marseljeza

Бл:
Е да има још паприке и парадајза ихххххххххххххххххххххххххххххх
Imam brate bastu kao u Engleskoj. Sve pod konac. Pored normalnih stvari jos i spargle, brokoli, kupusici...nema sta nema. Zdrava hrana a ne ko ono na Zapadu, sve zatrovano. Sumadija, bre :lol: :lol: :lol:

Е, вас двојица, је л' има подфорум кулинарство ?

п.с. ЖИРИНОВСКИ ИЗЈАВИО ДА ИЗА НЕРЕДА У ФРАНЦУСКОЈ СТОЈИ САД !

commodore:
I ja sam za to. Da optuzimo zli i nedemokratski rezim koji je digao policiju protiv naroda.
Da im uvedemo sankcije? :lol:
...
Imam ideju. Da im posaljemo misiju OEBS-a da nadgleda rad drzavnih organa?

Ti ovo kazes u zezu, a ja ti kazem da kako stvari stoje i nije nemoguce da se u nekoj bliskoj buducnosti tako nesto organizuje u krugovima NATO-a ako ovo uzme razmere vise evropskih zemalja.

Danas cujem, poceli neredi i u Berlinu i Briselu, a Ameri i Angli podigli stanje bezbodnosti na ulicama

eremita:
Е, вас двојица, је л' има подфорум кулинарство ?

п.с. ЖИРИНОВСКИ ИЗЈАВИО ДА ИЗА НЕРЕДА У ФРАНЦУСКОЈ СТОЈИ САД !
A sta sam ja rekao malo vislje ovde ili negde tu? Sad cu da ga tuzim zbog autorskih prava. :lol: Pa nego ko stoji. Nije valjda Natasa Kandic ili Borka Pavicevic....a mozda je Mira Markovic, to je njeno maslo 100%. Il Seki iz Haga to kontrolise :lol: :lol: :lol:

Nemam sta mnogo da dodam na ovu temu.
Ako Vas zanima ova problematika pogledajte filma Mrznja (la Haine) iz 1995. od Mathieu Kassovitz-a (koji je kasnije rezirao Amelie Poulain), glavne uloge Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui - Jevrejin, crnja i muslim.

Sve ce Vam biti jasno, nije to nesto od juce.

Zarathustra:
Nemam sta mnogo da dodam na ovu temu.
Ako Vas zanima ova problematika pogledajte filma Mrznja (la Haine) iz 1996. od Mathieu Kassovitz-a (koji je kasnije rezirao Amelie Poulain), glavne uloge Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui - Jevrejin, crnja i muslim.

Sve ce Vam biti jasno, nije to nesto od juce.
Film je izvrstan brate, ali to je tako. Sve se to politikom priprema. E onda dodje turista piroman, ovaj put sa drugog kontinenta i upali Zippo te sve ode u p.m.

А упоредо са дивљањем мунџоса у Европи Ал Каида објавила да ако одмах не покупе прње из Ирака "ИМА ДА СЕ ТРЕСЕ ЗЕМЉА"... ******...

marlon:
Film je izvrstan brate, ali to je tako. Sve se to politikom priprema. E onda dodje turista piroman, ovaj put sa drugog kontinenta i upali Zippo te sve ode u pizdu materinu.

E marlone, a znas koja je meni najbolja scena..... ono kada uvece idu onim sumornim metroom u centar..... Onaj mali arapko kad opazi veliki business billboard njihove telefonije na kome pise "Svet pripada vama", on sara "vama" i stavlja "nama" :lol: . Bas onako simbolicno na putu za centar Pariza 8-)

Naravno marlone da je film dobar. Zna se - evropska kinematografija :!:

А шта мислите о томе да је читава ова ујдурма са побуном емиграната у Француској у ствари ОПОМЕНА И ОНО НО-НО ФРАНЦУЗИМА ЗАТО ШТО НИСУ ПРИХВАТИЛИ
УТАВ ЕУ ?????? А ?

Zarathustra:
E marlone, a znas koja je meni najbolja scena..... ono kada uvece idu onim sumornim metroom u centar..... Onaj mali arapko kad opazi veliki business billboard njihove telefonije na kome pise "Svet pripada vama", on sara "vama" i stavlja "nama" :lol: . Bas onako simbolicno na putu za centar Pariza 8-)

Kao Scarface.... :lol: Znas da panduri u Parizu osim sto ne smeju tek tako da upadnu u arondismane gde je luksuznija ekipa, ne da ne smeju nego se plase kao djavo krsta da udju u neke cetvrti gde su ovi mungosi.
Nego oko zavere. Istorija nas uci...nema spontanih dogadjanja...sve je organizovano i pripremljeno. Secas se kako su kenjali za 27.mart, a sta sad....engleska obavestajna sluzba organizovala ceo cirkus. Za jedno oko corav konj, do moga :lol:

eremita:
А упоредо са дивљањем мунџоса у Европи Ал Каида објавила да ако одмах не покупе прње из Ирака "ИМА ДА СЕ ТРЕСЕ ЗЕМЉА"... ******...

