Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
martinke nosi ko voli a ne po izoboru muzike :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno....Banshee:martinke nosi ko voli a ne po izoboru muzike :?
blastmaster:jedna stvar: martinke su oduvek nosili pankeri, a nikada metalci (osim gotika) i svi metalci koji ih nose trebalo bi da budu smatrani pozerima
_slipknot_girl_:a stvarno dobro pitanje, sta bi onda "metalci" trebali nositi, molim te?
niko ne bi trebao da se oblaci, obuva cisto po muzickoj opredjeljenosti. nosi ono sta ti se svidja, pusti pravila. ljudi, pa zar ce uskoro izaci u prodaju "prirucnik za oblacenje:metalci" , "prirucnik za oblacenje:rockeri" , "prirucnik za oblacenjeunkeri"? OMG.
da a originalno su bile vojnicke cizme.pa malo stilizovane.blastmaster:Martinke su kreirane kao obuca za PANKERE i neo-naciste (prvi pankeri su u stvari bili neo-naciste, tako da mu dodje isto), i oduvek su bile sastavni deo panka i pank imidza
ko kaze da nismo neo-nacistiblastmaster:Martinke su kreirane kao obuca za PANKERE i neo-naciste (prvi pankeri su u stvari bili neo-naciste, tako da mu dodje isto), i oduvek su bile sastavni deo panka i pank imidza
koliko ja znam martinke su bile cipele napravljene da ti bude udobno u njima kad je zima i da mozes mirne duse da gazis koliko oces po snegu....eto to sam ja cula...a ne da su pravljane za neke neo naciste, pankere.... :rolleyes:blastmaster:Martinke su kreirane kao obuca za PANKERE i neo-naciste (prvi pankeri su u stvari bili neo-naciste, tako da mu dodje isto), i oduvek su bile sastavni deo panka i pank imidza
Punkosi nemu veze sa *****ima. . . Ne divani gluposti. . .blastmaster:Martinke su kreirane kao obuca za PANKERE i neo-naciste (prvi pankeri su u stvari bili neo-naciste, tako da mu dodje isto), i oduvek su bile sastavni deo panka i pank imidza
ma to je bre meni neshto naaajdivnije...ili kad pada kisha pa da gazim 'nako po barama...ko neka klinka od 5 godina...Sweet_Jane:koliko ja znam martinke su bile cipele napravljene da ti bude udobno u njima kad je zima i da mozes mirne duse da gazis koliko oces po snegu....eto to sam ja cula...a ne da su pravljane za neke neo naciste, pankere.... :rolleyes:
pa shta cju,kad volEm...bufla:Tampija=Sljapko![]()
da li si nekad cula za Direktnu akcijublastmaster:a ko ste to 'vi'?
(imam je nesto domaceg neo-nacistickog panka)
Tacnije martinke su moderizacija vojnih cipela.Sweet_Jane:koliko ja znam martinke su bile cipele napravljene da ti bude udobno u njima kad je zima i da mozes mirne duse da gazis koliko oces po snegu....eto to sam ja cula...a ne da su pravljane za neke neo naciste, pankere.... :rolleyes:
Ae ne seri. Ja sam panker i da nosim martinke ali nose ih i metalci i kakve to ima veze.blastmaster:jedna stvar: martinke su oduvek nosili pankeri, a nikada metalci (osim gotika) i svi metalci koji ih nose trebalo bi da budu smatrani pozerima
Pa to ce izaci za one pozercice koji nikad nisu culi tu muziku a oce da budu to i da se ne izblamiraju. Evo kod mog brata u razredu neka htela da bude metalka i kako metalke kao nose rukavice bez prstiju ona je uzela onu rukavicu za bicikl i doshla tako u shkolu. Treba da postoje te knjige da se ljudi ne blamiraju._slipknot_girl_:ma dajte
ja imam martinke, ne zato sto sam "metalka" ili slicno, vec cisto zato sto mi se svidjaju
a stvarno dobro pitanje, sta bi onda "metalci" trebali nositi, molim te?
niko ne bi trebao da se oblaci, obuva cisto po muzickoj opredjeljenosti. nosi ono sta ti se svidja, pusti pravila. ljudi, pa zar ce uskoro izaci u prodaju "prirucnik za oblacenje:metalci" , "prirucnik za oblacenje:rockeri" , "prirucnik za oblacenjeunkeri"? OMG.
OVO je teeeeeeeeshka glupost... Ocean?state je sve lepo i kratko rekao!!!blastmaster:Martinke su kreirane kao obuca za PANKERE i neo-naciste (prvi pankeri su u stvari bili neo-naciste, tako da mu dodje isto), i oduvek su bile sastavni deo panka i pank imidza
Ocean_state:Pa to ce izaci za one pozercice koji nikad nisu culi tu muziku a oce da budu to i da se ne izblamiraju. Evo kod mog brata u razredu neka htela da bude metalka i kako metalke kao nose rukavice bez prstiju ona je uzela onu rukavicu za bicikl i doshla tako u shkolu. Treba da postoje te knjige da se ljudi ne blamiraju.
izdaj knjigu mogal bi nesto da zaradis_slipknot_girl_:strogo "metalke kao nose rukavice bez prstiju ", nije mi taj detalj bas toliko zanimljiv
treba da postoje knjige za ljude koji se trude da se tako oblace, ponasaju itd..., ali za ljude kojima je to prirodno stanje, taj neki zestoki imidz, mislim da su neki ljudi rodjeni sa smislom za tako neke stvari, tipa, muzika, oblacenje, ponasanje itd.
obicno ljudi koji za sebe smatraju da su "metalci" nisu uopste born to be that way, a ta faza metalstva obicno prodje za nekoliko mjeseci