MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blah...nadao sam se da nećeš da mi preporučiš taj sajt...
Likovi deru sa cenama (znam da su marte uvek bile,i ostaće,skupe)
Cene su veće za 30-ak $ po modelu...
I cene ostalih stvari su napumpane...

nigde nisu skupe martinke kao u srbiji.
bio sam u nekom sopu u Budimpesti prosle godine.(ne bilo koji nego najveci i najpoznatiji shop)
i tu je bilo svega od igle do pentagrama:P

i shelyheve martinke od 14 kopci koji su u to vreme kod nas bile 11 500 urban shopu tamo negde u evrima ja bilo 70:shock:

nigde nisu skupe martinke kao u srbiji.
bio sam u nekom sopu u Budimpesti prosle godine.(ne bilo koji nego najveci i najpoznatiji shop)
i tu je bilo svega od igle do pentagrama:P

i shelyheve martinke od 14 kopci koji su u to vreme kod nas bile 11 500 urban shopu tamo negde u evrima ja bilo 70:shock:

jao lepota jedna...imaju ceo gothic kvart...ima od frizera preko radnji sa odecom pa do ne znam ni ja kojih sve detalja...milina...tuga:(

Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????

Seko,sve je to lepo,ali za mene je CAT amin. :D Uz original americke natovke,to je to. :)
Mada kada sam bio osnovna skola furao sam Dr. Martens! :)

Ja imam crne Steel od 10 kopchi... Prepjeshachila sam pola Amerike u njima, i ne samo da me nisu zhuljale (mozhda jednom ili dvaput), nego ni jednu jedinu ogrebotinu nemaju.
Inache, najcheshcje ih nosim sa shirokim pertlama, onim za skejterke...

A zhelim ove:
docs_9733teal_m_01.jpg

...Ili ove:
Steel_Gothic_Blue_Boot.jpg

...A ni ove mi ne bi shkodile:
M859AE77C1088095100-5424

...Za ovima balavim... Savrshenstvo nad savrshenstvima:
TUK-GS1021.jpg

ju,ja sam pre...3 god kupila one doktorske marte,i malko sam se pokajala,ali nema veze...sad planiram da skupim pare i kupim ili teget ili crvene kao sto je u par postova iznad mene prikazano...:-D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back