- Poruka
- 12.955
eve ti ceri da puknes... moja mini kolekcija izuzev onih sto su kod obucara(pa morao da zamenim s gumenjaka
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eve ti ceri da puknes... moja mini kolekcija izuzev onih sto su kod obucara(pa morao da zamenim s gumenjaka)
![]()
fino, fino... obicno ne vidjam duboke martinke kod muskog pola
nabolje su ti cizme...eve ti ceri da puknes... moja mini kolekcija izuzev onih sto su kod obucara(pa morao da zamenim s gumenjaka)
]
Ne nosim ih vise. I to od onog dana kad mi je otpao jedan nokat na nozi zbog njih, a drugi poplaveo i izborao se.
ladno je u njima,teske su...svako ko kaze da mu nije hladno u selikama,laze...kada se onaj bruks zaledi,prsti otpadose... vidis riba,ona sitna,mala,ko mis,a obuje martine do kolena...onda pomislis da bi komotno mogla cela da udje u jednu cipelu i da jos bude mesta za drugare iz razreda...
14 kopci je previse...al ono,izgleda lepo,znam da ih nosim...al ne nosim ih,ladno je u njima,teske su...svako ko kaze da mu nije hladno u selikama,laze...kada se onaj bruks zaledi,prsti otpadose...to su cipele za metalce...i za neke ribe sto gaje neki uvrnuti trip...pod uslovom da im stoji...vidis riba,ona sitna,mala,ko mis,a obuje martine do kolena...onda pomislis da bi komotno mogla cela da udje u jednu cipelu i da jos bude mesta za drugare iz razreda...
ju kako ti je otpao?ta udarila si prstom u ono metalno napred?
martinke ne bih ni u cirkus obula...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista bitno.Leo nosi martyine od 12 godine pa nista.neka sam pozer ,al nema filinga slicnom kao kad nekog munes u vuglu sa spicom...pa neka sam pozer![]()
![]()
munuo si ti moj **** spicem ,pozercino glupa
Zna li ko imaju li u Cacku da se kupe i koliko kostaju, zanimaju me one crne skroz, ojacane, sa metalnim delovima djona, za cenu orijentaciono pitam
![]()
Ovako nesto...
@different ti ne slusas metal, a nosis martinke. . . ??
ma procitala sam ovo o pozerima.....
pa pomislih.......