Mars+Pluton konjukcija (Killer instinct)

• Začetnik teme Začetnik teme N3W
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dokaz da Jupiter nije isključivo beneficiona planeta već da takođe sadrži malicioznost kroz uvećanje. Dakle, donosi duplo i puno, ali podjednako da donese duplo bola kao što može da donese duplo novca. Ovde imamo slucaj Jim Jones kulta i konjukciju Jupitera i Plutona u opoziciji sa Saturnom u znaku Jarca od kojih su obe pozicije imale teške kvadrate sa planetama u trećoj kući.

[/spoiler]

Dokaz da Jupiter nije isključivo beneficiona planeta već da takođe sadrži malicioznost kroz uvećanje. Dakle, donosi duplo i puno, ali podjednako da donese duplo bola kao što može da donese duplo novca.

jupi je pre svega latenti malefik... i tako ga posmatram, ne šta može da donese, već šta može da syebe, jer mu ič ne verujem.
kakse okolnosti/kuće/znaci menjaju tako će i on... u 6 širenje bolesti, u dobrim aspektima sa natalnim jupijem može da dođe i do smrnog ishoda.
izvini, al draži mi je mars, bar znam šta od njega mogu da očekujem... :)

Što se meni izvinjavaš, svašta. :mrgreen:

Smrtni ishod kada osoba vidi delovanje Jupitera kao ''oslobađanje'' ili ''milostiva smrt'', nešto u tom konceptu.

U onom slučaju je definitivno bio iskorišćen za ubijanje . ''Želimo da budemo slobodni ovog surovog sveta'' ''zbog toga, otrov'' - Jupiter Pluton konjukcija.

Do sad bi Šone naučio tri akorda i spavao s nekom curom nego što se ovde dosađuje.

e moj ti imas 28 godina a mislis da se sa akordima sove vode u krevet..:fdlan: da al pre 40 godina,bilo bi lepo da je jos uvek tako,..ali pouzdano znamo da nije tako.Prica il sto'b se reklo dobra zvaka,par malih lepo zacinjenih lazi,placeno picence ovo ono,i eto,mislim ko ce 2016 privesti nesto pomocu akorda realno :lol:

Još uvek je tako. Gitara je gitara. Hoćeš reći da je gitara loša ''žvaka''? Možda za one teticek oje se lože za silikone i sve što je u životu plastično.

Potcenjuješ moć gitare i figurativni govor. :mrgreen: Ahahah ''ovo ono'' :mrgreen: to možda radi na splavovima za jednu noć, no to je prazan život po mom mišljenju. Dečku je bolje da nađe devojku i da potroši tu energiju na stvari u treba da vežba, a ne sa mnom da se ovde čačka oko stvari koje ne razume ni 5%. Fufice neće da se lože na gitaru, tu si u pravu. NIje gitara za svaku budalu :mrgreen:

Pusti ti mene, ja sam u veoma stabilnoj i jakoj dugogodišnjoj vezi. Bolje da ne počnem ja da proispitujem o vezama i vezicama. :mrgreen:

Klinci još uvek mogu da se snađu.

Jedna pesmica na tu temu.

Poslednja izmena:
samo cu da kazem znam da sviram akusticnu,imam i bas gitaru u kuci,matori mi je imao 3 grupe u mladosti,kao dete sam i pre osnovne slusao pink flojd,queen,dire s. itd,valjda znam/o kakva je situacije,osim ako ti druze nisi u nekoj vremenskoj kapsuli pa si u 70ima ,nisam mislio na splavarke i klaberke ides u krajnost,to nije moja ciljna grupa,nisam krocio na ta mesta ni nameravam,kazem generalno kakva je situacija :roll:.. ne kazem da ne moze nesto da se privede sa gitarom ali to sto moze je na nivou statisticke greske. To je kao da kazes da deca jos uvek skupljaju salvete i slicice i imaju dnevnike,a vidis da je doslo do toga da se i oralno zadovoljavaju na sred casa?!

Ti baš našao priču o ljubavi na temi o masovnim ubicama :mrgreen:

Nisam mislio da će da cure padaju s neba zbog tri akorda. :lol: Pravo da ti kažem, video sam svakojake veze i vezice kao i razloge zbog kojih su iste ili prerasle u nešto više ili se okončale bezveze zbog ljudske gluposti. Gitara još omanula nije, naravno podrazumeva se da postoje zajednička interesovanja i ciljne grupe.
Možda ne gledamo isto na tu stvar jer smo sve totalno banalizovali do krajnosti, kao da su žene objekti, a ne živa bića, ali mislim da je bolje znati ona tri akorda pre nego li pakovati šarene laži. Od klinaca ne očekujem velike ljubavne avanture već da se usmere na ono što im je bitno, a u tim godinama je, složićeš se sa mnom, mnogo bitnije da se nađe cura nego li da mene pokušava da nadjača pljuvajući anime :mrgreen:
Živ bio i dugo još trolovao.

