MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja volem da razmazujem blato po mojima :mrgreen: bilo drugom martinkom, bilo nekim štapom, vrhom kišobrana ili jednostavnim gacanjem :lol: ne sviđaju mi se uopšte kad blistaju onako čiste, ionako to potraje samo minut nakon izlaska iz kuće, pa zašto se onda mučiti :lol:
i btw jeste li se potpisivali na svoje martine? i čime :lol:

ja volem da razmazujem blato po mojima :mrgreen: bilo drugom martinkom, bilo nekim štapom, vrhom kišobrana ili jednostavnim gacanjem :lol: ne sviđaju mi se uopšte kad blistaju onako čiste, ionako to potraje samo minut nakon izlaska iz kuće, pa zašto se onda mučiti :lol:

Stavi lekovito blato, onda koza izgleda super. 8)
Nisam se potpisivala posto vec imaju moj logo na njima. 8)

Ja sam ti stvoren talenat za to. . . Kad idem na fax imam neku livadicu koju prelazim svaki put i za inat kao da uvek zaboravim da treba da je obidjem kad nije lepo vreme ja u nju pa u blato do kolena. . .

Napokon izbrojah rupe za pertle. :p Ima ih 10
Ne volim blato na martama ali ne volim ni kad mi blistaju. Jednom, dok nisam bila kuci moj calac uzeo marte pa ih izglanco i namazao nekom kremom da se sijaju. Umal' slog da dobijem :p

i meni baba isto
i kad mi je usila iscepane,omiljene pantalone `da ne idem poderana`

a055.gif
a055.gif
a055.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back