purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
i ja ,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da..... moja drugarica puši i par puta me je ponudila, al' nisam htela.....Bodom:jbt,ima li ikog ovde ko NE PUSI???? :shock:
fazon s' pisanjem ti je glup! Nisam se ni trudila da chitam............CobRa-SiC-:E, znam jednu štroku što iiiisto tako koi ti šolapi kako puši kaoneketamobožemesačuvajdobre cigare... ai naziv nisam mogoda zapamtim jerje malo uvrnut... i sadje ona isto tako kao ti neko ludilo...
A, zdruge strane... neeeeznase koje sve dosad nije klepio... bar pešes puta... čakse i pešes puta i meni nudila... a uči samnom...
Eto... toliko...
gucci_novosadjanka:fazon s' pisanjem ti je glup! Nisam se ni trudila da chitam............
OBOZAVAM TU PESMU! Jel se zove iljave ***** ili drugacije jer ja ukucam na you tube-u taj naziv i ne izbacuje a izgubila sam CD!Pajper:"Volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim
volim da blajvim kari, stari, volim da se hvalim, da pricam slengom
jadnim na foru: kul, u kom si fazonu, zurka je smor, imam novi mob i tako to...
Slatke male maloumnice ovolike sise i guzice,
sve posledice onog bombardovanja ali opet zbunim se
Dodje mi tako mala, ustvo, kaze: Htela bih novo iskustvo.......
Rekoh cerko pali gajbi strebaj prirodu i drustvo.
Klinke u mozgu bangave, koja je sad to fora e?!
Izlazak do zore, a gledas Bunga baga rej !"
i tako....![]()
![]()
Mene pre neki dan ponudishe drugarice za koje poyma nisam imala da pushe...i naravno odbila sam,Djordja:eej pa ni ja ne pusim i mene su nudili nekoliko puta al nisam htela...cigare su zesca govna...bilo roza ili plava...nemojte se trovati
da...ziljave pic kegucci_novosadjanka:OBOZAVAM TU PESMU! Jel se zove iljave ***** ili drugacije jer ja ukucam na you tube-u taj naziv i ne izbacuje a izgubila sam CD!
Evo pesme za tebe:gucci_novosadjanka:evo pesma za vas:
JA SAM SOCIJALA I KLOSHAR DO BOLA
JA SAM SOCIJALA I KLOSHAR DO BOLA
NEMAM BRATE PARE A NEMAM NI KOLA!
(niti cu ikad imati, a ni ukusa)!!!!!!!
/I/I@Ī@:pa kad pojma nemas sa zivotom ...
avril ...pa jos darker ...jbt ... a i te tvoje skejterke su sranje ...
Bolje Shellyes:Idol::premisljam se medju martinesa i crvenih shellysa..... shta je jeftinije...
cena ce mozda presuditi..
pazi sta pricas/I/I@Ī@:pa kad pojma nemas sa zivotom ...
avril ...pa jos darker ...jbt ... a i te tvoje skejterke su sranje ...
a i jeftinije.... . .:Bolje Shellyes