- Poruka
- 14.452
ne mozda nego sigurno,verujem da si procitao negde/ili cuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko da jesam, nego vidim kako pricas sa Skorpijom dok je MArs u Skorpiji i na kontu toga zakljucujem kvadrat u skladu danasnjih tranzita i pozicije MEseca. Ovo traje jos od ulaska u temu koja upravo pise o MArsu u Skorpiji.
Mars Pluton se aktivira kada je sateran u ćošak, kada nema izlaza. Ali mora da ga neko izazove, bez izazivanja neće biti nereda.
Ja se uvek, od januara do decembra tako razgovaram sa prgavim debelim bertama.. kakav tranzit..

Istina, ja imam konjunkciju u VIII kući, mada srećom nije u Škorpiji i ima lep trigon sa Jupiterom. Obično kad me neko uvlači u konflikt, samo preklinjem:"nemoj da me naljutiš, molim te! ".To zbog iskustva: kad me sateraju u ćošak, ponašam se kao fanatik , vidim samo jedno uzano prozorče, fokusirana sam na taj cilj: odstraniti uljeza bilo kako.
Uglavnom kontrolišem, ali imala sam i incidente..
Aspekt daje harizmu svakako, neku vrstu sirove energije koja ne može da prođe nezapaženo,drugi to vide kao "snažnu ličnost".
Ustvari ja volim taj svoj aspekt, zato što, iako sam vrlo miroljubiva i sitna, osećam da u odsudnoj situaciji, iako nenavikla na ikakvu tuču, mogu da brzo (možda i zauvek)savladam bilo kog protivnika ili više njih istovremeno, samo ako rešim da se "pustim".
Ne valja što stvara hemiju prema problematičnim tipovima muškaraca u životu, onima koji svakako nisu za ustaljeni gradjanski život.
Tu je tebi Saturn sto znaci da si u krevetu nula. Hladna, teska, rezervisana. A predstavljas se kao hot. Ne cudi, svako se cese tamo gde ga svrbi.

Uvek nabasas na partnera sa malom kitom Ve V 90 Ma XI 180 Li Aries

Istina, ja imam konjunkciju u VIII kući, mada srećom nije u Škorpiji i ima lep trigon sa Jupiterom. Obično kad me neko uvlači u konflikt, samo preklinjem:"nemoj da me naljutiš, molim te! ".To zbog iskustva: kad me sateraju u ćošak, ponašam se kao fanatik , vidim samo jedno uzano prozorče, fokusirana sam na taj cilj: odstraniti uljeza bilo kako.
Uglavnom kontrolišem, ali imala sam i incidente..
Aspekt daje harizmu svakako, neku vrstu sirove energije koja ne može da prođe nezapaženo,drugi to vide kao "snažnu ličnost".
Ustvari ja volim taj svoj aspekt, zato što, iako sam vrlo miroljubiva i sitna, osećam da u odsudnoj situaciji, iako nenavikla na ikakvu tuču, mogu da brzo (možda i zauvek)savladam bilo kog protivnika ili više njih istovremeno, samo ako rešim da se "pustim".
Ne valja što stvara hemiju prema problematičnim tipovima muškaraca u životu, onima koji svakako nisu za ustaljeni gradjanski život.

Ja imam Marsa u Lavuda se složimo jednom... biće da je zbog marsa u lavu.
bio mars u tranzitu u škorpiji ili ne, to prepotentno lavovsko ponašanje nikako ne mogu da istolerišem i oćutim.

Mars u Škorpionu je sve samo ne intelektualac.Primetio sam da cak i Mars u Skorpiji izaziva kod devojaka da zele tamnijeg muskarca, pomalo povucenog, intelektualca, "samotnjaka", koji cesto vuce neku patnju iza sebe. Gotovo uvek je bio pusac u pitanju.
Inteligencija i intelektualnost nije isto ali nije važno, razumela.Postoji vise vrsta intelektualnosti. Mars u Skorpiji je vise street-smarts i psihologija ljudi.
U kontekstu napisanog, zena sa Marsom u Skorpiji ne moze biti sa neinteligentnim covekom u punom smislu te reci - srecna.

In Serbia citizens eat 89 kilograms of bread, three times more than EU average
LinkIn neighboring Serbia, more than 100 kilos of bread per capita are consumed annually, which is three times the European average. Our northern neighbor produces about 3.5 million loaves of bread a day and 3.3 million loaves are consumed.
Ja imam Marsa u Lavu.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...ić+potpisao+zakon+o+sporazumu+sa+NATO-om.html
Prosli put kada se Mars u Skorpiji zadrzao tako dugo, bilo je krizne 1999. godine.
Povratak Marsa u Skorpiji znaci i povratak NATO u Srbiju.

Nego, ovaj Mars Pluton, jel' se on aktivira sano u kriznim situacijama ili može biti aktivan stalno?
a i komsije ih vole, puno.
Da vidis kako se odmah osmehnu iz straha

Zavisi kako odlucis kao i ko te verodostojno iznervira. A to se veoma retko dogadja. To se odnosi iskljucivo na korist.
Kada jednom odlucis na nesto, to je to i nema stajanja taman da sve puca oko tebe, bombe padaju. Jedan jedini cilj koji ti je tada opsesija i u pravom znacenju te reci opsesija ne postoji nista drugo dok se ne istera do kraja. Nacin, metoda, slucaj, delo - nebitno kako.
Neuspeh kada je rec o ovom aspektu nije opcija. Najbolje se suocava sa konfliktnim situacijama ili kada je potrebno da nesto dokaze i pokaze jer nikada ne bezi od izazova. Sto je izazov opasniji, tezi, mocniji, zelja da se taj izazov unisti je utoliko veca.
I to ne govorimo o jednostavnom fizickom obracunu ili dostizanju nekih ciljeva, radi se o mentalnoj torturi i poigravanju.
Potrebno je uloziti puno truda po pitanju kontrole datog aspekta.
Sada, kada se ne radi o koristi vise - da li je aspekat uvek aktivan - jeste, ali na odredjenom polju u zivotu. Mars je, ipak, aktivna planeta i diktira fizicki napor, stav i donekle interakciju sa drugim ljudima (govor tela sto bi se reklo). Ne bi valjalo, nikako, zapostavljati ogroman uticaj aspekta jer ce se definitivno odraziti lose po zdravlje osobe.
Jedan od najboljih nacina da se aspekat zadovolji je preko seksa. Drugi nacin je preko joge. Treci nacin je preko masaze tela, a pogotovo sa uljima. Bitno je, dakle, da se pronadje neki nacin da se ta energija pretoci u nesto pozitivno. Ako se ne pronadje takav filter, dolazi do ogromne agresije koja naizgled deluje kao da ne postoji, fitilj gori ali se ne vidi.
Kada dogori, eksplozija nije mala.
Ne bi bilo lose za ovaj aspekat da se bavi streljastvom ili eksplozivima. Ja volim svoje puskea i komsije ih vole, puno.
Da vidis kako se odmah osmehnu iz straha
![]()
"Dobar daaaan komsho, kako je"
"Dobro, hvala, kako je kod vas"
![]()