- Poruka
- 12.955
duzna si ti nama pola zivota...
koliko smo samo zivaca gubili na tvoje gluposti.....uuuf

koliko smo samo zivaca gubili na tvoje gluposti.....uuuf

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
duzna si ti nama pola zivota...
koliko smo samo zivaca gubili na tvoje gluposti.....uuuf![]()
Ti si luda!Jao,ljudi,kupite mi za Novu marte i bicu vam duznik citavog zivota...
ja volem da razmazujem blato po mojimabilo drugom martinkom, bilo nekim štapom, vrhom kišobrana ili jednostavnim gacanjem
ne sviđaju mi se uopšte kad blistaju onako čiste, ionako to potraje samo minut nakon izlaska iz kuće, pa zašto se onda mučiti
i btw jeste li se potpisivali na svoje martine? i čime![]()
Ja sam ti stvoren talenat za to. . . Kad idem na fax imam neku livadicu koju prelazim svaki put i za inat kao da uvek zaboravim da treba da je obidjem kad nije lepo vreme ja u nju pa u blato do kolena. . .ja volem da razmazujem blato po mojimabilo drugom martinkom, bilo nekim štapom, vrhom kišobrana ili jednostavnim gacanjem
ne sviđaju mi se uopšte kad blistaju onako čiste, ionako to potraje samo minut nakon izlaska iz kuće, pa zašto se onda mučiti
i btw jeste li se potpisivali na svoje martine? i čime![]()
Napokon izbrojah rupe za pertle.Ima ih 10
Ne volim blato na martama ali ne volim ni kad mi blistaju. Jednom, dok nisam bila kuci moj calac uzeo marte pa ih izglanco i namazao nekom kremom da se sijaju. Umal' slog da dobijem![]()
i meni baba isto
i kad mi je usila iscepane,omiljene pantalone `da ne idem poderana`
Kako ti je pazljiva baka! 8)
ljubav nema cenu ;-)Oooopa pa neko od nas ima para za tri para martinki....:-D
i meni baba isto
i kad mi je usila iscepane,omiljene pantalone `da ne idem poderana`
Ne znas ti ni da se ne znam pise odvojeno, a ne zajednostvarno neznam da stavim zarez dok pisem:???:
Ne znas ti ni da se ne znam pise odvojeno, a ne zajedno
:-P:-P:-P:-P
Ja sam ti stvoren talenat za to. . . Kad idem na fax imam neku livadicu koju prelazim svaki put i za inat kao da uvek zaboravim da treba da je obidjem kad nije lepo vreme ja u nju pa u blato do kolena. . .