MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
/I/I@Ī@:
saki duso sta da ti kazem ... ona je 93 god ..znaci veoma napaljena klinka koja misli da slusa pank/metal samo zato sto gleda one pozere i budale po mtv ...
:
upravo.
Yuce sam u gradu video jednu klinku... crn karmin i senka, starke, crna i kose (prefarbana) ....

deca.

a da zaboravih..... i majca avril

hehe,ja redovno vidjam neku klinku (ne znam koliko ima godina al' deluje ko da je 92-3...) ,kad je od pozadi gledash,mislish: neka metalka,sa starkama,maskirnim pantalonama,crnom majicom,samo ne vidim koja majica,ona se okrenula,a ono neko dete sa Rasmus majicom... :shock:

Ili kad vidim "metalke" ili "punkerke" u majicama Pink,Tokio Hotel,itd.umrem od smeha...

a skejterke...ne podnosim ih,mnogo su shiroke, smeshne,itd.. Starke i Martinke su zakon :)
inace i ja mislim da su Shellys bolje od dr. martens-a...

hehe,to je meni bash lepshe...
moje su steel,liche na shellys,neko mi je rekao da je to kopija shellys... al' ko ce ga znati..i bash mi se svidja to napred :D a i jeftinije su jedno hiljadu dinara...kupljene u army shopu.
evo ovako izgledaju:

[IMG]http://www.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560#null

Bodom:
hehe,ja redovno vidjam neku klinku (ne znam koliko ima godina al' deluje ko da je 92-3...) ,kad je od pozadi gledash,mislish: neka metalka,sa starkama,maskirnim pantalonama,crnom majicom,samo ne vidim koja majica,ona se okrenula,a ono neko dete sa Rasmus majicom... :shock:

Ili kad vidim "metalke" ili "punkerke" u majicama Pink,Tokio Hotel,itd.umrem od smeha...

a skejterke...ne podnosim ih,mnogo su shiroke, smeshne,itd.. Starke i Martinke su zakon :)
inace i ja mislim da su Shellys bolje od dr. martens-a...
ah bože, takvih ima na svakom koraku.... ono sve u starkama, kaiš sa nitnama, tamne pantalone, crna torba sa bedževima, kad se okrene, Tokio Hotel majica.... :roll:
Martinke rules 8-)

Bodom:
moje su steel,liche na shellys,neko mi je rekao da je to kopija shellys... al' ko ce ga znati..i bash mi se svidja to napred :D a i jeftinije su jedno hiljadu dinara...kupljene u army shopu.
evo ovako izgledaju:

[IMG]http://www.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560#null
meni se OK...nisu mi bolje od matina...martine su mi sladje....slatke su i owe(pogotow metalik plawe)...ali martine su mi lepshe :)...(swako swoga konja hwali) :lol:

Ja imam Dr. Martens, 10 kopči. Obožavam ih, krv sam prolila dok nisam skupila pare za njih. 90% para sam ja skupljala od džeparca ostatak su mi starci dodali. Na početku su me malo zajebavale, ali sad sam se navikla pa faktički izgleda kao da nemam ništa na nogama! Savršena čizma. Meni su u Urbanu rekli samo da ih redovno mažem i biće mi 100 godina!:D

Moje martinke su mazane iskljuchivo Hemelovom kremom za predmete od kozhe. Jedino mozhe da bude problematichna za ljude koji vole da upoliraju obucu da mogu da se ogledaju u njoj - ova krema daje mat efekat.

Bodom:
evo ovako izgledaju:

E i ja imam shellys. Meni je to slicno. Moje su malo dzombastije ispred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back