MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudiiiiiii...ja sam iz Sarajeva i imam 14 god...:D

Želim sebi marte kupit ali u Sarajevu sam gledao Dr. Martens nekih 110 eura a to mi je previše love...

Šta ima jeftinije a da je dobro ono, ne želim se hvaliti da pokazujem "Ja imam Dr.Martens marte i one su marka..." hehe

Kakve su te shelleys? (valjda sam toćno napisao)

HELPPPPPPPPPPP

Ljudiiiiiii...ja sam iz Sarajeva i imam 14 god...:D

Želim sebi marte kupit ali u Sarajevu sam gledao Dr. Martens nekih 110 eura a to mi je previše love...

Šta ima jeftinije a da je dobro ono, ne želim se hvaliti da pokazujem "Ja imam Dr.Martens marte i one su marka..." hehe

Kakve su te shelleys? (valjda sam toćno napisao)

HELPPPPPPPPPPP

Pih....cena ti ista....dobre su, ali uštedeti i nećeš nešto....

Sve je manje-vise istog kvaliteta i cene, jedino imas neke kopije Dr Martens sa 7 kopci bez bruksa, vidjala ih po NSu u 'normalnim' prodavnicama obuce, i nisu lose, pogotovo one lakovane crvene

Aha...hvala na savjetima....

Pa mislio sam ono da je Dr. Martens skuplji od "ostalih marki" jer je ipak to najpoznatija marka za marte, valjda...

A koje su bolje? Shelleys vs Dr. Martens marte

Šta znam.....ja imam Shellys, ali pošto sam tradicionalista Dr. mi nekako deluju bolje....mada sve ti to isto....isto košta, isto traje, probaš pa vidiš koje ti se više sviđaju....Mada biće ti i u jednima i u drugima strašno neugodno dok ih ne razgaziš....

ljudi frka panika haos totalni
pod hitno moram al moram da nadjem te martine sa kaisevima
mooolim vas recite mi gde ih je moguce pronaci

danas sam inace videla devojku u 17.tici u njima i haos su mi se svidele
sad poenta je
portebne su mi i za sad odma i za voznju motora a i estetski su prve martine da su mi se svidele
koja cena i gde

danas cu odma da idem da ih kupim samo mooolim vas recite gde ih imaaaa

Videla sam ih par puta u Urban Shopu u Zr i NS. I meni se
te strasno svidjaju :D

ebes martinke ovo su cizme
thumb.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back