Masoni, Templari, Rotarijanci

Pa to sto se radi nesto "tajno" nije nikakav razlog da je to nesto opasno, meni su vise opasni ljudi koji posto po to zele da na silu saznaju i da im se ukaze to sta se uci i radi u nekom "lov na vestice" stilu ...

Evo na primer ja sa drugarima u klubu gde treniramo pricam o kung fu i vestini borbe, ali ne pricam ni sa kim drugim ko ne trenira niti oni, niti se ubedjujemo niti pokazujemo jer jednostavno dosta ljudi ne kapira, ili ce da okrene na nesto lose ... To ti je u neku ruku tajno drustvo isto i sad neko na silu hoce da razume nesto sta to mi radimo cisto iz hira, a da mu je stvarno nesto potrebno sam bi dosao da vezba i razumeo bi... Meni sve to lici na tako nesto.

Tajno je po pitanju odluka i po pitanju globalne snage u odlučivanju. Mnogo konaca drže u ruci, i zato su tajna društva jaka i opasna. Inače vaše "tajno" društvo u vezi kung-fu-a pozdravljam. Da li vežbate na drvenom čoveku? Kako ide ći-šou? Kako vežbate stav, na primer jahaći?

Da, argumentacija koju koristi je zasnovana a ovo što kažeš su samo reči. I recimo, da nekada su svi govorili o tajnim društvima kao tračevima, a sada ih svi priznaju da postoje.

Argumentacija je zasnovana na izmišljanju, a to i nije neka ozbiljna argumentacija. Veruješ li ti da je blesava Elen Vajt bila svetica? Veruješ li da je Sadam bio mrtav dok je još bio predsednik Iraka? Shvataš li koliki bi bio problem sačuvati jednu tajnu tog tipa? Pa ni nešto što znaju dvoje ljudi nije lako sačuvati kao tajnu, a kamoli zaveru tolike magnitude - da je predsednik države kao što je Irak mrtav, i da to niko ne zna osim "upućenih", ni Sadamova porodica, ni hiljade ljudi kojima je bio okružen, ni ceo Irak. Svi su ludi, samo je Veith pametan.

Dakle, ako neko veruje u takve priče, to je onda veoma jak argument da mu fali koja daska u glavi, pa i da njegova druga "uverenja" treba uzeti sa zrnom soli.

Tajno je po pitanju odluka i po pitanju globalne snage u odlučivanju. Mnogo konaca drže u ruci, i zato su tajna društva jaka i opasna. Inače vaše "tajno" društvo u vezi kung-fu-a pozdravljam. Da li vežbate na drvenom čoveku? Kako ide ći-šou? Kako vežbate stav, na primer jahaći?

LOL :D Imas milion struktura i organizacija, niko nije apsolutni boss. Ili ako jeste, opet kratko vreme, jednostavno je to ljudska priroda. Tu se bas radi o razvijanju znanja i sposobnosti kako sam ja skontao, a ni o kakvoj kontroli sveta. To upravo misle ti koji ne mogu da razumeju nesto lepo..

Poslednja izmena:
Kazu nakon smrti Tita da je masonerija kod nas oslabila i da su se neki sa ovih prostora zameracili odredjenim centrima zapada,tacnije zajebali ih,sto je na kraju proizvelo slobodan prostor za delovanje vatikanskog cudovista.

Jaka drzava jaka masonerija,slaba drzava slaba masonerija.

Baphomet Head on Prince William Raf uniform

http://3.***************/-4w9L0lzrWzY/TZmoR2nZ4eI/AAAAAAAAB-M/6VJBFIvERMk/s1600/RAF60.jpg

Markhor head is part of the symbolism used in the RAF patch for Squadron 60. A markhor's head was approved by King George VI in December 1937, chosen to commemorate many years of service in North-West India. The markhor is a mountain goat frequenting the Khyber Pass. The horns of a markhor were presented to the Squadron in 1964

Motto : Per ardua ad aethera tendo - 'I strive through difficulties to the sky'

Kazu nakon smrti Tita da je masonerija kod nas oslabila i da su se neki sa ovih prostora zameracili odredjenim centrima zapada,tacnije zajebali ih,sto je na kraju proizvelo slobodan prostor za delovanje vatikanskog cudovista.

Jaka drzava jaka masonerija,slaba drzava slaba masonerija.

Baphomet Head on Prince William Raf uniform

http://3.***************/-4w9L0lzrWzY/TZmoR2nZ4eI/AAAAAAAAB-M/6VJBFIvERMk/s1600/RAF60.jpg

Markhor head is part of the symbolism used in the RAF patch for Squadron 60. A markhor's head was approved by King George VI in December 1937, chosen to commemorate many years of service in North-West India. The markhor is a mountain goat frequenting the Khyber Pass. The horns of a markhor were presented to the Squadron in 1964

Motto : Per ardua ad aethera tendo - 'I strive through difficulties to the sky'

Ma daj, pa ovo je glava te koze ili sta vec, kakve veze ima sa onim stvarima. Ljudi bili tamo dugo i stavili taj amblem, what's the big deal ?! :D Sad ovi sto cuvaju koze su satanisti :D

Otkucajte na google-u iluminati naopacke i prvi sajt ce te dobiti sta ....... sve ce vam se ukazati i reci
Ukazaće ti se da je jedan zajebant (po imenu John Fenley) za 5 dolara kupio domen itanimulli.com i na njega stavio bezuslovnu redirekciju na sajt NSA.

To može i moja baba da uradi, jedino što bi je verovatno mrzelo da pravi tako glup fazon.

odavde :

vt-map.gif

ima jedan trg u rimu i zove se piazza cavalieri di malta, a tamo je bronzana kljucaonica
cupolone.jpg
kroz koju se papa "ovako vidi". malo maste i sve ce ti biti jasno.

Pa to je problem kod exkurzija i organizovanih poseta etc. sve je onako striped down i sturo, usiljeno. Masa ljudi koja treba da se kontrolise i tu se stavlja akcenat. 80% tih ljudi nisu zainteresovani da se nisu nasli pod programom ili planom koji obuhvata i to... Tako da najbolje kad ides ti gde god hoces i kad. Nikad nisam gotivio turisticke programe i tako te gluposti...

Back