Molim vas za pomoc,treba da kupim masinu za sudove pa mi nista nije jasno..Neke imaju 3,neke5,a poneke i 7 programa,dve temperature pranja..Nista mi nije jasno!Cene razne,marke jos raznije.Sta mi preporucujete,kakva su vasa iskustva?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes da sam musko ali se pomalo razumem...kupi masinu koja ima odvod za paru.Jer ako nema taj odvod svo sudje ce biti mokro kad je masina gotova,pa cak i posla vise sati stajanja...Ovo kazem iz licnog iskustva,jer sam se ja zeznuo i kupio majci masinu bez tog odvoda tako da mora otvoriti masinu cim je pranje zavrseno...elmed:Molim vas za pomoc,treba da kupim masinu za sudove pa mi nista nije jasno..Neke imaju 3,neke5,a poneke i 7 programa,dve temperature pranja..Nista mi nije jasno!Cene razne,marke jos raznije.Sta mi preporucujete,kakva su vasa iskustva??![]()
Master_Chief:Jes da sam musko ali se pomalo razumem...kupi masinu koja ima odvod za paru.Jer ako nema taj odvod svo sudje ce biti mokro kad je masina gotova,pa cak i posla vise sati stajanja...Ovo kazem iz licnog iskustva,jer sam se ja zeznuo i kupio majci masinu bez tog odvoda tako da mora otvoriti masinu cim je pranje zavrseno...elmed:Molim vas za pomoc,treba da kupim masinu za sudove pa mi nista nije jasno..Neke imaju 3,neke5,a poneke i 7 programa,dve temperature pranja..Nista mi nije jasno!Cene razne,marke jos raznije.Sta mi preporucujete,kakva su vasa iskustva??![]()
Ma znam to i ja sad...littlefoot:Master_Chief:Jes da sam musko ali se pomalo razumem...kupi masinu koja ima odvod za paru.Jer ako nema taj odvod svo sudje ce biti mokro kad je masina gotova,pa cak i posla vise sati stajanja...Ovo kazem iz licnog iskustva,jer sam se ja zeznuo i kupio majci masinu bez tog odvoda tako da mora otvoriti masinu cim je pranje zavrseno...elmed:Molim vas za pomoc,treba da kupim masinu za sudove pa mi nista nije jasno..Neke imaju 3,neke5,a poneke i 7 programa,dve temperature pranja..Nista mi nije jasno!Cene razne,marke jos raznije.Sta mi preporucujete,kakva su vasa iskustva??![]()
Posavetuj mamu da otvori masinu cim se pranje zavrsi i sva voda ispari, a sudovi suvi za 5 minuta![]()
Imam ja beko vec par godina i prezadovljna sam, nemoj da brines, to sto se masine sklapaju tamo ili vamo je samo jer je jeftinija radna snaga, licenca je uvek zapadna!elmed:Hvala Vam,vise ste mi Vi pomogli nego svi prodavci u prodavnicama u kojima sam bila.Beko je najpovoljnija,mada mi je sumljiv kvalitet,a i nisam iz BG.Pa me to ogranicava da pronadjem zvanicne uvoznije..
Pa da je imas ne bi postavljala takvo pitanje, sve bi ti bilo jasno.hanibal77:ja ne mogu da razumem ljude koji imaju masinu za pranje sudova.da li vam to STVARNO pomaze u necemu(bilo cemu)?
Beko su najeftinije,(25000-30000)u sredini su indesit,a najskuplje kandi,bosh(320000-35000),elektrolux(35000)ajkulica:Interesuje me koja je otprilike cena masina za pranje sudova?
A da nije Indesit IDL 60 ili 60S?elmed:Indesit(na odlozeno 12 meseci),i kostala je 32000.Ima gomilu programa,za case,jako zaprljane sudove,brzo pranje za 25 minuta..Zadovoljna sam.Neke moje prijateljice imaju Beko,i nemaju primedbi..
DellBoy-011:Ja sam čuo da novi ACE opere 12000 sudova (ili to beshe FAIRY?)..ma nemam pojma![]()
Da li je neko cuo za "Pelgrin" marku masina za pranje sudova?elmed:Molim vas za pomoc,treba da kupim masinu za sudove pa mi nista nije jasno..Neke imaju 3,neke5,a poneke i 7 programa,dve temperature pranja..Nista mi nije jasno!Cene razne,marke jos raznije.Sta mi preporucujete,kakva su vasa iskustva??![]()
naravno da pomaže!hanibal77:ja ne mogu da razumem ljude koji imaju masinu za pranje sudova.da li vam to STVARNO pomaze u necemu(bilo cemu)?