MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oktobar1864:
u nedostatku patika je bilo trcanje u martins...
i ne samo trcanje...igrali smo ragbija
hahahaha...
molili su da pazim gde gazim..
ahahah
ako nista imam solidne listove.. :D

:lol:

Meni je jednom drugarica stala na nogu u martinama. Ja bila u starkama, a ona u martinama.... Bolelo je.... :lol: POsle mi se pola sata izvinjavala.... :lol:

Nisam ih nosila neshto puno ove "zime" a imam ih vec 4 godine. I naravno da su savrsheno ochuvane... Ne znam... imam 4 para omiljene obuce i sve su DM's. Chak i sandalice i witchy chizme sa shtiklom....
Martinke (o kojima mi ovde prichamo) su najbolje... estestki su savrshene, udobne su (da, da, verovali ili ne u mom sluchaju je tako) i tople!!

E, sada... jedino shto ne volim su shellys. I to u onoj odvratnoj kombinaciji sa povrnutim pantalonama ili josh gore uvuchenim u njih... nekako mi je kich fora...

Majesty Of The Nightsky:
Nisam ih nosila neshto puno ove "zime" a imam ih vec 4 godine. I naravno da su savrsheno ochuvane... Ne znam... imam 4 para omiljene obuce i sve su DM's. Chak i sandalice i witchy chizme sa shtiklom....
Martinke (o kojima mi ovde prichamo) su najbolje... estestki su savrshene, udobne su (da, da, verovali ili ne u mom sluchaju je tako) i tople!!

E, sada... jedino shto ne volim su shellys. I to u onoj odvratnoj kombinaciji sa povrnutim pantalonama ili josh gore uvuchenim u njih... nekako mi je kich fora...

TOPLE??mozda ali kad ti se nakupi sneg metalni deo zestoko ladi po prsticima:)

I ja kazhem... hihhiii :D bash se radujem kishi... za sutra su je najavili, pa cu da ih obujem i shljap shljap ... ima da mi bude divan dan!!

p.s. znam da to mnogi rade iz ideologije, ali na crne martinke se nose iskljuchivo crne pertle!! Nikako bele, crvene itd.... :|

Majesty Of The Nightsky:
I ja kazhem... hihhiii :D bash se radujem kishi... za sutra su je najavili, pa cu da ih obujem i shljap shljap ... ima da mi bude divan dan!!

p.s. znam da to mnogi rade iz ideologije, ali na crne martinke se nose iskljuchivo crne pertle!! Nikako bele, crvene itd.... :|
molim?
a odakle ti ta 'iskljucivo' ideja? :?

kod nas ima par pravila za martinke...
stegni sto jace, onda ne zuljaju...a ako je bas toplo..onda ni ne vezuj :mrgreen:
onda..nosi pertle koje ces boje..ali ne mora bas pink itd...
i naravno, pozeljno ih je mazati bar na mesec dana...

hmm...diferent..uzmes malo deblje carape, i pijes onu biljku za cirkulaciju..ili kao ja trci u martinkama ;)
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back