gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
Kad me vec vuces za jezik moje cigare su sobranie coctail.....................saki8050:pa da i marlboro je za tebe prewishe kinti...a za sobranie da ne pominjem
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad me vec vuces za jezik moje cigare su sobranie coctail.....................saki8050:pa da i marlboro je za tebe prewishe kinti...a za sobranie da ne pominjem
![]()
meine su sobranie pinks....mada ja bash i ne pushim tako da mi i nisu skupe poshto mi dugo traje jedna kutija...gucci_novosadjanka:Kad me vec vuces za jezik moje cigare su sobranie coctail.....................
Tamplijicica moja mi se uvek nadje kao podrshka! Otkad ima pinks? Zar nije coctail? Mozda su izasle kad sam ja otisla za USA? Kako izgledaju?Tamplja_90:meine su sobranie pinks....mada ja bash i ne pushim tako da mi i nisu skupe poshto mi dugo traje jedna kutija...![]()
roooofl.......bufla:pa kad si debil
a sad bolje da ne pocinjem o tome sta pusis![]()
ma tanke i filter im je roza....i onako manja je kutija....shta znam....gucci_novosadjanka:Tamplijicica moja mi se uvek nadje kao podrshka! Otkad ima pinks? Zar nije coctail? Mozda su izasle kad sam ja otisla za USA? Kako izgledaju?
bufla:pa kad si debil
a sad bolje da ne pocinjem o tome sta pusis![]()
e nemoj da ti da klosar po toj tvojoj glupavoj snobovskoj,razmazenoj glavi...ako ne volis ovako strava cizme prosetaj do novog gucci butika...aj sad smiri strasti...ne mozes ti jedna protiv ove nase sekte!!!!gucci_novosadjanka:eto klosharcici moji kako ne razmisljate....................eeeee taj jelen vam izjeo mozak! Kad sam ja rekla da pusim marlboro? Samo sam vam rekla da hocu da budem fina pa da vam kupim to da se osvezite! Ja pusim sta pusim jel to SA VAMA DA DELIM???
I LIKE SNIKERS!bufla:I LIKE PIES![]()
Ti si debil. Ja cu biti taj koji cu ti saopštiti. Pušiš *******.gucci_novosadjanka:eto klosharcici moji kako ne razmisljate....................eeeee taj jelen vam izjeo mozak! Kad sam ja rekla da pusim marlboro? Samo sam vam rekla da hocu da budem fina pa da vam kupim to da se osvezite! Ja pusim sta pusim jel to SA VAMA DA DELIM???
sobranie su lepshe...saki8050:hehehehe kome bi ti za marlboro da dash kada ja pushim swoj beli davidoff...pre cju ja tebi dati koju cigaru...da zapalish i da znash shta je cigara...
![]()
![]()
& I like kit ket white...& mars...wheee....Pajper:I LIKE SNIKERS!![]()
I like pies and snikers.Pajper:I LIKE SNIKERS!![]()
Jes da si bila do Amerike ne bi citav dan sedela na forumu. A time nas neces inpresionirati.gucci_novosadjanka:Tamplijicica moja mi se uvek nadje kao podrshka! Otkad ima pinks? Zar nije coctail? Mozda su izasle kad sam ja otisla za USA? Kako izgledaju?
KitKat sa kikirikijem je neshto najlepshe.Tamplja_90:sobranie su lepshe...meni....a neee....lazhem VICEROY RULES!!!!
& I like kit ket white...& mars...wheee....![]()
e to mi je isto lepo.....iii....choko bisquit i nestle chokolade sve i milke i .....jao bre shta uradismo s temom:shock:Ocean_state:KitKat sa kikirikijem je neshto najlepshe.
INNNPRESIONIRATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ocean_state:Jes da si bila do Amerike ne bi citav dan sedela na forumu. A time nas neces inpresionirati.
gucci_novosadjanka:Kad me vec vuces za jezik moje cigare su sobranie coctail.....................