marseljeza

Ma ljudi sve ovo mi lici na onu Nostradamusovu "crveni arapi"...Jel neko zna nesto o tome?
... Ali po njemu ni Balkan nece biti oaza mira. Ako neko nesto zna o Nostradamusovim prorocanstvu pisano u stihovima molim da nesto napise. Ajde, lepo molim vas, pocnite...
Marlone ti si mi sumljiv...

Eto, ja cu da ponesem gitaru, pa cemo da sviramo i pevamo ove moje pesmice sa "zabole me pace" albuma... a za desavanja u svetu... je li... zabole nas mali Zile.... (deminutiv od Zivan - autor nas saradnik u sljokanju - velecasni g. Veksla)

eremita:
Е, вас двојица, је л' има подфорум кулинарство ?

п.с. ЖИРИНОВСКИ ИЗЈАВИО ДА ИЗА НЕРЕДА У ФРАНЦУСКОЈ СТОЈИ САД !
Па није неверовати, Е.У неодговара ни Америма , колико и нама. ето имамо један заједнички интерес са УСА

eremita:
А шта мислите о томе да је читава ова ујдурма са побуном емиграната у Француској у ствари ОПОМЕНА И ОНО НО-НО ФРАНЦУЗИМА ЗАТО ШТО НИСУ ПРИХВАТИЛИ
УТАВ ЕУ ?????? А ?
Чисто сумљам, европа нема толико моћи. ЕУ ИЗ ПУША

eremita:
Мени је све то познато што пишеш... имам овде једног рођака који је тамо живео 25 година... а ћерка му остала тамо и замисли удала се за неког Мароканца који јој је направио троје деце а она променила и веру и име у Фатима... ужас... човек добио инфаркт... био тамо а зет није хтео да га прими у кућу... хаос...
Ако набавиш адресу и насеље да проследимо некој браћи у Франце да се позабаве темом тог Мароканца, можда га убеде да он пређе на Православље

Adalv:
Последња вест: Де Вилпен је дозволио увођење полицијског часа, али не и употребу војне силе. Време сутра: у Паризу неуобичајено топло за ово доба године...

За друштво код Марлона:
Маните се тог зелениша. Да окренемо једно прасе...
Боље Јагње по СРБСКИ

pazite ovaj scenario: u francuskoj izbije gradjanski rat,nemiri se proshire na EU,NATO intervenise,americki fazon i pobije hiljade i hiljade islamista,krenu da ih izbacuju iz zemlje i onda evropa cista,bela i lepa...nas prime u EU,a balije i shiptare nikada...ehehehe :twisted: :twisted:

Бл:
Боље Јагње по СРБСКИ

За јагњетину сам увек, али рек'о, боље прасе - чисто да им наговестимо за кога навијамо! :-D :-D :-D
Додуше, постоји и она варијанта резултата 1:1 (што рече Комодо-змај), или преведено "Певац или крелац - биће добро печење!"

ispadoshe francuzi sada gori od nemaca i austrougara...jes da su nam i pertle naplatili na krfu,al sad...opet su pomogli da se oslobodi srbija i bili od pomoci u stvaranju jugoslavije,takodje dugo vremena jedan od najboljih prijatelja srbije.
sad,ako neko misli da trebam da ih mrzim zbog sulude politike slobodanove,ja to ne prihvatam

Ma nema pagane, prijatelja i neprijatelja u politici.... samo interesi. A narodi su prijateljski ili neprijateljski. Po meni su nam italijani kao narod vise naklonjeni nego francuzi. A da smo braca sa nekima kao sa rusima, to je glupo i spominjati.

marlon:
Ma nema pagane, prijatelja i neprijatelja u politici.... samo interesi. A narodi su prijateljski ili neprijateljski. Po meni su nam italijani kao narod vise naklonjeni nego francuzi. A da smo braca sa nekima kao sa rusima, to je glupo i spominjati.

ispravljam se,u pravu si,bili su nam predugo vremena saveznici da bi sad to tako olako prokockali. a ti rusi i kinezi na koje se mnogi pozivaju,pokazali su se kad su se slozili sa uvodjenjem sankcija 1992.

Back