Procitao sam dosta knjiga na ovom pitanju (masoni, templari, malteski vitezovi, opus dei itd.), ali opet kao ni ostali ne znam sve i uvek moze nesto novo da se sazna i nauci. Trenutno sam proveo 2 sata citajuci sve komentare na ovom podforumu (strana 1-21), i na kraju bi se ipak najvise slozio sa Abifom i Pobunjenikom.
Tu je isto i БЛ, koji iako veliki srbin i pravoslavac, mislim da je pomalo i fanatik po nekim pitanjima, ali opet je na "dobroj strani".
Sva ova tajna drusta (mocnici iz senke) cak su dugo zastupljeni i na nasim prostorima, a na kraju smo ga najvise NA*EBALI na Balkanu ! auuuuuuu brate ala su nam pomogli i dobro zastupali nase interese, ma milina
Pustimo sada ideale i ostale gluposti, ovo je 21vi vek i ljudi na svim nivoima stupaju u kontakte i "paktove" iz koristi i samo koristi. Zato mogu reci da samo verujem i podrzavam organizacije koje podrzavaju i zastupaju SRPSKE interese, u sto se sve gore navedene grupacije ne mogu ubrojati.
SPC je trenutno jedina institucija u ovoj drzavi koja podrzava nase nacionalne interese i bori se za njih, i jos jednom kazem JEDINA !
Zao mi je sto smo proveli toliko godina pod komunizmom, ali mislim da je i komunizam "mila majka" za ovo sto se danas desava. Pale narod sa glupostima poput masona/iluminata/templara koji su nedostupni obicnom/napacenom narodu i koji je spreman dusu prodati za bolje sutra, a s'tim ih uvlace u raznorazne sekte itd - bar toga nije bilo u komunizmu.
Nasem narodu treba nacionalista, nacista, fashista, shovinista ili bilo kakav DIKTATOR, jer ce on kao takav bar zastupati nase i samo nase nacionalne interese i mozda tako i opstanemo kao narod.
Sada ce se javiti demokrate; grupica ljudi koji su ili dovoljno pametni da pripadaju 1% stanovnistva koji vlada na "zapadu" (USA, EU...) dok 99% "ovaca" tj. robova radi od 1vog do 1vog i zadovoljna je sto nije gladna jer ih "vladari iz senke" cesto podsete gladnom Afrikom i Azijom - ili su opet grupica maloumnih debila koji se pale na Hollywood i misle da je to "Amerika" a ne vide milione gladnih i bezposlenih ulicara, kriminalaca i ostalih koji cine vecinu njihove populacije.
Veseli me samo ona stara izreka ....
Nicija nije do zore gorela ! (znaci, doci ce i nasih 5 minuta)

do tada U'ZDRAVLJE !