E, a cuo sam od prijatelja iz Pariza koji su tamo na licu mesta da su culi preko lokalnog radija da je kod mnogih uhapsenih nadjena knjiga Ramazanska ofanziva od onog Zavahirija (mislim da se tako zove onaj baja iz Al-Kaide :? ).
Kao ta knjiga im propoveda da posle Ramazana moraju da prikupljaju snage i izvrse udar na neprijatelja u jednom ciklusu i tako do sledece godine....... kazu da ima ta knjiga da se nadje

eremita:
А шта мислите о томе да је читава ова ујдурма са побуном емиграната у Француској у ствари ОПОМЕНА И ОНО НО-НО ФРАНЦУЗИМА ЗАТО ШТО НИСУ ПРИХВАТИЛИ
УТАВ ЕУ ?????? А ?

Znas sta, nije ni to iskljuceno.
Al' da ti kazem ja sam odredjeno vreme boravio u Francuskoj. Veruj mi, taj problem kod njih traje jos dugo o-ho-ho, pogotovo nakon Alzirskog rata, ovi im Magrebci im to nikada nece oprostiti za one masakre pocinjene od Legije stranaca.
Znas, ja sam na obrisanoj temi izjavio kako, znam pouzdano, da je 2002 godine grupica Srba napadnuta na nekom slavlju u nekom od tih predgradja, i jedan je izboden na smrt nozem. Neko od prisutnih (citaj: idiota) mi se smejao na ovo i rekao da paranoisem.
Ma idi bre Arapi.....pa znas kako Francuscici u rodjenoj zemlji cvikaju od njih, nema zezanja. Recimo, ovi nose feredze, marame, turbane, sve sto treba, al' ih bitno u tome ogranicavaju u skolama. Kazu da cak postoji i neznatan br. Francuza koji je presao na islam. Nije lozana, ovo stvarno govorim !

Мени је све то познато што пишеш... имам овде једног рођака који је тамо живео 25 година... а ћерка му остала тамо и замисли удала се за неког Мароканца који јој је направио троје деце а она променила и веру и име у Фатима... ужас... човек добио инфаркт... био тамо а зет није хтео да га прими у кућу... хаос...

eremita:
УТАВ ЕУ ?????? А ?

Mislim da ono sto je bitno da se nasluti kakve ce posledice proizaci na politickoj sceni od ovih nereda.

1. Vlada Dominiquea Villepina i ministra unutrasnjih poslova Nikole Sarkozija nece biti jos dugog daha, jer su socijalisti kao ljuti protivnici vladajuce Chiracove RPR bacili grdno drvlje i kamenje na ministra unutrasnjih da je bio grub u obracanju pri izbijianju nasilja, nazivajuci izgrednike "sljamom francuskog drustva"
2. Doci ce do uzgred receno polarisanja politicke scene. Jedni ce skrenuti udesno uzdajuci se u Front national i njegovu stroziju zastitu i kontrolu zapustenih delova francuskih gradova. Drugi ce skrenuti skrenuti ulevo, ka francuskim socijalistickim partijama. Da se podsetimo u Francuskoj postoje 2 soc. part. - jedna je mekse krilo i glasala je za EU Ustav - druga je zesca i bila je protiv Ustava. Znaci kroz levicu ce da se plasira prica o losim zivotnim uslovima, velikoj nezaposlenosti, i vecim ulaganjima u socijalnu pomoc.

Sta ce iz svega ovoga proizaci, zivi bili pa videli :|

eremita:
Мени је све то познато што пишеш... имам овде једног рођака који је тамо живео 25 година... а ћерка му остала тамо и замисли удала се за неког Мароканца који јој је направио троје деце а она променила и веру и име у Фатима... ужас... човек добио инфаркт... био тамо а зет није хтео да га прими у кућу... хаос...
eremita, ma nije samo ona, i ovde u SAD, ima ih take koliko hoces...a kad sam bio u Nemakuja znam neke Srpskinje koje su se prihvatile Nemce, uzasne su kukavice,ma kad vidi Srbina bezi od njega kao da je videla djavola!..

Vratio se moj drug ZaRatSutra... covece, jomini uzeo bic... sad sve sljaka... Svi ce da se vrate... ja sam vec zvao neke ljude...

pazi... za onu francusku... moguce je neko nadgledanje, fol Nato ili tako nesto... ali mene pravo da ti kazem za to zabole pace... "Zabole me moje srbijansko pace, sto arape u francuskoj tlace"

a sto se tice euro kinematografije ona je za nekoliko klasa bolja od americke, koju skoro uopste ne gledam... smaraju sa svojim herojima i pravolinijskom radnjom. Ja volim viseslojne filmove.

A na kraju si u pravu - sta bude bice, ali ako pogledas, na celoj politici SVI SE SLAZU (osim jabucila) da mi to treba da iskuliramo... Cak smo dogovorili da kod marlona pecemo rakiju i jedemo brokoli da prdimo i gledamo na tv kako oni ratuju... mislim da je 1:1 odlican rezultat... zar ne.. pogotovo kad im das gol u gostima... :wink:

Na kraju kazi mi... sljiva ili kajsija.. :lol:

ja sam za to da sad lepo priznamo Korziku,Sev. Irsku,Baskiju,Kataloniju jer su se doticna gospoda takmicila ko ce pre da prizna fildzan drzavu i kifla drzavu a o Kosmetu i da ne pricamo.sad se shiptarska mafija koti na sred londona i ako.nek vide sa kim smo mi imali posla.Evropo uvek si bila najveca KURVETINA

Последња вест: Де Вилпен је дозволио увођење полицијског часа, али не и употребу војне силе. Време сутра: у Паризу неуобичајено топло за ово доба године...

За друштво код Марлона:
Маните се тог зелениша. Да окренемо једно прасе...

Back