- Poruka
- 12.955
jaoooooooo <3
oces da podelimo cokoladu ? :3
toliko se bas i ne volimo
sva cokolada je za mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaoooooooo <3
oces da podelimo cokoladu ? :3

ovake sam ja juce uzeo prelepe su
[/QUOTE ...gde c ih qpio? hm,moje su na tu foru,samo shto ja imam sa 4 kaisha.. A Connor996 ne preostaje ti nishta drugo neg' da ih fino izuvash pre fizichkog ili da ih ne nosis u sql.. ukoliko nisu pocheli da dozvoljavaju profesori da se u martama radi fizichko![]()
![]()
Gde si uzela ove martinke? Grad?![]()

Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????
Zasto ih toliko volis, ako te otkidaju? Zasto vredi ako ne mozes da hodas?

To se zove ljubav.![]()
![]()

, kad ono - ništa!
E sad....Toliko o žuljevima,ja se još i psihički pripremila za bolove sa sve zavojem i mašću, kad ono - ništa!
Prva obuća koja mi nije nabila žuljeve skoro uopšte,već samo malo izderala kožu,ali toliko ,da pocrveni,ništa više...
zbunjena sam.

s obzirom da sam uvek imala problema sa tim....Pa šta znam.....Nema kome nisu nabile žuljeve....... pa mi čudno.s obzirom da sam uvek imala problema sa tim....

Kako su samo 'beno savršene!
![]()
Nažalost, u BG-u ne mogu nigde da ih nađem.

urban i armi sop..imas ih razne ne samo obicne..
(i nemoj da mislis da oni raspali pankeri uzimaju te sarene mardze..sami ih skrabaju sa plavim auto lakom i srranjima...
rek'o da ti dam savet za pozeraj![]()

mene bi zezali da to uzmem xD zato imam starke i skejterke i boli me uvo sta bi mislili xD

mene bi zezali da to uzmem xD zato imam starke i skejterke i boli me uvo sta bi mislili xD

Kako su samo 'beno savršene!
![]()
Nažalost, u BG-u ne mogu nigde da ih nađem.
tipicno... vise te zanima tudje misljenje nego nesto svoje da isteras.. ali ok, oce to sa 15 godinica![]()
a,to sto ti sa 25 furas cizme i zajebani si skiner nije jadno ? xD
ne lozi se sine