Mars+Pluton konjukcija (Killer instinct)

• Začetnik teme Začetnik teme N3W
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, ja gledam i Pluton s obzirom da imam sposobnost da vidim ono sto drugi namerno ne zele da vide ili beze jer se plase, sto je ujedno i vecina lakomislenih astrologa koji su polagano upali u petu i sestu deceniju zivota. Pa sta ako se pomera na svakih ~~20 godina? Ne gledam tranzite Plutona pa da cekamo 20 godina vec njegove aspekte koji su veoma bitni u Natalu svake individue, pogotovo kada se aktiviraju i nacine haos ili promene osobu iz korena. Transformacija je veoma bitna stavka u svesti coveka.

U kolokvijalnoj upotrebi, a i kod nas u izgovoru, to slovo ''n'' se gubi, u suprotnom bi svi pisali asce(n)dent, desce(n)dent, a ako cemo jos pravilnije onda bi trebalo asce(n)d(a)nt, desce(n)d(a)nt i slicno tome. U prakticnoj upotrebi to je veoma dosadno raditi.

Mars Pluton se aktivira kada je sateran u ćošak, kada nema izlaza. Ali mora da ga neko izazove, bez izazivanja neće biti nereda.

Istina, ja imam konjunkciju u VIII kući, mada srećom nije u Škorpiji i ima lep trigon sa Jupiterom. Obično kad me neko uvlači u konflikt, samo preklinjem:"nemoj da me naljutiš, molim te! ".To zbog iskustva: kad me sateraju u ćošak, ponašam se kao fanatik , vidim samo jedno uzano prozorče, fokusirana sam na taj cilj: odstraniti uljeza bilo kako.
Uglavnom kontrolišem, ali imala sam i incidente..

Aspekt daje harizmu svakako, neku vrstu sirove energije koja ne može da prođe nezapaženo,drugi to vide kao "snažnu ličnost".
Ustvari ja volim taj svoj aspekt, zato što, iako sam vrlo miroljubiva i sitna, osećam da u odsudnoj situaciji, iako nenavikla na ikakvu tuču, mogu da brzo (možda i zauvek)savladam bilo kog protivnika ili više njih istovremeno, samo ako rešim da se "pustim".

Ne valja što stvara hemiju prema problematičnim tipovima muškaraca u životu, onima koji svakako nisu za ustaljeni gradjanski život.

Poslednja izmena:
Ja se uvek, od januara do decembra tako razgovaram sa prgavim debelim bertama.. kakav tranzit..

da se složimo jednom... biće da je zbog marsa u lavu. :mrgreen:
bio mars u tranzitu u škorpiji ili ne, to prepotentno lavovsko ponašanje nikako ne mogu da istolerišem i oćutim.

- - - - - - - - - -

Istina, ja imam konjunkciju u VIII kući, mada srećom nije u Škorpiji i ima lep trigon sa Jupiterom. Obično kad me neko uvlači u konflikt, samo preklinjem:"nemoj da me naljutiš, molim te! ".To zbog iskustva: kad me sateraju u ćošak, ponašam se kao fanatik , vidim samo jedno uzano prozorče, fokusirana sam na taj cilj: odstraniti uljeza bilo kako.

Aspekt daje harizmu svakako, neku vrstu sirove energije koja ne može da prođe nezapaženo,drugi to vide kao "snažnu ličnost".
Ustvari ja volim taj svoj aspekt, zato što, iako sam vrlo miroljubiva i sitna, osećam da u odsudnoj situaciji, iako nenavikla na ikakvu tuču, mogu da brzo (možda i zauvek)savladam bilo kog protivnika ili više njih istovremeno, samo ako rešim da se "pustim".

Ne valja što stvara hemiju prema problematičnim tipovima muškaraca u životu, onima koji svakako nisu za ustaljeni gradjanski život.

u kom je znaku?
8 polje predstavlja i sex, između ostalog... a to nije hemija, to je patologija.
nego...jupi trigon mars je pasivac. kojim kućama vladaju? dispozitori?

Tu je tebi Saturn sto znaci da si u krevetu nula. Hladna, teska, rezervisana. A predstavljas se kao hot. Ne cudi, svako se cese tamo gde ga svrbi.

ajd da citiram dok nisi obriso.... :zcepanje:

- - - - - - - - - -

da si neki poznavalac znao bi i da je 8 polje polje smrti... ajd nazad u astro za početnike. :p

- - - - - - - - - -

složiću se samo sa ovim: svak se češe gde ga svrbi. :p

Upravo je tako. Uvek upozorenje za njihovo dobro. Nivo trpeljivosti je visok, ali jednom kada se pusti nema prekida.

