- Poruka
- 3.271
obligacija plutona je da ustupi pravo delovanja marsu, bar dok je u škorpiji.
ajd sam malo na temu...
ajd sam malo na temu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obligacija plutona je da ustupi pravo delovanja marsu, bar dok je u škorpiji.
ajd sam malo na temu...

А шта ако пролети астероид између Јупитера и Земље?
Шта се онда деси?
Баг у систему?

Tad se namrgođeni smorovi pojave na Krstarici.![]()
Јел то због Марса или Јупитера?
Do sad bi Šone naučio tri akorda i spavao s nekom curom nego što se ovde dosađuje.

Dokaz da Jupiter nije isključivo beneficiona planeta već da takođe sadrži malicioznost kroz uvećanje. Dakle, donosi duplo i puno, ali podjednako da donese duplo bola kao što može da donese duplo novca.

Do sad bi Šone naučio tri akorda i spavao s nekom curom nego što se ovde dosađuje.
da al pre 40 godina,bilo bi lepo da je jos uvek tako,..ali pouzdano znamo da nije tako.Prica il sto'b se reklo dobra zvaka,par malih lepo zacinjenih lazi,placeno picence ovo ono,i eto,mislim ko ce 2016 privesti nesto pomocu akorda realno 
Ahahah ''ovo ono''
to možda radi na splavovima za jednu noć, no to je prazan život po mom mišljenju. Dečku je bolje da nađe devojku i da potroši tu energiju na stvari u treba da vežba, a ne sa mnom da se ovde čačka oko stvari koje ne razume ni 5%. Fufice neće da se lože na gitaru, tu si u pravu. NIje gitara za svaku budalu 

Pravo da ti kažem, video sam svakojake veze i vezice kao i razloge zbog kojih su iste ili prerasle u nešto više ili se okončale bezveze zbog ljudske gluposti. Gitara još omanula nije, naravno podrazumeva se da postoje zajednička interesovanja i ciljne grupe.
Kad se zena ponasa kao ljudsko bice naravno da cu je postovati,i gledati ravnopravno.Dobro je znati tri akorda prvenstveno zbog sebe samog.. a ti sad tu mozes da filozofiras da lazi ne pale,mada ja vise ulepsavam nego sto lazem,ne volim da lazem,ali dobro..mozda ja zivim u nekom paralelnom univerzumu,mozda je nase drustvo zdravo a da samo ja to ne znam,pa gitara i dalje zari i pali.Hvala,vaistinu trolovao za vek i vekova.
Vidis kakvi su to akordi. 
ne se uzbudjavam taman posla, nego ova djembela voli da mi oponira,ne slusam metalike nisu moji dobri drugari,samo pure r'n'r ,mada verujem da je ova na slici talentovana to sigurno. Znaci ako su guske opet su bozanstvo? Druze toliko si neiskusan da "boli" ali to je vec tvoj problemzato je kolega Tade penicilin! samo ostro! nema predaje.
Moram da citiram ovo,biser forumasenja : Kolega from Japan - ocigledno je da ja podrazumevam da na zene ne gledam kao na objekte bez obzira ako poticu od polusveta. Znaci ona one iz farme i parova ne zasluzuju da budu tretirane kao objekti?! dobro,..kako ti kazes phe
koga bre briga za tebe i tvoje prohteve i akorde?
ako možemo na temu bilo bi lepo.