Maskare

kakve su Avonove maskare generalno?
mene sve nekako "strah" da ih probam, imam predrasude, osnovano ili ne :(

koristim MaxFactor, i za sada mi je ok :)

ja sam zadovoljna....iskreno, meni se ta fama oko maskare cini bespotrebna....koliko shvatam najvaznija je cetkica a sastav i tako nije presudan....ako se ne kruni, ako nije previse tecna ni gusta, ako se ne razmazuje i naravno volim da je braon-crna.....

Pa, dosta zavisi od kvaliteta i duzine vasih trepuski. Od Avona sam koristila Supershock koja je super za razdvajanje i duzinu, ali volumen slab, nikakav.

Odlicna maskara za nista pare je Essence multiaction, lepo definise, izduzi, a za volumen je fantazija!

Pukla mi cetkica na one by one ;) uzle sam staru od ljubicaste sa cipkom i ubacila u one by one i super je tako xD Probala sam kod drugarice neke dve maskare iz oriflejma (zelena i crvena bocica cini mi se) odnos cena kvalitet extra...stvarno su super maskare,bas bas..nazalost ne znam kako se zovu...

Pukla mi cetkica na one by one ;) uzle sam staru od ljubicaste sa cipkom i ubacila u one by one i super je tako xD Probala sam kod drugarice neke dve maskare iz oriflejma (zelena i crvena bocica cini mi se) odnos cena kvalitet extra...stvarno su super maskare,bas bas..nazalost ne znam kako se zovu...

pa kako ti je pukla???
ja trepavice jedva dodirujem sa cetkicom

PROSTO MORAM OVDE DA POHVALIM NOUBA MASKARU :heart: Taaako lepo izduzi i zgusne trepavice a one ostaju lake, lepo rascesljane i ni najmanje slepljene, nijednom nisam ovako postigla efekat prirodno gipkih i sjajnih trepavica nekom maskarom, trepavice nisu uopste slepjenje i teske, mnogo, mnogo, mnogo mi se svidja a kupila sam je na akciji na sajmu kozmetike iz radoznalosti i iz zelje za promenom :)

Svima toplo preporucujem :ok:

P. S. Hej, da nije neko mozda probao onu novu Maybelline maskaru - Cat eyes? Ja sam imala sve njihove, trenutno mi je pri kraju One by one, sa svima sam bila zadovoljna ali posto sam kupila ovu Nouba skoro, ne bih odmah da probam novitet. Zanima me kako se dopada vama, ako neko ima?

images

maybelline-mascara

Ja mislim da su sve njihove maskara super. Jedina bolja od njih mi je ova Loreal.
Ko ima osetljive oci, neka se kloni Max Factor 2000 kalorija. Povukla me promocija, pa sam je uzela (bile 2 maskare za 1400 din), ali mi jako smeta.

Poslednja izmena:
P. S. Hej, da nije neko mozda probao onu novu Maybelline maskaru - Cat eyes? Ja sam imala sve njihove, trenutno mi je pri kraju One by one, sa svima sam bila zadovoljna ali posto sam kupila ovu Nouba skoro, ne bih odmah da probam novitet. Zanima me kako se dopada vama, ako neko ima?

images

Juce sam isla do lilija ovde kod mene,i videla sam tu maskaru,mislila sam da uzmem,ali sam ipak opet uzela one by one..inace kod mene su sve mejbilin 575 din,na snizenju..

Ja koristim Chanelovu maskaru (sa srebrnom plocicom,ranije sam sa zlatnom-ona klasicna ali ova je mnogo mnogo bolja) Jako sam zadovoljna i kosta oko 2500 dinara,a traje dosta duze iako se ja svaki dan sminkam. Inace prirodno imam duge i guste trepavice,ne opadaju mi,dobra je cetkica.
chanel-inimitable-intense-mascara-review-2.jpg

Back