Nemoguce je osetiti srecu ili mir osim ukoliko se osoba ne zadovolji i fizicki, a i mentalno. Upravo tu dolazi do fantasticne transformacije, iz crnog u belo.

Ako se oseti ta transformacija dolazi do ispunjenja i vreme je da se pokoravaju novi nivoi, znanja, misli.

Primetio sam da cak i Mars u Skorpiji izaziva kod devojaka da zele tamnijeg muskarca, pomalo povucenog, intelektualca, "samotnjaka", koji cesto vuce neku patnju iza sebe. Gotovo uvek je bio pusac u pitanju. Problemi su nastajali jer devojka sa Marsom u Skorpiji nikada nece precutati muskarcu nesto i jednostavno joj ne odgovaraju slabici. Ne podnosi slabice, shonje, pekmeze. Rado bi ih i tukla cak. :mrgreen:
Odustaje od takvih muskaraca nakon sto im postavi dijagnozu.

Lepo je videti jos nekoga ko deli pribliznu muku. :ok:

da se složimo jednom... biće da je zbog marsa u lavu. :mrgreen:
bio mars u tranzitu u škorpiji ili ne, to prepotentno lavovsko ponašanje nikako ne mogu da istolerišem i oćutim.
Ja imam Marsa u Lavu :lol: :rumenka:

Primetio sam da cak i Mars u Skorpiji izaziva kod devojaka da zele tamnijeg muskarca, pomalo povucenog, intelektualca, "samotnjaka", koji cesto vuce neku patnju iza sebe. Gotovo uvek je bio pusac u pitanju.
Mars u Škorpionu je sve samo ne intelektualac.

To znaci da je Srbija skorpija sto i jeste, a ti navodis da je bik.

__7225415_orig.gif

Ne prenosi mi tekstove drugih astrologa. Time nista neces postici.

Nisam nista pomesao, postavio sam kartu Srbije, po istoj se rade prognoze a jasno se ocitava povratak NATO jer je Mars ovih dana u aspektu Saturnu, otvori ovu kartu i vidi koji je aspekt.

I u tvojoj karti u kojoj si Srbiju krstio bikom (jer se jede puno hleba) prolazi Mars kroz skorpiju, ali i ovde prolazi Mars kroz skorpiju plus je u polju IX sa jos gomilom pokazivaca na povratak NATO.

Ovim ti puca teorija da je Srbija podznak bik, ali sta da ti radim.

Opet ova stara prica.

I jos jedan primer tvog odbijanja dokaza i istine. Ponovo, veoma tipicno.

Ti menjas natale po uredjenju ustava drzave. Kada se posmatra jedan narod kao celina, posmatra se prvi natal i prvo zvanicno uredjenje drzave. Postavi kartu Jugoslavije iz 1999. godine, a ne da postavljas kartu Republike Srbije iz 2006. godine. NATO je bio protiv Milosevica (Milosevicev natal MC Jarac, podznak Bik). Preko njegovih odluka se posmatrala citava tadasnja Jugoslavija.

I ne krivi moje reci. Konstatacija je ista kao kod Nikole Stojanovica i bilo bi pozeljno da konacno procitas i da me ne smaras.I ne treba da posmatras nikakve lose aspekte vec jednostavan tranzit koji se dogadjao i 1999. godine kada je Mars, takodje, bio 6 meseci u znaku Skorpije.

Radi verodostojnosti dodacu i analizu Sanje Peric

http://sanjaperic.com/2015/04/13/mars-u-skorpionu-globalni-osvrt-za-2016-godinu-jan-avg-2016/

Poslednja izmena:
NIsta tebi tu ne pije vodu jer bi se po tome vec do sada 28 puta ubacili u NATO pricu u proteklih 10 godina. Niti si na bilo koji nacin objasnio kartu i trenutne aspekte. Stavise, dodatno si potvrdio "kvadrat Saturna" (kvadrat Srbiji). Dok ne protumacis to nista ne vredi.

Dalje, veoma je bitno posmatrati ulogu Marsa u Skorpiji na kontu NATO agresije koja se dogodila 1999. godine jer je cela prica tu pocela. Ta prica nije pocela 2006. godine niti je pocela 2016. godine. Ta prica ima svoj pocetak, a u astrologiji je veoma bitan pocetak, 1999. godine.

Ono sto se sada zbiva je nastavak te price koji se nije dogodio uopste sve dok se nije pojavio sestomesecni Mars u Skorpiji, a usaglasicu se, u pitanju je retrogradni Mars (ocigledno, sest meseci, mozda osam meseci, provericu).

