+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i shelyheve martinke od 14 kopci koji su u to vreme kod nas bile 11 500 urban shopu tamo negde u evrima ja bilo 70:shock:
nigde nisu skupe martinke kao u srbiji.
bio sam u nekom sopu u Budimpesti prosle godine.(ne bilo koji nego najveci i najpoznatiji shop)
i tu je bilo svega od igle do pentagrama
i shelyheve martinke od 14 kopci koji su u to vreme kod nas bile 11 500 urban shopu tamo negde u evrima ja bilo 70:shock:
Meni obicno iz fabrike dopreme novi model. Za mene sa stiklicom, tako da ja ne znam koliko kostaju, ali moje roze sa sljokicama su extra! 8)
Joooj, jesu. Videla sam da najvise nose model koji sam davno kreirala 1942. 8)
Meni obicno iz fabrike dopreme novi model. Za mene sa stiklicom, tako da ja ne znam koliko kostaju, ali moje roze sa sljokicama su extra! 8)
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????