- Poruka
- 12.955
jaoooooooo <3
oces da podelimo cokoladu ? :3
toliko se bas i ne volimo

sva cokolada je za mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaoooooooo <3
oces da podelimo cokoladu ? :3
ovake sam ja juce uzeo prelepe su
[/QUOTE ...gde c ih qpio? hm,moje su na tu foru,samo shto ja imam sa 4 kaisha.. A Connor996 ne preostaje ti nishta drugo neg' da ih fino izuvash pre fizichkog ili da ih ne nosis u sql.. ukoliko nisu pocheli da dozvoljavaju profesori da se u martama radi fizichko![]()
![]()
Gde si uzela ove martinke? Grad?![]()
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????
Zasto ih toliko volis, ako te otkidaju? Zasto vredi ako ne mozes da hodas?
To se zove ljubav.![]()
![]()
E sad....Toliko o žuljevima,ja se još i psihički pripremila za bolove sa sve zavojem i mašću, kad ono - ništa!
Prva obuća koja mi nije nabila žuljeve skoro uopšte,već samo malo izderala kožu,ali toliko ,da pocrveni,ništa više...
zbunjena sam.
Pa šta znam.....Nema kome nisu nabile žuljeve....... pa mi čudno.s obzirom da sam uvek imala problema sa tim....
Kako su samo 'beno savršene!
![]()
Nažalost, u BG-u ne mogu nigde da ih nađem.
urban i armi sop..imas ih razne ne samo obicne..
(i nemoj da mislis da oni raspali pankeri uzimaju te sarene mardze..sami ih skrabaju sa plavim auto lakom i srranjima...
rek'o da ti dam savet za pozeraj![]()
mene bi zezali da to uzmem xD zato imam starke i skejterke i boli me uvo sta bi mislili xD
mene bi zezali da to uzmem xD zato imam starke i skejterke i boli me uvo sta bi mislili xD
Kako su samo 'beno savršene!
![]()
Nažalost, u BG-u ne mogu nigde da ih nađem.
tipicno... vise te zanima tudje misljenje nego nesto svoje da isteras.. ali ok, oce to sa 15 godinica![]()
a,to sto ti sa 25 furas cizme i zajebani si skiner nije jadno ? xD
ne lozi se sine