Ti si rekao da svinja ne dolazi od Bika (Venera je slanina, masa, mast), rekao si jos mnogo toga vodjen svojom vegeterijanskom teorijom, ukljucujuci i to da svako ko jede pilice postane gej.

Rekli smo vec da se za 1. maj (ostavstina komunizma) stavlja fin svinjski vrat na rostilj, i to cesto na Kosutnjaku (Venera) gde ima puno drveca (Venera). Narodna muzika, narodno veselje i relativni folk ide tempom 1, 2, 1, 2, 1, 2.
Cela zemlja je jedan veliki Jarac - Bik. Da li ces ti to da prihvatis ili ne me zaista ne tangira vise, a to sto ne mozes da se usaglasis sa tim da Venera izmedju ostalog nosi i meso je tvoj problem i ja cu ti se uvek smejati zbog toga.

Seti se uvek PLJESKAVICE, Okruglog (Venera) Mesa (Venera) koje je usitnjeno (Merkur - Venera) i koje stranci obozavaju (9 kuca). Zamisli ti to, to je nacionalno jelo (Sunce 9 u Jarcu).

Ovako je jedan Amerikanac oterao Mekdonalds u p.m. zbog srpske pljeskavice

Pljeskavica-rostilj-1-670x446.jpg

CEO SVET SE SLAŽE: Beogradska pljeskavica je ulična hrana broj jedan na planeti!

In Serbia citizens eat 89 kilograms of bread, three times more than EU average

U poredjenju sa Norveskom, koja je Skorpija, hleb je u Srbiji jeftiniji za 180%

In neighboring Serbia, more than 100 kilos of bread per capita are consumed annually, which is three times the European average. Our northern neighbor produces about 3.5 million loaves of bread a day and 3.3 million loaves are consumed.
Link

Gosti se docekaju sa solju i hlebom

mrkela.jpg

A kada se prezentuju zvanicne srpske grupe, to urade ovako

2366a9106fff3c8dcfd35eb03accd2b3.jpg

Pobedu na Eurosongu smo odneli u zemlji koja je Bik u horoskopu.

I tako dalje, mogu do sutra da nabrajam sve primere, a ti ces i dalje da imas... 0

Poslednja izmena:
Ne znam kakav sam kad popizdim, nisam imao puno prilika u životu, sem kad sam išao u osnovnu.
Bio neki debil u razredu koji me je često zajebavao, jedan čas mi je dojadio, i sledećeg časa, na pauzi, pred svima u razredu mu priđem i spičim žešću šamarčinu. Nije ni očekivao, i nasrnuo sam na njega da nas je čitav razred dečaka rastavljao. Taj isti me je opet godinu dana kasnije zajebavao, nije me jedan čas ostavljao na miru, pa sam ga bacio preko stolice i opet se sa njim pobio, i to u kabinetu za informatiku, pored gomilu kompjutera.
Ali to je to, što se tiče fizičkih konflikata. Nisam se smeo tući, jer su roditelji te dece uticajni, a i nikad mi fizički obračun nije bio jača strana. Inače, taj lik je Ovan.

A što se tiče devojaka, natalna karta jedne koja me je jurila mi je bila naročito interesantna. Ima Mesec na istom stepenu kao moje Sunce, i koliko se sećam, njeno Sunce je u trigonu sa mojim Mesecom. Deli isti podznak kao i ja. Verovatno joj je i Mars u konjukciji sa mojim Merkurom, ne sećam se više. A sećam se i jedne fatalne Vage sa Marsom i Venerom u Škorpiji, koja kombinacija... :-)

Nego, ovaj Mars Pluton, jel' se on aktivira sano u kriznim situacijama ili može biti aktivan stalno?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od moderatora:
Nego, ovaj Mars Pluton, jel' se on aktivira sano u kriznim situacijama ili može biti aktivan stalno?

Zavisi kako odlucis kao i ko te verodostojno iznervira. A to se veoma retko dogadja. To se odnosi iskljucivo na korist.

Kada jednom odlucis na nesto, to je to i nema stajanja taman da sve puca oko tebe, bombe padaju. Jedan jedini cilj koji ti je tada opsesija i u pravom znacenju te reci opsesija ne postoji nista drugo dok se ne istera do kraja. Nacin, metoda, slucaj, delo - nebitno kako.

Neuspeh kada je rec o ovom aspektu nije opcija. Najbolje se suocava sa konfliktnim situacijama ili kada je potrebno da nesto dokaze i pokaze jer nikada ne bezi od izazova. Sto je izazov opasniji, tezi, mocniji, zelja da se taj izazov unisti je utoliko veca.

