- Poruka
- 3.441
mrzim martinke koje se sijaju
a da, duso ja nisam ova, nego ovaj...
a da, duso ja nisam ova, nego ovaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo./I/I@Ī@:saki duso sta da ti kazem ... ona je 93 god ..znaci veoma napaljena klinka koja misli da slusa pank/metal samo zato sto gleda one pozere i budale po mtv ...
:
:Idol::upravo.
Yuce sam u gradu video jednu klinku... crn karmin i senka, starke, crna i kose (prefarbana) ....
deca.
a da zaboravih..... i majca avril
ah bože, takvih ima na svakom koraku.... ono sve u starkama, kaiš sa nitnama, tamne pantalone, crna torba sa bedževima, kad se okrene, Tokio Hotel majica....Bodom:hehe,ja redovno vidjam neku klinku (ne znam koliko ima godina al' deluje ko da je 92-3...) ,kad je od pozadi gledash,mislish: neka metalka,sa starkama,maskirnim pantalonama,crnom majicom,samo ne vidim koja majica,ona se okrenula,a ono neko dete sa Rasmus majicom... :shock:
Ili kad vidim "metalke" ili "punkerke" u majicama Pink,Tokio Hotel,itd.umrem od smeha...
a skejterke...ne podnosim ih,mnogo su shiroke, smeshne,itd.. Starke i Martinke su zakon
inace i ja mislim da su Shellys bolje od dr. martens-a...
vaistinu+SpookyGirl+:Martinke rules 8-)
ne seeeeriii....neeeeeee+SpookyGirl+:Drina se više ne prodaje....a ni Vek....srce mi prepuče zbog toga..... :| :| :|
ne znam kako neko moze da slusa HC...bufla:to je druga stvar ...... sta ocekujes od nekoga ko slusa HC
meni se OK...nisu mi bolje od matina...martine su mi sladje....slatke su i owe(pogotow metalik plawe)...ali martine su mi lepsheBodom:hehe,to je meni bash lepshe...
moje su steel,liche na shellys,neko mi je rekao da je to kopija shellys... al' ko ce ga znati..i bash mi se svidja to napred :D a i jeftinije su jedno hiljadu dinara...kupljene u army shopu.
evo ovako izgledaju:
[IMG]http://www.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560#null
preporucujem svinjsku mast/I/I@Ī@:cime se mazu martinke ...
E i ja imam shellys. Meni je to slicno. Moje su malo dzombastije ispred.Bodom:hehe,to je meni bash lepshe...
moje su steel,liche na shellys,neko mi je rekao da je to kopija shellys... al' ko ce ga znati..i bash mi se svidja to napred :D a i jeftinije su jedno hiljadu dinara...kupljene u army shopu.
evo ovako izgledaju:
[IMG]http://www.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560#null
Ae ne seri. Meni su skejterke dobre zimi zbog debelog jezika mada ne volim preterano da ih nosim.avril_darker:martinke...uf ****** koje je to sranje....
moja keva ima jedne...meni se ne svidjaju ja sam vise za starke i skejterke