju Perl Harbur bilo je poznato americkom vojnom vrhu sto se vidi iz razlicitih izvora

1.Ambasador SAD u Tokiju Dzozef Gru saopstio je u pismu Ruzveltu 27.1.1941. da ce u slucaju Japana i SAD prvi cilj biti Perl Harbur.

2.Clan kongresa Dnes dao je predsedniku Ruzveltu u avgustu 1941. strategiju i plan napada na Perl Harbur.Njegovo saopstenje je precutano.

3.Americka tajna sluzba 1941.uspela je da desifruje diplomatske i vojne sifre.

Al Belek,jedan od dvojice prezivelih od ucesnika u "Filadelfija eksperimentu" nalazio se na sluzbi u Perl Harburu,ali je nedelju dana ranije povucen kako bi radio na eksperimentu sa Nikolom Teslom.Njemu su rekli da ga vracaju jer ocekuju japanski napad.

E al cak i da je tako, ko zna za sta je to dobro. Neke stvari koje su tajne pa izlgedaju podlo i "lose" ko zna sta sprecavaju i tako. Verovatno sve ima nesto svoje i to totalno drugacije izgleda nego ovako na prvi pogled, sve je stvar percepcije i formiranja misljenja pojedinca i mase ... Tad moze sve da ispadne svakako.

Samo mala ispravka... Franc Bardon je u pitanju, ne Bordon.

Pretpostavio sam da se radi o Bardonu.Tekst je odlomak iz knjige Miloje Petronica,prebacio sam kako pise u originalu.Neki izvori kazu da su nacisti ubili Bardona,drugi pak navode da je preziveo nacisticki teror.

E al cak i da je tako, ko zna za sta je to dobro. Neke stvari koje su tajne pa izlgedaju podlo i "lose" ko zna sta sprecavaju i tako. Verovatno sve ima nesto svoje i to totalno drugacije izgleda nego ovako na prvi pogled, sve je stvar percepcije i formiranja misljenja pojedinca i mase ... Tad moze sve da ispadne svakako.

Da.Stvari su onakve kakve trebaju da budu.

Pretpostavio sam da se radi o Bardonu.Tekst je odlomak iz knjige Miloje Petronica,prebacio sam kako pise u originalu.Neki izvori kazu da su nacisti ubili Bardona,drugi pak navode da je preziveo nacisticki teror.
.

Pa jeste preziveo. Prva knjiga mu je izasla 1956.-e godine, slede jos dve i treca nedovrsena kao sto bi se ocekivalo od potpune knjige. Interesantno, ali bio je u istom logoru kao moj pra-deda ...

Poslednja izmena:

Back