I to ne govorimo o jednostavnom fizickom obracunu ili dostizanju nekih ciljeva, radi se o mentalnoj torturi i poigravanju.

Potrebno je uloziti puno truda po pitanju kontrole datog aspekta.

Sada, kada se ne radi o koristi vise - da li je aspekat uvek aktivan - jeste, ali na odredjenom polju u zivotu. Mars je, ipak, aktivna planeta i diktira fizicki napor, stav i donekle interakciju sa drugim ljudima (govor tela sto bi se reklo). Ne bi valjalo, nikako, zapostavljati ogroman uticaj aspekta jer ce se definitivno odraziti lose po zdravlje osobe.

Jedan od najboljih nacina da se aspekat zadovolji je preko seksa. Drugi nacin je preko joge. Treci nacin je preko masaze tela, a pogotovo sa uljima. Bitno je, dakle, da se pronadje neki nacin da se ta energija pretoci u nesto pozitivno. Ako se ne pronadje takav filter, dolazi do ogromne agresije koja naizgled deluje kao da ne postoji, fitilj gori ali se ne vidi.

Kada dogori, eksplozija nije mala.

Ne bi bilo lose za ovaj aspekat da se bavi streljastvom ili eksplozivima. Ja volim svoje puske :mrgreen: a i komsije ih vole, puno. :mrgreen: Da vidis kako se odmah osmehnu iz straha :mrgreen:

"Dobar daaaan komsho, kako je"
"Dobro, hvala, kako je kod vas"

:mrgreen:

1987 22. Januar

https://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_Gene_Simmons

Russellville, Arkansas, United States

http://reasonabledoubt.org/criminal...f-relatives-discovered-today-in-crime-history

- - - - - - - - - -

Zavisi kako odlucis kao i ko te verodostojno iznervira. A to se veoma retko dogadja. To se odnosi iskljucivo na korist.

Kada jednom odlucis na nesto, to je to i nema stajanja taman da sve puca oko tebe, bombe padaju. Jedan jedini cilj koji ti je tada opsesija i u pravom znacenju te reci opsesija ne postoji nista drugo dok se ne istera do kraja. Nacin, metoda, slucaj, delo - nebitno kako.

Neuspeh kada je rec o ovom aspektu nije opcija. Najbolje se suocava sa konfliktnim situacijama ili kada je potrebno da nesto dokaze i pokaze jer nikada ne bezi od izazova. Sto je izazov opasniji, tezi, mocniji, zelja da se taj izazov unisti je utoliko veca.

I to ne govorimo o jednostavnom fizickom obracunu ili dostizanju nekih ciljeva, radi se o mentalnoj torturi i poigravanju.

Potrebno je uloziti puno truda po pitanju kontrole datog aspekta.

Sada, kada se ne radi o koristi vise - da li je aspekat uvek aktivan - jeste, ali na odredjenom polju u zivotu. Mars je, ipak, aktivna planeta i diktira fizicki napor, stav i donekle interakciju sa drugim ljudima (govor tela sto bi se reklo). Ne bi valjalo, nikako, zapostavljati ogroman uticaj aspekta jer ce se definitivno odraziti lose po zdravlje osobe.

Jedan od najboljih nacina da se aspekat zadovolji je preko seksa. Drugi nacin je preko joge. Treci nacin je preko masaze tela, a pogotovo sa uljima. Bitno je, dakle, da se pronadje neki nacin da se ta energija pretoci u nesto pozitivno. Ako se ne pronadje takav filter, dolazi do ogromne agresije koja naizgled deluje kao da ne postoji, fitilj gori ali se ne vidi.

Kada dogori, eksplozija nije mala.

Ne bi bilo lose za ovaj aspekat da se bavi streljastvom ili eksplozivima. Ja volim svoje puske :mrgreen: a i komsije ih vole, puno. :mrgreen: Da vidis kako se odmah osmehnu iz straha :mrgreen:

"Dobar daaaan komsho, kako je"
"Dobro, hvala, kako je kod vas"

:mrgreen:

Dodaću na ovo samo da se od ljudi sa pozicijom Marsa i Plutona u Škorpiji, odnosno u konjukciji ili kvadratu, uvek oseća intezivnost i u drugima budi želju za nadmetanjem. Zbog toga ova pozicija je u stanju da se suočava sa svima, kako u ličnom tako i u profesionalnom kontekstu. Ako ništa drugo, čini da se drugi osećaju nelagodno ili tera ljude koji se opeku da više ne traže konflikt.

Back