Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Значи баш уживаш гледјући Францеcommodore:Ja sam za crnce, ali samo u 100% belackim drzavama...
![]()
majstore...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи баш уживаш гледјући Францеcommodore:Ja sam za crnce, ali samo u 100% belackim drzavama...
![]()
majstore...
Бл:Нисам се лепо изразио МУЛТИ КУЛТУРАЛАН ЈЕСАМ АЛИ У ПРАВОСЛАВНИМ ОКВИРИМА

Dupli prepek 67 gradi, kad promuckas nema pene, jel moze? U komsiluku kod Vojine vikendice.Бл:Може, имам шљивик само такав, сваке године препеченице за бацање

Е да има још паприке и парадајза иххххххххххххххххххххххххххххххmarlon:Dupli prepek 67 gradi, kad promuckas nema pene, jel moze? U komsiluku kod Vojine vikendice.![]()
![]()
![]()
Imam brate bastu kao u Engleskoj. Sve pod konac. Pored normalnih stvari jos i spargle, brokoli, kupusici...nema sta nema. Zdrava hrana a ne ko ono na Zapadu, sve zatrovano. Sumadija, breБл:Е да има још паприке и парадајза ихххххххххххххххххххххххххххххх

commodore:I ja sam za to. Da optuzimo zli i nedemokratski rezim koji je digao policiju protiv naroda.
Da im uvedemo sankcije?
...
Imam ideju. Da im posaljemo misiju OEBS-a da nadgleda rad drzavnih organa?
A sta sam ja rekao malo vislje ovde ili negde tu? Sad cu da ga tuzim zbog autorskih prava.eremita:Е, вас двојица, је л' има подфорум кулинарство ?
п.с. ЖИРИНОВСКИ ИЗЈАВИО ДА ИЗА НЕРЕДА У ФРАНЦУСКОЈ СТОЈИ САД !
Pa nego ko stoji. Nije valjda Natasa Kandic ili Borka Pavicevic....a mozda je Mira Markovic, to je njeno maslo 100%. Il Seki iz Haga to kontrolise

Film je izvrstan brate, ali to je tako. Sve se to politikom priprema. E onda dodje turista piroman, ovaj put sa drugog kontinenta i upali Zippo te sve ode u p.m.Zarathustra:Nemam sta mnogo da dodam na ovu temu.
Ako Vas zanima ova problematika pogledajte filma Mrznja (la Haine) iz 1996. od Mathieu Kassovitz-a (koji je kasnije rezirao Amelie Poulain), glavne uloge Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui - Jevrejin, crnja i muslim.
Sve ce Vam biti jasno, nije to nesto od juce.
marlon:Film je izvrstan brate, ali to je tako. Sve se to politikom priprema. E onda dodje turista piroman, ovaj put sa drugog kontinenta i upali Zippo te sve ode u pizdu materinu.
. Bas onako simbolicno na putu za centar Pariza 8-)
Zarathustra:E marlone, a znas koja je meni najbolja scena..... ono kada uvece idu onim sumornim metroom u centar..... Onaj mali arapko kad opazi veliki business billboard njihove telefonije na kome pise "Svet pripada vama", on sara "vama" i stavlja "nama". Bas onako simbolicno na putu za centar Pariza 8-)
Znas da panduri u Parizu osim sto ne smeju tek tako da upadnu u arondismane gde je luksuznija ekipa, ne da ne smeju nego se plase kao djavo krsta da udju u neke cetvrti gde su ovi mungosi.
eremita:А упоредо са дивљањем мунџоса у Европи Ал Каида објавила да ако одмах не покупе прње из Ирака "ИМА ДА СЕ ТРЕСЕ ЗЕМЉА"... ******...
eremita:А шта мислите о томе да је читава ова ујдурма са побуном емиграната у Француској у ствари ОПОМЕНА И ОНО НО-НО ФРАНЦУЗИМА ЗАТО ШТО НИСУ ПРИХВАТИЛИ
УТАВ ЕУ ?????? А ?
eremita:А шта мислите о томе да је читава ова ујдурма са побуном емиграната у Француској у ствари ОПОМЕНА И ОНО НО-НО ФРАНЦУЗИМА ЗАТО ШТО НИСУ ПРИХВАТИЛИ
УТАВ ЕУ ?????? А ?
eremita, ma nije samo ona, i ovde u SAD, ima ih take koliko hoces...a kad sam bio u Nemakuja znam neke Srpskinje koje su se prihvatile Nemce, uzasne su kukavice,ma kad vidi Srbina bezi od njega kao da je videla djavola!..eremita:Мени је све то познато што пишеш... имам овде једног рођака који је тамо живео 25 година... а ћерка му остала тамо и замисли удала се за неког Мароканца који јој је направио троје деце а она променила и веру и име у Фатима... ужас... човек добио инфаркт... био тамо а зет није хтео да га прими у кућу... хаос...

marlon:Imam brate bastu kao u Engleskoj. Sve pod konac. Pored normalnih stvari jos i spargle, brokoli, kupusici...nema sta nema. Zdrava hrana a ne ko ono na Zapadu, sve zatrovano. Sumadija, bre![]()
![]()
![]()