MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zadnji put sam bila prije skoro mjesec dana, nisu imali nego 40+ brojeve....

i taman kad se odlucih da odem ponovo.... proljepsalo se vrijemee, subotaa jee, u gradu neko divljanje sa trubacima/harmonikama.....*damn*

šta im znači to sa shellys pobogu :S mnogo više ljudi stvarno ima njih... kad god sam u nekom takvom društvu, obično ispada da samo ja imam dr.martens :/

mada sreća u nesreći mi je to što kupujem samo dr. martensove... ali krivo mi zbog drugih ljudi...

I ja najvise volem Dr Marten's, imam 5 pari njihove obuce :mrgreen: i jos jedan par Getta Grip, mislim da se to odavno ne proizvodi, ili se bar ne prodaje kod nas. Al ovaj moj zapeo za Shelly's i kad je konacno skupio kes prc! nema ih vise...
Gde bre na Spensu? Ja bila tamo pre dva dana, nesto nisam primetila?

Kako sam se sad smorila... Procitala sam na mojim Dr Martens sandalama "made in Thailand"... Kakvo razocaranje, mislila sam da su bar oni odoleli jeftinoj radnoj snazi i zadrzali stari kvalitet :(

Ma sve je to Made in Thailand.,..i ove moje DR. Martens bez bruxa sa 20 kopci su isto s Tajlanda:(

Mada mislim da je na starim Shelikama ( kupljenim pre 5 godina) pisali Made in UK ili tako nesto...

BO{r-}iC_K@!
Dodji do Ns-a. Nije ti daleko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back