MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapravo sto se tice Arijevaca. . . Ko je arijevac a ko ne tesko je reci (jer svako istinu okrece na svoju stranu u danasnje vreme) ali nekako najlakse za prepoznavanje je po reci "voda" svi narodi koji tu rec izgovaraju slicno (water, voda i sl.) pripadaju arijevackoj rasi. . . Ostali nisu arijevci. . .
Takodje Jevreji nisu belci (jer mi nekako iz tvoje def. to ispade) Jevreji pripadaju semitskoj grupi naroda zajedno sa Arapima i mozda jos nekima nisam siguran. . .
A ako hoces nesto jako glupo to su ti domace naci organizacije koje sa jedne strane velicaju Hitlera, a sa druge strane srpstvo i pravoslavlje, a nacisti ne priznaju Isusa i Boga (jer svi znamo da Jevreji veruju u boga pa bi bilo malo glupo da i oni veruju) i oni sami ne veruju u njih vec u svoje stare bogove. . . Mada opet ima debila koji i to rade. . . Samo mi nije jasno kako kad je sam Isus bio jevrej. . .

Ocean_state:
E to jest.
@Mato
Dobro ja cu da poshtujem. I ja mrzim naciste ali skinsi su okay. Mislim nisam crnac ili cigan pa nemoram brinuti. Mada ni njih ne gotivim preterano.
To sto nisi nacista ti ne daje a pravo da se nebrines. . . To ti zapravo daje za pravo da se brines jer nisi sa njima tako da. . .

blastmaster:
Tacno je da ako si nacista to ne znaci da si skinhead, ali ako si skinhead (PRAVI skinhead) - onda jesi nacista. S tim sto sad biti skinhead je vise kao moda nego izraz licnog misljenja (primera radi - mnogi huligani sebe smatraju skinheadsima a nisu nacisti).

Kako neko, ko mrzi cigane, jevreje i/ili arape moze da ne budi nazcista, jer upravo to i jeste nacizam - mrznja prema pripadnicima drugih "rasa" ("rase" ne shvatajte bukvalno, nisam znao koji drugi izraz da upotrebim pa je zato pod ""). A sto se tice toga da li si Srbin ili ne, pa i to vise nema veze jer pricali su mi drugari da su skineri pocepali i mucili dva "klinca" (ne bukvalno) samo zato sto su nosili majce Nirvana :roll:

Uzgred, sto je glupo biti Sloven i nacista? Po nacistickoj filozofiji, i sloveni su arijevska klasa. Oni koji nisu su svi ne-belci + jevreji i jos neke manje (manje-vise nebitne) grupice
Nacizam je izveden iz reci Nacionalizam. Samim time to ti je vishe shovino-rasizam.
Rasisti mrze crnce i sve te rase ali ne moraju biti nacisti.

@blastmaster: matematicar ti je lepo objasnio,tako da nema potrebe da ja to cinim opet.nisi bas najbolje informisan,pa bi mozda trebalo da se pozabavis temom pre nego sto napises neke ozbiljne stvari,a nacizam to svakako jeste.
i samo jos jednom da izdvojim,ako neko nije obratio paznju :arrow:
. . .:
A ako hoces nesto jako glupo to su ti domace naci organizacije koje sa jedne strane velicaju Hitlera, a sa druge strane srpstvo i pravoslavlje, a nacisti ne priznaju Isusa i Boga ... .

btw,licno se jezim bilo kog oblika nacizma i prezirem ga iz dubine duse,isto kao sto i ne razumem njihove pristalice i sledbenike a posebno ovde domace.
bila je nedavno diskusija i na podforumu politika o tome.onomad izgubih zivce,tako da ne bih opet a i mod je sve lepo reko...

blastmaster:
Pa znaci ako ja kazem da sam skinhead (A NISAM!!!!!!!!), to znaci da ne mogu biti ovde? To je glupo :roll: U redu bi bilo da smo poceli nesto da kenjamo, ali nismo....

