+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
možda bi ti stajale one bele, k'o što Tamara ima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da...............TO JE ZAKON!+SpookyGirl+:a o čemu si ti zamišljala da mi pričamo ovde? o guči čizmicama na štikle?
yeeesss....moje fancy martinke...+SpookyGirl+:možda bi ti stajale one bele, k'o što Tamara ima....
gucci_novosadjanka:pa da...............TO JE ZAKON!
Nosi se u ***** materinu.gucci_novosadjanka:MA BRE KAD JA KAZEM DA SE NE NOSE MARTINKE IMA DA NE POMISLJATE NA NJIH A NE DA IH NOSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JASNO???????????????????????????????????????
AJ SAD SVI ZA GUCCI CHIZMICAMA........................DOSTA JE BILO FRIKANJISTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stvarno????nemoj da pucas moooolim te!Evo bacicu sve marame sa kosturskim glavama,crne lakove,starke,i kupujem nove gucci cizmice...cisto da znas postacu nova Paris Hilton samo nemoj da nas bijes mooolim te!!!!!!gucci_novosadjanka:MA BRE KAD JA KAZEM DA SE NE NOSE MARTINKE IMA DA NE POMISLJATE NA NJIH A NE DA IH NOSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJ SAD SVI ZA GUCCI CHIZMICAMA........................DOSTA JE BILO FRIKANJISTVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ih oushn nemoj da nam se modni uzor rasplace sad...Ocean_state:Nosi se u ***** materinu.
E da da te pitam neshto. Shta je to gucci? Nesto kao gacce?gucci_novosadjanka:MA BRE KAD JA KAZEM DA SE NE NOSE MARTINKE IMA DA NE POMISLJATE NA NJIH A NE DA IH NOSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne mogu da se svadjam pa cu da se spustim na njen nivo i odma zavrshim raspravu.Djordja:ih oushn nemoj da nam se modni uzor rasplace sad...![]()
gucci_novosadjanka:MA BRE KAD JA KAZEM DA SE NE NOSE MARTINKE IMA DA NE POMISLJATE NA NJIH A NE DA IH NOSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
******, gadna stvar.... Amerima ponestalo lekova...... :shock:gucci_novosadjanka:MA BRE KAD JA KAZEM DA SE NE NOSE MARTINKE IMA DA NE POMISLJATE NA NJIH A NE DA IH NOSITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neshto si pogreshila. Ja makar ne pushim. 20 dindzi za pivo mi od tebe ne treba imam ja svojih dvaes. A vi ste ti koji ste siromashni. Zashto bi inace ishi kod kineza a kupite arnami i ta sranja. Meni to ne treba. Nismo mi siromashni nego smo skromni. Nikada nisam voleo nakit nikad me nisu inpresionirale devojke ukindjurene i tako to. I da sam bogat ja se ne bi oblacio ko vi.gucci_novosadjanka:DRAGI MOJI KLOSHARI................................DRAGO MI JE SAM POSTALA TAKO POPULARNA CAK I NA TAMNOJ STRANICI OVOG 4RUMA PA CU SVIMA DA UDELIM PO 20 DINDZI ZA PIVO....................I PAKLU MARLBORA DA I VI ZAPALITE NESTO SHTO NIKADA NISTE................VEC VAM SE GRLO NAVUKLO NA "DRINU" I "MORAVU".....................GRE'OTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drina se više ne prodaje....a ni Vek....gucci_novosadjanka:DRAGI MOJI KLOSHARI................................DRAGO MI JE SAM POSTALA TAKO POPULARNA CAK I NA TAMNOJ STRANICI OVOG 4RUMA PA CU SVIMA DA UDELIM PO 20 DINDZI ZA PIVO....................I PAKLU MARLBORA DA I VI ZAPALITE NESTO SHTO NIKADA NISTE................VEC VAM SE GRLO NAVUKLO NA "DRINU" I "MORAVU".....................GRE'OTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehe kome bi ti za marlboro da dash kada ja pushim swoj beli davidoffgucci_novosadjanka:DRAGI MOJI KLOSHARI................................DRAGO MI JE SAM POSTALA TAKO POPULARNA CAK I NA TAMNOJ STRANICI OVOG 4RUMA PA CU SVIMA DA UDELIM PO 20 DINDZI ZA PIVO....................I PAKLU MARLBORA DA I VI ZAPALITE NESTO SHTO NIKADA NISTE................VEC VAM SE GRLO NAVUKLO NA "DRINU" I "MORAVU".....................GRE'OTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aha, pa samo debil moze da pusigucci_novosadjanka:DRAGI MOJI KLOSHARI................................DRAGO MI JE SAM POSTALA TAKO POPULARNA CAK I NA TAMNOJ STRANICI OVOG 4RUMA PA CU SVIMA DA UDELIM PO 20 DINDZI ZA PIVO....................I PAKLU MARLBORA DA I VI ZAPALITE NESTO SHTO NIKADA NISTE................VEC VAM SE GRLO NAVUKLO NA "DRINU" I "MORAVU".....................GRE'OTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa da i marlboro je za tebe prewishe kintibufla:pa kad si debil
a sad bolje da ne pocinjem o tome sta pusis![]()