MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gucci_novosadjanka:
eto klosharcici moji kako ne razmisljate....................eeeee taj jelen vam izjeo mozak! Kad sam ja rekla da pusim marlboro? Samo sam vam rekla da hocu da budem fina pa da vam kupim to da se osvezite! Ja pusim sta pusim jel to SA VAMA DA DELIM???
e nemoj da ti da klosar po toj tvojoj glupavoj snobovskoj,razmazenoj glavi...ako ne volis ovako strava cizme prosetaj do novog gucci butika...aj sad smiri strasti...ne mozes ti jedna protiv ove nase sekte!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gucci_novosadjanka:
eto klosharcici moji kako ne razmisljate....................eeeee taj jelen vam izjeo mozak! Kad sam ja rekla da pusim marlboro? Samo sam vam rekla da hocu da budem fina pa da vam kupim to da se osvezite! Ja pusim sta pusim jel to SA VAMA DA DELIM???
Ti si debil. Ja cu biti taj koji cu ti saopštiti. Pušiš *******.

toliko o mratinkama ... :lol: :lol: :lol:

ajd' sada...sta ja jos volim...sem snikersa...
lopez805blkskull-1.jpg
:D :D :D 8) 8) 8)

gucci_novosadjanka:
Kad me vec vuces za jezik moje cigare su sobranie coctail.....................

E, znam jednu štroku što iiiisto tako koi ti šolapi kako puši kaoneketamobožemesačuvajdobre cigare... ai naziv nisam mogoda zapamtim jerje malo uvrnut... i sadje ona isto tako kao ti neko ludilo...
A, zdruge strane... neeeeznase koje sve dosad nije klepio... bar pešes puta... čakse i pešes puta i meni nudila... a uči samnom...
Eto... toliko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back