Pa što da neko da za ovakvu čizmu 10000 kada može da je nađe i za manje pare...ne istu naravno...samo da nema potpis...
to isto mozes reci i za ostale martinke.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što da neko da za ovakvu čizmu 10000 kada može da je nađe i za manje pare...ne istu naravno...samo da nema potpis...
to isto mozes reci i za ostale martinke.....

Koliko ja vidim vi niste pricale o ceni((:
A u Shoe-be-doo videh predivne cizme,upravo toliko kostaju,merkam ih vec mesec i po i ne odustajem.Jednostavno to je model koji mi se svidja i drugo me ne moze zadovoljiti![]()

Već sam smislila da kupim neke kaubojke....samo pare.....nikad para....
konacno ih iskopah na netu.... ovakve, samo u 20 eyelet velicini
dvije zmije od prstiju do vrha,
ostale na gomili
![]()
![]()
naravno, kada sam ih trazila, gledali me kao ludjaka... jer, jelte.... "ne postoje takve martinke"
gdje?
edit: grad i adresa?![]()
![]()

konacno ih iskopah na netu.... ovakve, samo u 20 eyelet velicini
dvije zmije od prstiju do vrha,
ostale na gomili
![]()
![]()
naravno, kada sam ih trazila, gledali me kao ludjaka... jer, jelte.... "ne postoje takve martinke"

Nikad ovoliko stepenista u zivotu nisam videla koliko danas u skoli!!!!
Ako se nisam danas popela najmanje deset puta gore dole-nisam nijednom!
Mada da se pohvalim,super mi ide.........osecam kako polako srastamo
a koje... pa zaista ne znam koje ti se sviđaju, otidi do urbana i vidi šta imaju u ponudi... ako nisi u prilici, pogledaj malo po netu (:BG, Urban shop kada kreneš od Trga Republike ka Radio Televiziji....