Mozda zivis u nekoj hipi komuni brt gde znam,znas onaj skec iz nadrealista Risto Podvoznjak 68ma? Kako nije omanula..omanula je odavno sto se toga tice,od 100 njih na jednu pali to sa gitarom.Hvala bogu da ne gledamo,a zasto da je ne tretiram kao objekat ako ona to zeli? a mnoge to zele,ode iz sela da studira pa se prodaje,a mnoge mlade devojke to rade,mnoge.. i sta ja sad to da postujem,ocu..cukem joj onu stvar u glavu.Jedna mi je rekla da sam fleksibilan,ja se rukovodim onom izrekom prema gospodi - gospodski,prema ciganima - ciganski,danas je sve u prilagodjavanju,ne mogu se isto ponasati prema svakome,u ovom slucaju svakoj ,bez da vredjam nac. manjine da mi oproste dezurni cuvari na krsti :cool: Kad se zena ponasa kao ljudsko bice naravno da cu je postovati,i gledati ravnopravno.Dobro je znati tri akorda prvenstveno zbog sebe samog.. a ti sad tu mozes da filozofiras da lazi ne pale,mada ja vise ulepsavam nego sto lazem,ne volim da lazem,ali dobro..mozda ja zivim u nekom paralelnom univerzumu,mozda je nase drustvo zdravo a da samo ja to ne znam,pa gitara i dalje zari i pali.Hvala,vaistinu trolovao za vek i vekova.

Poslednja izmena:
Gde sam to napisao?! Rekoh kako se prema njima odnosim,u prevodu po zasluzi,i odakle ti znas kakvi su moji kriterijumi?! Da svest o sebi da drzim do sebe da nisam p*ckopacenik i da imam kriterijume,da ne pisem sve najbolje o zenama samo da bih dosao u situaciju da se mozda omrsim? (na forumu? hahaha ajde molim vas) ,ne ono sto mislim inace i ovde pisem,danas je mnogo manje zena za postovanje nego pre,znam mnogo vise od tri akorda i to sam naucio zbog sebe samog,sve sto sam naucio je zbog sebe samog.Kakva je ovo hipi zajednica? ne pale vise akordi barem u 90% slucajeva.

:mrgreen:

Na polusvet tri akorda ne idu. Polako samo, nemoj da se uzbudjavas. U sustini, razlika je jedino u perspektivi, zeljama i cilju. Ocigledno je da ja podrazumevam da na zene ne gledam kao na objekte bez obzira ako poticu od polusveta. To nije slika mog idealnog zivota, pu, pu, daleko bilo bilo kome.
Povrsnost ma kog tipa me zgrozava.

Elem, akordi

:mrgreen: Vidis kakvi su to akordi. :mrgreen:

Poslednja izmena:
ne se uzbudjavam taman posla, nego ova djembela voli da mi oponira,ne slusam metalike nisu moji dobri drugari,samo pure r'n'r ,mada verujem da je ova na slici talentovana to sigurno. Znaci ako su guske opet su bozanstvo? Druze toliko si neiskusan da "boli" ali to je vec tvoj problem ;) zato je kolega Tade penicilin! samo ostro! nema predaje.

Moram da citiram ovo,biser forumasenja : Kolega from Japan - ocigledno je da ja podrazumevam da na zene ne gledam kao na objekte bez obzira ako poticu od polusveta. Znaci ona one iz farme i parova ne zasluzuju da budu tretirane kao objekti?! dobro,..kako ti kazes phe

Poslednja izmena:
ne se uzbudjavam taman posla, nego ova djembela voli da mi oponira,ne slusam metalike nisu moji dobri drugari,samo pure r'n'r ,mada verujem da je ova na slici talentovana to sigurno. Znaci ako su guske opet su bozanstvo? Druze toliko si neiskusan da "boli" ali to je vec tvoj problem ;) zato je kolega Tade penicilin! samo ostro! nema predaje.

Moram da citiram ovo,biser forumasenja : Kolega from Japan - ocigledno je da ja podrazumevam da na zene ne gledam kao na objekte bez obzira ako poticu od polusveta. Znaci ona one iz farme i parova ne zasluzuju da budu tretirane kao objekti?! dobro,..kako ti kazes phe

koga bre briga za tebe i tvoje prohteve i akorde?
ako možemo na temu bilo bi lepo.

Back