Tai
Obećava
- Poruka
- 53
Martinke su zakon!
Koja je naj marka?!
Koja je naj marka?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oktobar1864:u nedostatku patika je bilo trcanje u martins...
i ne samo trcanje...igrali smo ragbija
hahahaha...
molili su da pazim gde gazim..
ahahah
ako nista imam solidne listove..![]()
/I/I@Ī@:kakve su te unikatne ...moze neka slika ...
Majesty Of The Nightsky:Nisam ih nosila neshto puno ove "zime" a imam ih vec 4 godine. I naravno da su savrsheno ochuvane... Ne znam... imam 4 para omiljene obuce i sve su DM's. Chak i sandalice i witchy chizme sa shtiklom....
Martinke (o kojima mi ovde prichamo) su najbolje... estestki su savrshene, udobne su (da, da, verovali ili ne u mom sluchaju je tako) i tople!!
E, sada... jedino shto ne volim su shellys. I to u onoj odvratnoj kombinaciji sa povrnutim pantalonama ili josh gore uvuchenim u njih... nekako mi je kich fora...
Oktobar1864:ma to je kad idem na romaniju..!
Inace...meni je uvek bas toplo u martinkama...ne znam kako moze da bude bas hladno?![]()
Majesty Of The Nightsky:
p.s. znam da to mnogi rade iz ideologije, ali na crne martinke se nose iskljuchivo crne pertle!! Nikako bele, crvene itd.... :|
/I/I@Ī@:losa cirkulacija .... :wink:
molim?Majesty Of The Nightsky:I ja kazhem... hihhiiibash se radujem kishi... za sutra su je najavili, pa cu da ih obujem i shljap shljap ... ima da mi bude divan dan!!
p.s. znam da to mnogi rade iz ideologije, ali na crne martinke se nose iskljuchivo crne pertle!! Nikako bele, crvene itd.... :|