MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eve ti ceri da puknes... moja mini kolekcija izuzev onih sto su kod obucara(pa morao da zamenim s gumenjaka :P )

martinkejpg1-1.jpg

fino, fino... obicno ne vidjam duboke martinke kod muskog pola

otkud to?ja jako retko vidjam da neko nosi plitke...
ja imam od 14 kopci...
samo sto su kanadjanke 10 puta bolje od martina...al one oldskul...
eve ti ceri da puknes... moja mini kolekcija izuzev onih sto su kod obucara(pa morao da zamenim s gumenjaka :P )

]
nabolje su ti cizme...

14 kopci je previse...al ono,izgleda lepo,znam da ih nosim...al ne nosim ih,ladno je u njima,teske su...svako ko kaze da mu nije hladno u selikama,laze...kada se onaj bruks zaledi,prsti otpadose...to su cipele za metalce...i za neke ribe sto gaje neki uvrnuti trip...pod uslovom da im stoji...vidis riba,ona sitna,mala,ko mis,a obuje martine do kolena...onda pomislis da bi komotno mogla cela da udje u jednu cipelu i da jos bude mesta za drugare iz razreda...

14 kopci je previse...al ono,izgleda lepo,znam da ih nosim...al ne nosim ih,ladno je u njima,teske su...svako ko kaze da mu nije hladno u selikama,laze...kada se onaj bruks zaledi,prsti otpadose...to su cipele za metalce...i za neke ribe sto gaje neki uvrnuti trip...pod uslovom da im stoji...vidis riba,ona sitna,mala,ko mis,a obuje martine do kolena...onda pomislis da bi komotno mogla cela da udje u jednu cipelu i da jos bude mesta za drugare iz razreda...

nista bitno.Leo nosi martyine od 12 godine pa nista.neka sam pozer ,al nema filinga slicnom kao kad nekog munes u vuglu sa spicom...pa neka sam pozer :P :P

Zna li ko imaju li u Cacku da se kupe i koliko kostaju, zanimaju me one crne skroz, ojacane, sa metalnim delovima djona, za cenu orijentaciono pitam :)
images

Ovako nesto...

cacanac, pa sto ne pitas ove iz "mean mashine" ?
verujem da ce ti rado pokazati sve sto te zanima u vezi martinki :cool:

@different ti ne slusas metal, a nosis martinke. . . ??

a di to pise? :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back