Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
sta ces... zivot je takav cupav i dlakav...hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da. Ali rastu mi samo prsti i stopala telo za sada slabo. Visok sam svega metar sedamteset ali imam mozhda chak i najvecu shaku u shkoli.hertz:rasteš ćiki...razvijaš se8)
Ocean_state:Mozesh ih naci malte ne besplatno na vojnom otpadu. A za cetiri mozes ali plitke bash plitke.
Plitke su ko cipele. Ali teshko da cesh naci na vojnom otpadu ako nosish mali broj. Ja bih hteo uskoro da odem da uzmem jedne poshto mi trebaju. A koji broj nosish?Cherry : ):Mislim da cu se opredeliti za vojni otpad![]()
A kakve su to plitke? Ko cipele ili ko cizme ali plitke? :-?
giselle:Ne volem martinke jer kad te zgazu, mlogo bole.
iiiiiiiih kako su kraaasneeeSweet_Jane:![]()
![]()
![]()
sestre po martinkama....spooky i ja![]()
![]()
Al' te se zato svi plase :-D Meni kad sam u martama niko ne prilazi jer misle da cu da ih koknem :wink: ;-)giselle:Ne volem martinke jer kad te zgazu, mlogo bole.
Pa teshko da metalci najvishe nose. Metalci ih nose ponajmanje.Radnici ih najvishe nose zbog metala koji moze da im padne na noge pa skinsi a nakon njih pankeri.giselle:Ma znam ja da ne moras da budes metalac ili sta god..(metalopreradjivac) da bi ih nosio... ali uglavnom ih oni nose, pa ih poistovecujem.. a i dalje ih ne volem
![]()