Bez spama. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pppmffpmmmpp pmppffmppfmpmppppp...fmpppf ppmmff pmmmpp pppmmmpmmmmpppfpmfpmmmff mpmpfffmfmfm....mmm mff ppmmpppppmff fmmfmf pmfmpppfmfmmmfpmpp fmf pppmpppmpppfpmm mpmpfffmfmfmppfpmm mmpppfpmmmff,pmmmmm pppmpp fpmppfpmfmffppm fmpfmf mmpppfpffmpmppf....mmmpmfmff ppf5,fmmfpmmpp pmmmpp fmmfmpfpmmmmpff fmfpmpfmffmmmmm...Ocean_state:Pppmpppmpmff pmppffmppfmpmppppp. Mmfmffppm ppmfmf fmmmpp pppmpp fmmfpmmffmpmpmmmmmpmmfmf ppmmmmpfffmpmffppppmpmpp.
Fmmmmmpmpmff ppfmpmpmfmffmmfpppmpp fmmfmf. Pmmmmm ppmppfffpmpmmmm fmffmmpmpppfpffppf pmpfmfpfmmffppm pppppffpmmpp.
Mmm. Mpmppfmmppffppf. Ppmmpppppmff fmmfmf mmpppfpffmpmppf fmmfmfpfmmpppff. Pmpffmpmfmpp ppmppfppm mfffmm mmm mmpmffmmfmfp fmmmfpmpp'fmm mmm mmpmffmfm mpfmmmfmp mmpmffmmfmfp fmmmfpmpp'fmm mmm mmpmffmfmmfmmppfmmfmp mmpmffmmfmfp mffppp mmm fppmfpppfpmfmpp fppmfpmfffmpmpp fppppfpffpmfmpm.Tamplja_90:pppmffpmmmpp pmppffmppfmpmppppp...fmpppf ppmmff pmmmpp pppmmmpmmmmpppfpmfpmmmff mpmpfffmfmfm....mmm mff ppmmpppppmff fmmfmf pmfmpppfmfmmmfpmpp fmf pppmpppmpppfpmm mpmpfffmfmfmppfpmm mmpppfpmmmff,pmmmmm pppmpp fpmppfpmfmffppm fmpfmf mmpppfpffmpmppf....mmmpmfmff ppf5,fmmfpmmpp pmmmpp fmmfmpfpmmmmpff fmfpmpfmffmmmmm...))
A sta znaci? Hocu i ja da razumem taj pascanski jezik, necu da mi nesto promakneTamplja_90:veruj mi,ne spamuju...to stvarno znachi neshto....
Pmmmppfmm pfmmmm mpmmmm fmmmmmffppppmmmfmmmfp mpmmmm fmmpfmmmmppmfmfpmmmppppmppf. MfpmffMfpmffMfpmff. . .:A sta znaci? Hocu i ja da razumem taj pascanski jezik, necu da mi nesto promakne![]()
Ppmmff fmmppmppf fmpmmmpmmpppppf mpmpfffmffmmmfpfmpfpmppf. Pmpmmmpmpppf fmmmpp mmppffffpppf ppffpmppf fmmmfpmffpffmff.. . .:Fpmmffmpmmffppm, fpmmffmpmmffppm. . .
Pmpmmmpmpppf fmmmpp ffpppffpmmpp pmppmffmfmmp?bufla:fmmfpmmpp pfmpffmffpmmmmmfpmmpp pfmpffmffppmmmmppm pppmmm PfmPfm
Mff Ppmmmmfmpppf ffpmmm fmpmppmmpmpp mffmpmmpp pmmmppmpmpppppf mppfpfpfmpffmppfmm fmfmmfpmfmmmppppmmmppppppmmmpp
fmmmmmppmppf pmmmppmpmpppfmf mpmmppfpmmffmmffmf mpmmmm mpmppffpmmppmpmmppfmm mff pfmpffmffppmpmfpmmmppppp fmmmff pmfppfpmf