Zmajche90
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas...Zmajche90:a tek ove...

mnogo su mocjne..uz suknju bi izgledale odlichnoVodjena_snom:podsecaju na mr.lordija![]()
...eeeh da ih imam 
)uh ove sa shtiklom su super...inache ne volim martinke..Zmajche90:Nemam adresu zato sto sam ih skidala sa mail-a,ali bi trebalo da mogu da se uvecaju ako kliknes na sliku...Mogu se kupiti preko 7 mora i 7 gora i 1 okeana u dalekoj Americi,a slike mi je poslala likusa koja radi u toj prodavnici...Meni se najvise svidjaju one na prethodnoj strani...a od ovih sa stiklom interesantne su mi ove(stikla je metalna i kod jednih i kod drugih),samo sto mi je kopcanje bljak i ovaj glupi print)ima raznih debljina stikle...Mogu samo da zamisljam kako bi izgledala sutka sa bilo kojim od ovih cipeliski...Ili jos bolje ,ulazak u neko od vozila GSP-a...Divim se ljudima koji bi ovo stavili na noge...Po meni su najlepse martinke Dr.Martins bez :wink: ojacanja srafofa i gluposti i sa bar 10 kopci...Moje su bordo sa ruzama,14 kopci,zaljubljena sam...
istinasaki8050:mnogo su mocjne..uz suknju bi izgledale odlichno...eeeh da ih imam
![]()

ja imam takve na IMVUsaki8050:
smao narandzaste 
gde?Pajper:ja imam takve na IMVUsmao narandzaste
![]()
'ocjuu jaaa
difrent from others...:martinke mogu da budu svakakve ali ne i obicne8-)
obicne su cizmice sa sljokicama,crvee sandalice,roze patikice,tigraste cizmice..8-)
jbt pozlilo mi je![]()