Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, pa zato da nam svraćaš češće!Nisam znalaNa ovom forumu se svasta moze nauciti!
Obavenzo javi ako je kupis. Ili bilo koju drugu![]()
Ja sam na kraju zavolela Rocket!
Efekat nije dramatican, ali ova maskara je izdrzala film: Marley and Me.Ne razmazuje se uopste, iskreno to nisam ocekivala od Maybelline maskare, obicno se razmazuju - bar na meni.
I lepo mi podize trepavice. Bolja je sad nakon par dana nego kad sam otvorila.
Ok, ok nije kao jedna Loreal maskara, ali sigurno vredi 570 din - toliko sam ja platila. Zadovoljna sam.![]()
postoje sredstva koja sluze da se skine skinka sa ociju, umivanje gelom nije dovoljno, i gel uopste ne sluzi za skidanje sminke =)
pokusaj sa nivea, loreal, alverde dvofaznim =)
nemoj da se ljutis, ali mislim da ti je pogresna rutina skidanja sminke
dakle, prvo skidas sminku sa lica mlekom/micelarnom/losionom, onda ide skidanje sminke sa ociju (meni dvofazni ne iritiraju oci, kao ni micelarna, da li si probala konkretno ove koje sam navela?), pa onda umivanje sa gelom, eventualno skidanje sa ociju dovrsis posle umivanja ako ostane nesto
i nakon toga, naravno neka krema u zavisnosti kakva ti je koza =)
dakle, prvo skidas sminku sa lica mlekom/micelarnom/losionom, onda ide skidanje sminke sa ociju (meni dvofazni ne iritiraju oci, kao ni micelarna, da li si probala konkretno ove koje sam navela?), pa onda umivanje sa gelom, eventualno skidanje sa ociju dovrsis posle umivanja ako ostane nesto
Ja iskreno mislim da toliko razlicita proizvoda koristiti samo za skidanje sminke nije dobro. Sve to na neki nacin upije koza... svaki dan... ne vidim kako to moze da bude dobro.
Mnogo je bolje pronaci 1 proizvod sa ok sastojcima koji ne iritira kozu i redovno skida sminku umivanjem ili kako god. A ne mesati sve i svasta pa onda stavljati kremu.
Ne mislim nista lose, samo eto ne slazemo se![]()