MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mada su mi sjajne i ove

Prilozi

• 8309_blk_l.jpg
    8309_blk_l.jpg
    37,7 KB · Pregleda: 19
  • nr_8304_blkgld_l.jpg
    nr_8304_blkgld_l.jpg
    39,1 KB · Pregleda: 14
  • 799_blk_l.jpg
    799_blk_l.jpg
    47,1 KB · Pregleda: 11
  • nr_397_blk_l.jpg
    nr_397_blk_l.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 17
  • nr_710_blk_m_02.jpg
    nr_710_blk_m_02.jpg
    9,9 KB · Pregleda: 16
Nemam adresu zato sto sam ih skidala sa mail-a,ali bi trebalo da mogu da se uvecaju ako kliknes na sliku...Mogu se kupiti preko 7 mora i 7 gora i 1 okeana u dalekoj Americi,a slike mi je poslala likusa koja radi u toj prodavnici...Meni se najvise svidjaju one na prethodnoj strani...a od ovih sa stiklom interesantne su mi ove(stikla je metalna i kod jednih i kod drugih),samo sto mi je kopcanje bljak i ovaj glupi print)ima raznih debljina stikle...Mogu samo da zamisljam kako bi izgledala sutka sa bilo kojim od ovih cipeliski...Ili jos bolje ,ulazak u neko od vozila GSP-a...Divim se ljudima koji bi ovo stavili na noge...Po meni su najlepse martinke Dr.Martins bez :wink: ojacanja srafofa i gluposti i sa bar 10 kopci...Moje su bordo sa ruzama,14 kopci,zaljubljena sam...

Prilozi

• m-new-rock-9051.jpg
    m-new-rock-9051.jpg
    7,8 KB · Pregleda: 17
  • nr_9591_blksil_l_01.jpg
    nr_9591_blksil_l_01.jpg
    38,3 KB · Pregleda: 12
Ove slike koje sam video i ne svidjaju mi se bas nesto... nazalost to je danas postala jbna industrija...
ja imam kuci martinke... mislim old skool... i takve mi se najvise svidjaju...
:D

Zmajche90:
Nemam adresu zato sto sam ih skidala sa mail-a,ali bi trebalo da mogu da se uvecaju ako kliknes na sliku...Mogu se kupiti preko 7 mora i 7 gora i 1 okeana u dalekoj Americi,a slike mi je poslala likusa koja radi u toj prodavnici...Meni se najvise svidjaju one na prethodnoj strani...a od ovih sa stiklom interesantne su mi ove(stikla je metalna i kod jednih i kod drugih),samo sto mi je kopcanje bljak i ovaj glupi print)ima raznih debljina stikle...Mogu samo da zamisljam kako bi izgledala sutka sa bilo kojim od ovih cipeliski...Ili jos bolje ,ulazak u neko od vozila GSP-a...Divim se ljudima koji bi ovo stavili na noge...Po meni su najlepse martinke Dr.Martins bez :wink: ojacanja srafofa i gluposti i sa bar 10 kopci...Moje su bordo sa ruzama,14 kopci,zaljubljena sam...
uh ove sa shtiklom su super...inache ne volim martinke..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back