MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam martinke dobio za rodjendan prosle godine i evo sad sam se vratio kuci nosio sam ih...mogu jako dugo da te sluze udobne su kvalitetne i ako te neko zajebava sutnes ga i vise ti ne prisere.. :D:D:D:D:D:D

U potpunosti si u pravu... Kad realno pogledas das oko 100e. i vise za nista raspadnu ti se posle godinu dana,vecito ce ti se smrzavati noge u njima,smaranje dok ih nazujes,ubijas noge dok ih ne razgazis,a da ne pomisljas setnnju na duge staze.....samo reci smrt... Opet moram priznati super izgledaju i dojaja su za sutke. Ali opet realno dok ti dignes nogu da sutnes nekoga,odra te ovaj u patikama. Vise mana nego koristi,to je obuca za fanatike i pozere :D ...jos pogotovu kad vidim nekoga leti u martinama,daj leci se... E da i bolje su Dr. mnogo su udobnije i komotnije za hodanje.

forgotten vampire:
ja ih kupujem za Novu godinu... kad mi stigne stipendija. 12000 za 4 meseca. eee. za sad moram da se zadovoljim starkama.... bolje ista nego nista...

Pa, 'oce ti biti hladno u starkama do nove godine. Je l' imas vatirane? Duso moja! 8-)

@DJM:
Sada su na redu nasi srpski siljati opancici. 8-)

Ja imam martinke...ustvari ja imam cokule i mislim da je to pravilno jer martinke su samo one cizme koje nose etikety DR. Martens a Shellys su Shellys cizme odnosno Shellys cokule.Moje cokule su Urban i iskreno...sranje su.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back