Maskare

Meni ne ostanu, ali verovatno to zavisi od kvaliteta sredstva za umivanje i jer mozda ja koristim i blag sundjer za lice + mlaku vodu :)
Perfektno mi skida cak i Revlon Colorstay.

Pošto se mnogo polemiše oko Rocket maskare, evo kako izgleda na mojim očima (nemam ni senku, ni ajlajner, samo nju namazanu):

tumblr_mgzlql8sN01qldh9fo1_500_thumb.jpg

mm1gk.jpg

Prilozi

• mm1gk.jpg
    mm1gk.jpg
    127,2 KB · Pregleda: 6
evo majce iz prve ruke :)
sad sam se vratila iz univera kod mene na limanu 4,imaju maskare,vise iznad kase,tamo gde stoje cigarete.imaju jos 5 kom i prodavacica misli da ce dobiti i sutra

U Madjarsku je stigla nova Loreal False Lash Wings maskara :)

Obicno to sto imaju oni od Loreala brzo stize i kod nas, recimo mi smo imali i False Lash Telescopic, dok oni nisu.

38f971931a66ad2e5320da37bb7a763a50d6cc7e.jpg

http://2.***************/-PlNP4mnUMUk/UUI-ki5tkzI/AAAAAAAAMtk/JT6NvHxV_6o/s640/11.jpg

Da ispravim: vec je i stigla kod nas na sajtu la kozmetika kosta 1609 din. U dm-u ce verovatno da bude jeftinija.

Poslednja izmena:
Je li bacanje novca ili investicija sa smislom? :think:

- - - - - - - - - -

Coco, uh, ovo mora da se ima! :twisted:

Oops... :andjeo:

Pa... zavisi od trepavica.
Ima devojaka kojima nije potreban.
Meni je ok, svaki put ga upotrebim pre maskare,
godinama ga koristim, niti su mi losije trepavice
niti bilo sta negativno.

Tako da, moj glas ide za uvijac, ako imas potrebu za njim. :)

I moj glas ide uvijaču iako ga ja ne koristim. Zato ga moja sestra koristi skoro svaki dan i ne bi mogla bez njega jer ima duge ali ravne trepavice. Efekat posle njega (uvijača) je neuporediv-budu joj skoro pa kao moje:flert::zcepanje:
Šalu na stranu, sjajno pomagalo, odličan efekat, dobro investiran novac (jaaako dugo traje) i nismo do sada primetili nus-pojave:zblesav:

Back