MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovake sam ja juce uzeo prelepe su :)
Gravel-14.jpg
[/QUOTE ...gde c ih qpio? hm,moje su na tu foru,samo shto ja imam sa 4 kaisha.. A Connor996 ne preostaje ti nishta drugo neg' da ih fino izuvash pre fizichkog ili da ih ne nosis u sql.. ukoliko nisu pocheli da dozvoljavaju profesori da se u martama radi fizichko :D

Gde si uzela ove martinke? Grad? :)

Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????

Zasto ih toliko volis, ako te otkidaju? Zasto vredi ako ne mozes da hodas?

E sad....Toliko o žuljevima,ja se još i psihički pripremila za bolove sa sve zavojem i mašću :mrgreen: , kad ono - ništa!:eek:
Prva obuća koja mi nije nabila žuljeve skoro uopšte,već samo malo izderala kožu,ali toliko ,da pocrveni,ništa više...:confused:
zbunjena sam.

E sad....Toliko o žuljevima,ja se još i psihički pripremila za bolove sa sve zavojem i mašću :mrgreen: , kad ono - ništa!:eek:
Prva obuća koja mi nije nabila žuljeve skoro uopšte,već samo malo izderala kožu,ali toliko ,da pocrveni,ništa više...:confused:
zbunjena sam.

Ko kaze da mora da zulja? eto ja vec 12 godina nosim martinke. nosio sam i moj broj, a i vece za broj ipo :mrgreen:
Zuljeve nikada nisam imao. i u vojsci kada sam bio, ovi "patikasi" imali zive rane na nogama od zuljeva. a difrent nista. :cool:

inace imam iste patike 7-8 godina i dalje izgledaju kao nove... obuvam ih samo kada su martinke na popravci a da nemam druge..
(ja sam od onih sto nose i leti cizmerdine)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back