PS Zar nisu i exploited pro-nazi orijentisani?
The Exploited nije naci bend. . . Cak sta vise nije ni bend koji je desno orjentisan. . .
Wattie je na pocetku karijere ponekad nosio kikasti krst na svirke samo da bi provociorao, inace druge veze sa nacijem nema. . . Postoji neka legneda ili mit sta li je vec. . . Da Wattie ne voli imigrante jer kad je bio mali mama ga je posla da kupi leb i kupio ga je kod nekog indusa koji ga je posteno odrao pa kad je dosao kuci mama ga je ubila od batina pa od tada ih vise ne voli. . .
A da jesu naci bend ili bend koji je naci orjentisan mislis da bi im se desilo ono sto se desilo u novembru prosle godine?!
Inace evo ti sta je rekao jedan od clanova The Exploited-a na to pitanje (skinuto sa Expolited-ovog foruma inace). . .

hi there ive been playing drums for the exploited for 23 years and to put the record straight no we are not nazis ,we are not commies we are not middle of the road.we are a group of individuals who all have differnt ideas , just like any other group of people we have differnt points of view on life.the one thing that we all have in common is a love for the music we make.that is our main driving force,people need to stop listening to rumours and second hand storys its all bullshit and things get distorted,how can you make an opinion on a group thats had many member changes and still try to label them as this or that.if you need answers then ask that person or persons directly.its the only way to find the truth instead of others lies or wrongly stated stories
hope this helps :twisted: :twisted:
cheers wullie buchan

Smešno je što neki klinci pokušavaju da pričaju o nekim stvarima o kojima ništa ne znaju
ili su pak nešto načuli...a tema je o COKULAMA btw...

PS...poz. matematičaru i uloženom trudu u edukaciji naraštaja;)

Rasisti mrze samo proizvoljne 'rase' (po zelji ili potrebi), dok nacisti mrze cigane, jevreje, arape a ostale (azijati, indijanci, crnci i tako to) po slobodnom izboru (to su danasnji nacisti) dok po definiciji bi trebalo da mrze sve one koji se od njih razlikuju

blastmaster:
Rasisti mrze samo proizvoljne 'rase' (po zelji ili potrebi), dok nacisti mrze cigane, jevreje, arape a ostale (azijati, indijanci, crnci i tako to) po slobodnom izboru (to su danasnji nacisti) dok po definiciji bi trebalo da mrze sve one koji se od njih razlikuju

A ti si MAGISTAR TEVTONSKOG odreda....taj avatar iz igre....GDE mogu da nadjem te vitezove,pomozi!??? :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :idea:

BRATEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prvo, to nije iz igre, to je cisto necije umetnicko delo ;)

Dalje, to nisu Teutonci (ne znam zasto je srpski prevod sa 'V' umesto 'U', al ajde, mi Srbi smo uvek bili najpametniji :roll: ) to ne slici je Templar (na stitu ima crveni krst Templara na beloj podlozi - belo oznacava cistotu, a crveno mucenje, jer su bili monasi i ziveli veoma skromno, iako su SVI bili plemenitog porekla ipak su se odricali svega). Dalje, on nosi belo-crnu zastavu, koja je opet bila zastitni znak Templara (belo oznacava njihovu otvorenost i 'pitomu' prirodu prema prijateljima, a crno - ono sta donose neprijateljima). Teutonci su bili odeveni u crno sa belim krstovima ;)

O Teutoncima ne znam nista osim osnovnih stvari, ali ukoliko te zanimaju Templari, pitaj sta god hoces ;)

blastmaster:
Opet gresis. . . Rasisti mrze rase drugacije od njihove, nacisti nacije koje su drugacije od njihove, znaci rasista nacista ili koji vec papak moze da bude i crnac i belac i zuti i ljubicasti, zeleni koji god hoces. . . I danas imas rasiste, naciste i sve ostale vragove u svim nacijama, rasam i cemu sve ne. . .

PuNkKiSs:
Smešno je što neki klinci pokušavaju da pričaju o nekim stvarima o kojima ništa ne znaju
ili su pak nešto načuli...a tema je o COKULAMA btw...

PS...poz. matematičaru i uloženom trudu u edukaciji naraštaja;)
Pa mora neko da ih nauci kad vec sami nece da se edukuju a imaju tolike izvore. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back